Ja bych ke klášteru jenom poznamenal, že už to, že se tam vlastně vůbec nemusí chodit, je hodně velké plus. Ta volnost rozhodnutí, jestli to udělám podle návodu zevnitř, nebo se tam proplížím ze střechy či přes opata (plížit se stínama v noci mezi mnichama a dojít až tam k tomu jejich spacímu kutlochu a počkat si, až ten nigga vyjde na ten balkon, kde sem ho sejmul... a pak se dostat ven... to bylo drámo)....
Samozřejmě ten denní režim byl brutální, fakt jsem měl pocit, že tam na mě všichni čuměj se stopkama v ruce... A jak člověk neměl žádnou alchymii a mizerný čtení, tak to bylo psycho dostát svým závazkům... Jako když jsem vytvářel nápoje a nedařilo se to, protože to Henry přečetl špatně, to padlo takovejch kurev... Ale užil jsem si to... To opisování jsem nepochopil - byl jsem si jistý, že jsem to přečetl dobře, ale hádám že s mizerným čtením i mizerně píšu, proto asi top dog tak nadával, že mi to nejde... Časem to skončilo tak, že jsem se sice snažil, ale měl to už u zadku a většinu času trávil čtením knížek...