Guys jenom bych se zeptal a nemuzu najit, jak se delaj spoiler taqy... spoiler> ? Mi nejak nefunguje, hazi mi to error.. tak dystak sorry...
Ale je to pristupny hnedka od konce tutorialu, takze nvm jestli je to vubec na spoilera...
Rozjel sem si to znova a nejak se jenom tak flakam po mape a mlatim na co narazim. Dostal jsem se do Skalice a narazil na minicamp banditu, ktery tam maj i ponika...
To je sakra naskriptovany, ze jim nejde ukrast? Co to je za bullslache? Vezmu ho, odjedu s nim tryskem, nikde nikdo a zrejme na "okraji" jejich tabora me pokazdy schodi a neda se s tim nic delat. Nasednu znovu? Schodi me... Nikde nikdo.
Takhle to trva dokud me ti tri namachrovanci nedobehnou a nesejmou...
Jako jasny, pochopil jsem, ze jim mam asi otravit vino a pak je placnout, jednoho typka na hlidce jsem sejmul zezadu (nemam jeste stealth kill :() a kdyz bych sejmul vsechny, ze si pak budu moct s tim ponikem odjet, nicmene tohle mi prijde proste spatne vymysleny... Tak sakra dam nejaky NPC k tomu ponikovi na hlidani, aby aspon davalo smysl, ze me nekdo schodi pri mountovani...
Jinak ale minipochvala - stezoval jsem si, ze kdyz strilim sipama, ze mi prakticky nikdy nic neudelaj... Byl sem asi prilis vysokej level predtim, tedka do me plechovka flakne a mam zlomenou ruku (nvm, treba to upgradovali). A konkretne tady u toho minicampu jsem je proste nevystrilel - do plechovky sem narval snad deset better piercieng arrow do oblasti headky a furt nadsene behal (asi slaba strength hadam).