• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    B3DA: Dobře, máš pravdu, mně nepřísluší hodnotit kvalitu jeho výtvarné umělecké tvorby, na to nemám cit, ani vzdělaní. Beru zpět :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    JAKUBMOKRIS: talentovanej malir rikas? lol
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GANDHI: No ono to taky moc ke čtení nebylo. To byla snad nejhorší kniha, co jsem kdy četl. Možná to byl talentovaný malíř a vynikající řečník, ale literární nadání mi jaksi chybělo.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MILUCH2: a to necemu pomuze? Byl tu takovej chlapek se srandovnim knirem a sklony k psani beletrie, a prestoze hromada lidi ten jeho spisek necetla, ba primo odmitala cist, v konecnym dusledku to nemelo zrovna valnej vyznam:p
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    CLAVEN: Precti si po sobe par prispevku a mozna zjistis, ze to skutecne dost zbytecne prozivas.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SIRLOON: rekl bych ze CLAVEN mluvi o studiu jako takovym a ne primo o Hatred - a btw. Manhunt je oproti Hatred intelektualni zazitek - schval ne si Hatred za tech par supu kup:p
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GANDHI: A co teprve Manhunt. Ten byl urcite taky nackovskej...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SIRLOON: ne kazda reakce je dobra reakce:) takovej Postal na nic nereagoval, brutalni je temer stejne - ale navic je to mnohem vetsi zabava.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLAVEN: nic takoveho se o te hre nepise, jen ze je reakci na politickou korektnost
    Hatred (video game) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hatred_(video_game)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    CLAVEN: Dostane státní vyznamenání od prezidenta. A prezidenta volily tři miliony lidí, ergo je to státní vyznamenání od lidí, ergo je veškerá jeho činnost legitimní.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a takovy hezky mrtvo tu bylo:p
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ...inak teda neviem, kto to prežíva, mne je úprimne úplne u prdele, či sa Vávra doma balí do ríšskej vlajky a onanuje nad portétom Vodcu, akurát to potvrdzuje, že je to skurvený náckovský odpad.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: nemusel, ale keď používaš označenie "SJW", tak to na teba zrejme sedí.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: Lol, mě je to vcelku u prdele, já se jenom bavím na účet všech, co to tak prožívají.

Jo a nadávat bys mi nemusel...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: však iste, na to, aby ti vadili hajlujúci zmrdi, musíš byť nepochybne SJW.

Že ty budeš tiež pekný čurák?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    VLAKODLAK: Slušní Lidi jdou samozřejmě s náckama a SJW se můžou posrat.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: A SJW se můžou posrat :)
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: Hmm, ja uz ztratil veskerou trpelivost snazit se na neco prijit sam, tak snad pomuzou nejaky ty internety, a kdyz ne tak asi teda hruba sila. Dik.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: jsou v obou castech ... ale jak nepozorovane do horni casti ti neporadim, ja oba tabory vystrilel
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: To se mi moc nezda - spodek kde jsou Cumani jsem dukladne celej prosel a nasel jen dva kotle a dva sudy.
    Pokud je jich vic, tak by museli bejt v ty druhy, vrchni casti, kde jsou "normalni" banditi, ale tam jsem se nedokazal dostat (jedinej vchod se zda byt brana u ktery stoji 24h hlidka, a nelze se kolem nej proplizit ani projit v prestrojeni za Cumana).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam