• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    BAT: Tyhle postavy co lezou do záběru mě na KCD dost baví. Sice jsem ještě nepotkal dvojník, ale dost často se NPCčka nějak vtipně zaseknou a bezvadně to odlehčí jinak vážný rozhovor :)
    BAT
    BAT --- ---
    Ted jsem mel na konci questu "Questions and Answers" scenu jak stoji Henry s Rackem na skale a o necem mudrujou.
    Takova temer poeticka scena, a najednou vidim tesne za nima "v zaberu" jezdce na koni, jak se tak pitome prihrble a velmi line louda pryc, a on to druhej Racek!
    Jak u filmu kdyz jim opodal poflakujici se stunt double naleze do zaberu :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: treba si najprv prečítať príspevok, než naňho budeš reagovať.
    Destructive Creations sú poľskí náckovia a ich CEO Zielinski je veľký kamarát s Poľskou Ligou Obrany, čo sú takí slušní kresťania, ktorí chodia v noci po Varšave, aby chránili slovanské ženy pred zlými moslimskými násilníkmi, a radi často zdvíhajú pravicu, aby ukázali, ako vysoko skáče ich pes.
    BAT
    BAT --- ---
    Nemuzu si vynachvalit tu zmenu plynuti casu ve hre 1:1

To si takhle po bitve v Pribyslavi zajdete na aftermath poradu s Kobylou a Hanusem, cestou tam potkate Ptacka se kterym se domluvite ze vecer zaparite v laznich, a kdyz po porade vylezete ven a kouknete na oblohu, a vidite ze slunce je jeste vysoko, tak si reknete:
    "eggsellent! ted si zajedu do Mrchojed udelat ten vyslech, pak si prectu neco z oblibeny knizky o kuchani a vyvrhovani, a do lazni to na vecer porad v pohode stiham!"

Zatimco predtim to bylo:
    "sakra, dve odpoledne, to ty Mrchojedy uz nedavam, nebo ty lazne budou muset pockat na jindy."

Clovek ma pocit, ze si ty veci muze i trochu naplanovat. Uplna revoluce v hernim designu! :)
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: No ja byl ted hrozne prekvapenej ze vubec slo ten tabor vyprazdnit - proto jsem se o nic takovyho puvodne nechtel pokouset.
    Myslel jsem si, ze se tam budou spawnovat do nekonecna, protoze presne tak to vypadalo kdyz jsem tam byl nekdy relativne ze zacatku hry, kdy jsem na ten tabor natrefil uplne nahodou, a strasne dlouho jsem je tam likvidoval jednoho po druhem a porad jich nejak neubyvalo (ale nepocital jsem to ani ted, ani predtim, tak je mozny ze to byl falesnej dojem a ze jsem to tehdy jen vzdal moc brzy).
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: imho z toho horniho tabora sli vylakat az na tu hlidku temer vsichni - iirc vychazeli pravidelne z toho taborapravidelne dva strazny kontrolovat obe pristupovy cesty - na konci trasy se dali vzdy nenapadne zabit ze zalohy a po urcity dobe se objevili dalsi. Vhodne umistena mrtvola dokazala vyvolat trochu rozruchu a vylakat dalsi a poskytla tak dalsi prilezitosti pro individualni likvidaci. Ja to takhle vycistil cely, aniz by si me vsimli (resp. nenasli me:) )
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: Je to jak jsi psal - i v horni casti tabora jsou dva sudy sipu a dva kotle gulase.
    Po otraveni vsech 4 kotlu a zapaleni vsech 4 sudu se objectives splnily.

Poradne jsem se na to pripravil.
    Navaril 4 jedy a 3 lektvary na videni v noci, a od random encounteru jsem si poridil Cumanskej ohoz s kapitanskou helmou zakryvajici tvar (vzal jsem vsechno brneni/obleceni co mel typek na sobe, a zajel do Sazavy opravit vsechno na 100% - to jsem opakoval 2x, protoze me na ceste do Pribyslavi 2x prepadli a ohoz to pokazdy nepekne odnesl).
    U tabora v lese jsem pockal na noc, a sel na to.

Ve spodnim tabore jsem se pohyboval v prevleku.
    Jednoho zvedavyho Cumana jsem odlakal do lesika, pak jsem nerusene otravil oba kotle, a nakonec zapalil oba sudy sipu a odsprintoval pryc do lesa, kde cekal pripravenej kun.
    Kdyz jsem pronasledovatele setrasl, vratil jsem se poresit i horni cast.
    Prikradl jsem se co nejbliz k horni brane, pockal az jeden pochuzkar odejde k mostu, a pak jsem tam na ferovku vlitnul, a v behu otravil kotle i zapalil sudy, a nez se vsichni vzbudili, uz jsem zase padil ven ...teda chtel jsem, ale neslo to, protoze brana uz byla plna rinciciho plechu.
    Takze na druhej pokus jsem si rekl, ze se zbavim aspon ty dvoucleny hlidky u brany, a ze je z krovi postrilim, zatimco me budou zmatene hledat.
    Vubec nehledali zmatene, vedeli naprosto presne kde jsem, a vedeli to vsichni vc. tech co jeste pred okamzikem spali.
    Nicmene, ukazalo se, ze na me v tom krovi nemuzou :-DDD ...a tak jsem jednoho po druhem postrilel uplne celej tabor :-)
    Par jejich lucistniku me osklive pocuchalo, ale prezil jsem to.
    No a tak se mi to nakonec povedlo :)

btw. rozhodne doporucuju pouzit nejakej mod na 1:1 timescale, je to parada nemuset najednou se vsim spechat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    B3DA:
    Paintings by Adolf Hitler - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Paintings_by_Adolf_Hitler
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    B3DA: Dobře, máš pravdu, mně nepřísluší hodnotit kvalitu jeho výtvarné umělecké tvorby, na to nemám cit, ani vzdělaní. Beru zpět :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    JAKUBMOKRIS: talentovanej malir rikas? lol
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GANDHI: No ono to taky moc ke čtení nebylo. To byla snad nejhorší kniha, co jsem kdy četl. Možná to byl talentovaný malíř a vynikající řečník, ale literární nadání mi jaksi chybělo.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MILUCH2: a to necemu pomuze? Byl tu takovej chlapek se srandovnim knirem a sklony k psani beletrie, a prestoze hromada lidi ten jeho spisek necetla, ba primo odmitala cist, v konecnym dusledku to nemelo zrovna valnej vyznam:p
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    CLAVEN: Precti si po sobe par prispevku a mozna zjistis, ze to skutecne dost zbytecne prozivas.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SIRLOON: rekl bych ze CLAVEN mluvi o studiu jako takovym a ne primo o Hatred - a btw. Manhunt je oproti Hatred intelektualni zazitek - schval ne si Hatred za tech par supu kup:p
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GANDHI: A co teprve Manhunt. Ten byl urcite taky nackovskej...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SIRLOON: ne kazda reakce je dobra reakce:) takovej Postal na nic nereagoval, brutalni je temer stejne - ale navic je to mnohem vetsi zabava.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLAVEN: nic takoveho se o te hre nepise, jen ze je reakci na politickou korektnost
    Hatred (video game) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hatred_(video_game)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    CLAVEN: Dostane státní vyznamenání od prezidenta. A prezidenta volily tři miliony lidí, ergo je to státní vyznamenání od lidí, ergo je veškerá jeho činnost legitimní.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a takovy hezky mrtvo tu bylo:p
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ...inak teda neviem, kto to prežíva, mne je úprimne úplne u prdele, či sa Vávra doma balí do ríšskej vlajky a onanuje nad portétom Vodcu, akurát to potvrdzuje, že je to skurvený náckovský odpad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam