• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BIMBAS: ano, rozdrtit nepřátele, hnát je před sebou a slyšet nářek jejich žen.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JCD: já taky. Imho nějaká generační mesidž v tom bude :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JCD: ha ha ha, no nepovídej
    JCD
    JCD --- ---
    TOFI: haha, Barbar Conan je i v moji filmove top 3 :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: Článok síce pekný, ale zase tam mlží ohľadom toho, prečo sa naňho zniesol taký shitstorm. Hint - kvôli hrnečku s Trumpom to fakt nie je.

Toto mi na ňom vadí najviac, strašný "skald" a "bojovník", ale pritom je to zbabelý smrad, ktorý zo seba furt robí obeť a nemá gule na to, aby sa za tie svoje prijebané názory a hejt postavil.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TOFI: clanek peknej, jen tam je mensi chybka v tom, ze hry nejsou dotovane. Bohemka a Keen si ty dotace vyzadaly a dostali je
    NELLI
    NELLI --- ---
    ok, díky za info :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    NELLI: Rozdělil bych to na bugy, které jsou gamestop a běžné bugy. Ty gamestop jsou už vychytány. Ostatních je tam hafo, občas se událost nestane jak má (reload), nebo jsou problémy s pathfindingem companionů. Frekvence těchto bugů je tak jeden za 8 hodin hraní a spíš to pobaví než nasere.
    Dohráno do konce zřejme se všemi sidequesty (nepočítám aktivity), 109hodin.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NELLI: Esli PC, tak se do toho pusť
    NELLI
    NELLI --- ---
    ahoj,
    válí se mi tady od vydání backer copy, ale ještě jsem neměl odvahu to rozehrát, kvůli bugům. V jakým stavu to teď aktuálně je?
    Díky.
    T6MA
    T6MA --- ---
    Kdybyste chteli usetrit za spani tak mam tip. Testoval sem ho teda zatim jen jednou, tak tezko rict zda je to univerzalne pouzitelny. Vecer sem prisel do hospody a smlouval se senkyrkou o cene noclehu. Byl sem moc drzgresle, az se nastvala a uz mi ho nechtela prodat. Chvili na to si sla lehnout, kdyz sem byl porad v ty hlavni mistnosti, kde spi na lavici u zdi. Ve spanku sem ji trochu pridusil, omracil a odtahl vedle na zem. Lehl si na lavici, vyspal se do ruzova a kdyz sem se probudil v deset dopoledne tak uz behala kolem a starala se o svy. Nevypadalo to, ze by mela se mnou nejakej problem. Coz sem teda necekal:)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Protože mám hrníček s Trumpem, udělali ze mě hned rasistu, říká Daniel Vávra
    https://procne.ihned.cz/c1-66097710-66-otazek-ludka-stanka
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já ze střechy když makal na zahradě, pak me ale zbaftli, nechapu kdo me prask
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    nevim co porad mate s tim klasterem, splnil jsem tam vsechny questy, vicemene nahodou bylo hned jasno, chlapa dostal do vezeni. akorat to psani mi teda neslo :)

jen je skoda, pokud se nemylim, tak po skonceni questu uz vsichni az do skonani sveta sedi u vecere. ale takovych neuklizenych endingu je tam vic (mor v mrchojedech, lidi porad hrozej a nadavaj prazdny kulne)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SNOO: s tím klášterem jsem furt měl problém že nedělám co bych měl, nakonec jsem se tam prostě připlížil brzy ráno když byla bohoslužba a ten lapka tam stál tak šikovně u dveří, tak jsem ho prostě odstřelil lukem a utekl... :-)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    SNOO: jo, stačí. máš stát na prasklý dlaždici, aby neprudili. ale jinak je to jedno...
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    to je divny, melo by stacit tam jenom tak stat a cumet...
    SNOO
    SNOO --- ---
    ahoj,
    jsem v klášteře, snažím se dodržovat rozpis, ale nevím jak se správně začít modlit? stačí se tam jen postavit a nechat přeskočit čas? nebo to chce nějakou interkaci?
    když tam jen tak stojím tak mi ty ocásci pořád říkaj, že nejsem tam kde mam být :(
    dík za radu
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    Dokument/Documentary - Epilogue: Kingdom Come: Deliverance [ENG SUB]
    https://www.youtube.com/watch?v=0sRvKRATNf0
    BAT
    BAT --- ---
    S tim Pribyslavskym taborem je potiz hlane v tom, ze hraje roli v questu.
    No a aby mohl byt nejaky quest jak ho pribeh pozaduje, tak musi byt ten tabor tak jak ho ten quest pozaduje, a WH se tam asi rozhodli vydat cestou "nenechame hrace zkazit hru", ale uz k tomu zapomneli vymyslet nejakej zpusob jak to hraci jasne sdelit.
    Takze kdyz jsem tenhle tabor objevil driv nez prisel ten quest, tak jsem byl nemalo zmatenej z toho, proc se mi tam zabiti nepratele respawnujou (a to myslim real-time, ne ze az po case, kdyz se tam vratim druhej den), a proc liti lektvaru do kotlu nic nedela (hra to tam ani nenaleje, jen to tak vypada), atd.
    Predpokladam, ze to nebude jedina takova situace, kde se neco chova podobne podivnym zpusobem.
    Takovy kolize otevrenyho sveta a naskriptovanyho pribehu nebyva snadny vyresit, a bez nejakyho kompromisu to vetsinou nejde, ale tady si zrovna myslim, ze by to slo resit lip (jenze to je vec nazoru, a krome toho to muze byt i dusledek toho, ze je tlacil cas, coz plati vzdycky, a nekde se musi ta cara udelat).
    BAT
    BAT --- ---
    EZEE: Ja nevim. Taky se mi tomu nechce moc verit (ne proto, ze by to neslo, ale protoze vetsina her se o nic takovyho ani nepokousi a tak to clovek obecne neocekava asi uz v zadny hre).
    Pouze popisuju co mi fungovalo (nebo se tak zdalo) a jak jsem psal, poradne jsem to netestoval. Je to jen shrnuti pozorovani behem 2-3 hodin neorganizovanyho blbnuti v tom Prybislavskem tabore.

Jinak s litim lektvaru do kotliku jsem mel jednou problem taky, ale nevim jestli to nebylo jen proto, ze me u toho videli (ja se jeste jak blbec plizil).
    Typek sedici opodal se zvednul, zacal neco brblat, prisel bliz, uvedomil si ze tam nepatrim, vytahnul savli a uz me hnal - to mi prislo dobry, ale znovu dodavam, ze nevim jestli za tim skutecne je nejake hlubsi "uvazovani".
    Na druhou stranu, kdyz jsem dodrzoval ty "pravidla" co jsem psal, tak to slo bez problemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam