• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    DELKI
    DELKI --- ---
    BAT: Pul hodiny lockpicking? To je celkem talentovanej blbec, me to trvalo o poznani dyl;) Za me jedinej typek, na kteryho se a koukat.
    BAT
    BAT --- ---
    EZEE: To jo, ma tam toho cca 71 hodin, takze to asi uplne cely sledovat nebudu a taky me zacina prudit jeho interakce s lidma v chatu, kazdou chvili tam nekomu za neco dekuje nebo nekoho zdravi.
    Taky docela chaosi - pul hodiny mu trvalo pochopit jak funguje lockpicking (a to si i cetl tutorial), pritom ze zacatku moc hloupe nevypadal, tak nevim nevim :)
    CHRMLE: Dik, taky dostane sanci :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    BAT: tahle je fajn... a zajimavej styl, s kláštěrem se moc nesrala :)
    (So many ways to play!) Lilia Plays Kingdom Come: Deliverance - Part 1
    https://www.youtube.com/watch?v=5MhKn-RLSxg&list=PL14p1fPgxfv-e6FAYMxWFBPpNPHVt-EL3
    EZEE
    EZEE --- ---
    MYKEZ: To bylo na BAT jako ze morda dilu
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    EZEE: Nerozumim :)
    BAT
    BAT --- ---
    MYKEZ: Dik, zkusim. Skoda toho obliceje v rohu a ty merch ikony, ale zaaas tak moc na ten obraz nekoukam, tak se to da prezit.
    Jinak asi ok, jeste uvidime jak to hraje - to jsem takhle nasel nejakyho typa co jsem si myslel ze bude koukatelnej, ale hral to jako idiot. Nad kazdym bugem se zastavoval a 5 minut kolem toho tancoval, coz fakt zabavnymu faktoru videa nepridava, ale hlavne vubec nedaval pozor co mu kdo rika, ani co si precetl, takze neustale delal neco spatne nebo hledal veci na spatnych mistech a pindal jak je hra zabugovana kdyz nemohl neco najit.
    Nekdy je zabavny sledovat jak to hrajou jiny lidi, ale kdyz jsou to retardi tak to se neda.
    Ale tenhle se zda rozumnej, tak dik :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BAT:
    MYKEZ: Mas co delat i tak :)
    BAT
    BAT --- ---
    Nevite o nejakym koukatelnym/poslouchatelnym let's play KCD?
    Zadny urvany decko, cim dospelejsi clovek, tim lepsi, a pokud mozno v anglictine a jen v krajni nouzi v cestine.
    Dosly mi serialy co si poustim kdyz neco delam, tak me napadlo, ze by mohlo bejt fajn pustit si takhle KCD.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CHRMLE: je mozny ze si to pletu s necim jinym, tech podobnych her sem hral kdysi strasne moc, ale v necem se mi zvysovala nachylnost ke kritickemu zasahu od nepritele a krvaceni
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    SIRLOON: v M&M asi ne ne? Teda jestli neberes zkamenění/zatracení jako permanentní snížení statistik...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    :) tak on ve starejch hrach podle DnD byl i starej dobrej level drain a nikdo ho nerozporoval, i kdyz dokazal nasrat
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MAIMONIDES: no jo, o tech sem fakt nevedel. resp. hral sem vzdycky maga takze sem to ani moc nemel sanci postrehnout. kazdopadne tenhle koncept by uz v soucasny hre neprosel a byl by dobrej rant na forech. Ja sem to mozna blbe predtim napsal, ja nerozporoval ze ve starejch hrach se neco jako trvale odebirani statu nedelo. Tusim ze to bylo i v M&M, jen sem nesouhlasil s tim, ze by to melo bejt ve hre z roku 2009 a hlavne to ani nebylo napsane v combat logu
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ma pravdu:)
    Black Death 101 - Diablo Wiki
    https://diablo2.diablowiki.net/Black_Death_101
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SIRLOON: takový žlutý zombie
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MAIMONIDES: v diablu se staty permanentne nesundavaly. Resp. ktere monstrum to delalo? Nevsiml sem si, ze bych nekdy skoncil s nejakym statem na 1 :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SIRLOON: To bylo v Diablu taky a nikdo si nestěžoval:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SIRLOON: aha, sorry, já myslel že je to ten quest jak tam přijede ikvizotor do Úžic...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NEVILL: asi se nechapeme, ja mluvim o hre Inquisitor
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SIRLOON: aha, to jsem vůbec netušil...mně ta situace v tomhle questu přišla taková ošemetná, tak jsem to jel raději tak nějak na všechny strany abych nikomu neuškodil a všem vyhověl, takže tohle mě nějak minulo, ale jestli to mohlo dopadnout takhle tak to je fakt otrava...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NEVILL: nekteri nepratele ti natrvalo snizovali primarni staty. kdyz uz pak prudilo hodne lidi tak to nejak upravili, tusim ze to bylo docasne a pak se to zase vratilo, ale to uz davno byla hra zahozena v koute
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam