• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    AZIM
    AZIM --- ---
    JCD: Jean Claude ten portrét Brenna ti nejde k nicku ... ani nevím proč ale mám nutkání to tu otevřeně zvěčnit, tedy, staniž se !
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    JCD: [krram] in austrian
    JCD
    JCD --- ---
    Crom!
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    OMNIHASH: ale prd:)
    Prayer to Crom - Conan The Barbarian (1982)
    https://www.youtube.com/watch?v=OLmPacvpQHw
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BIMBAS: ano, rozdrtit nepřátele, hnát je před sebou a slyšet nářek jejich žen.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JCD: já taky. Imho nějaká generační mesidž v tom bude :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JCD: ha ha ha, no nepovídej
    JCD
    JCD --- ---
    TOFI: haha, Barbar Conan je i v moji filmove top 3 :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: Článok síce pekný, ale zase tam mlží ohľadom toho, prečo sa naňho zniesol taký shitstorm. Hint - kvôli hrnečku s Trumpom to fakt nie je.

Toto mi na ňom vadí najviac, strašný "skald" a "bojovník", ale pritom je to zbabelý smrad, ktorý zo seba furt robí obeť a nemá gule na to, aby sa za tie svoje prijebané názory a hejt postavil.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TOFI: clanek peknej, jen tam je mensi chybka v tom, ze hry nejsou dotovane. Bohemka a Keen si ty dotace vyzadaly a dostali je
    NELLI
    NELLI --- ---
    ok, díky za info :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    NELLI: Rozdělil bych to na bugy, které jsou gamestop a běžné bugy. Ty gamestop jsou už vychytány. Ostatních je tam hafo, občas se událost nestane jak má (reload), nebo jsou problémy s pathfindingem companionů. Frekvence těchto bugů je tak jeden za 8 hodin hraní a spíš to pobaví než nasere.
    Dohráno do konce zřejme se všemi sidequesty (nepočítám aktivity), 109hodin.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NELLI: Esli PC, tak se do toho pusť
    NELLI
    NELLI --- ---
    ahoj,
    válí se mi tady od vydání backer copy, ale ještě jsem neměl odvahu to rozehrát, kvůli bugům. V jakým stavu to teď aktuálně je?
    Díky.
    T6MA
    T6MA --- ---
    Kdybyste chteli usetrit za spani tak mam tip. Testoval sem ho teda zatim jen jednou, tak tezko rict zda je to univerzalne pouzitelny. Vecer sem prisel do hospody a smlouval se senkyrkou o cene noclehu. Byl sem moc drzgresle, az se nastvala a uz mi ho nechtela prodat. Chvili na to si sla lehnout, kdyz sem byl porad v ty hlavni mistnosti, kde spi na lavici u zdi. Ve spanku sem ji trochu pridusil, omracil a odtahl vedle na zem. Lehl si na lavici, vyspal se do ruzova a kdyz sem se probudil v deset dopoledne tak uz behala kolem a starala se o svy. Nevypadalo to, ze by mela se mnou nejakej problem. Coz sem teda necekal:)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Protože mám hrníček s Trumpem, udělali ze mě hned rasistu, říká Daniel Vávra
    https://procne.ihned.cz/c1-66097710-66-otazek-ludka-stanka
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já ze střechy když makal na zahradě, pak me ale zbaftli, nechapu kdo me prask
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    nevim co porad mate s tim klasterem, splnil jsem tam vsechny questy, vicemene nahodou bylo hned jasno, chlapa dostal do vezeni. akorat to psani mi teda neslo :)

jen je skoda, pokud se nemylim, tak po skonceni questu uz vsichni az do skonani sveta sedi u vecere. ale takovych neuklizenych endingu je tam vic (mor v mrchojedech, lidi porad hrozej a nadavaj prazdny kulne)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SNOO: s tím klášterem jsem furt měl problém že nedělám co bych měl, nakonec jsem se tam prostě připlížil brzy ráno když byla bohoslužba a ten lapka tam stál tak šikovně u dveří, tak jsem ho prostě odstřelil lukem a utekl... :-)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    SNOO: jo, stačí. máš stát na prasklý dlaždici, aby neprudili. ale jinak je to jedno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam