• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    HNIZDO: Tu prvni vetu by bylo skvely slyset od Vavry :) Celkova zabugovanost samozrejme ma zasadni vliv na kvalitu hry.
    důvod č. 116. Bethesda prosí hráče na konzolích, aby vydrželi, než opraví bugy. Co to jako je? Proč jako? Bethesda vydala v minulosti zabugovanou Arenu, Daggerfall, Morrowind, Oblivion, Fallout 3, New Vegas, Rage. Slovo zabugovanou je při tom ještě docela měkké pro často takřka nehratelné paskvily. A teď když Bethesda vydá zase, zabugovanou hru, máme na něco čekat? Vydržet měla spíš Bethesda s vydáním (opět) masivně zabugované hry, přičemž to, že hra na konzolích padá a nenačítají se textury, je opravdu něco, čeho si nelze nevšimnout a nedá se to svést na rozmanitost hardwaru na PC. EPIC FAIL.
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: Na Xbox One ty problemy trvaji, naposledy zkouseno vcera. Kazda sejvovice je pro me stale ruskou ruletou.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: bugy bohuzel pretrvavaji a je to ostuda, ale naposledy jsem reagoval konkretne na zasekavani a padani hry a dlouhe nahravani, ktere jsem opravdu nepozoroval. Vim, ze mnoho lidi ano, ale myslim, ze tyto technicke nedostatky, spolu s optimalizaci, vyreseny byly.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DOUPLE: jestli je hra dobra se nemeri podle poctu bugu. Takovej boiling point mel herni mechaniky, na ktery nedosahla od te doby zadna fps-rpg, prestoze mel vic bugu nez funkci. Nebo pekelne zabugovane stalkery. Nebo DayZ mod/standalone.
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT:Zacala jsem uz treti hru (1900 hodin), abych to alespon jednou dala cele bez chybnych kvestu a jinych bugu... zatim se moc nedari. Asi si dite stestny.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Ano, to je take priznane, ze se muselo "sekat" v obsahu, ale ja si toho pri hrani ani nevsiml a uzil si tech 100 hodin. Mozna jsem malo vnimavy.

Hra se mi nesekala, nepadala a nenacitala dlouhe minuty.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DELKI: ... a proto mi i prijde absurdni o KC:D uvazovat jako o kandidatovi na hru roku skoro ve vsech ohledech. Fanbojstvi a hype z velky cesky hry imo nemuzou vyvazit mnozstvi bugu ani z poloviny.
    Mel jsem pokuseni si to znova po skoro roce zahrat, abych se (mj.) podival co s dojebanejma skriptama provedly vsechny updaty, ale stacilo mi par recenzi z nedavny doby na steamu.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Ja jeste porad KCD fandim, ale vysvetlete mi, jak vubec nekdo muze nahlas uvazovat o KCD II, kdyz ta hra je vlastne porad nedodelek. Seka se, pada, nacita se dlouhe minuty (sem tam u toho spadne) a ma nedodelany obsah. Nekterym kvestum jakoby chybi konec, nektery jsou osekany na dren, jinde slepa ulicka. Svym zpusobem bych si mohla myslet, ze je to porad beta.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Abyste me spatne nepochopili. Ja si hru uzil a skutecne s minimem bugu (99 hodin). Ty me dostihly paradoxne az pri poslednim DLC, ktere jsem vratil.

Dokument je jinak moc povedeny.

Nyni se spis ale tesim na KCD II, protoze u dalsiho DLC se bojim, ze mi opet nebude fungovat, respektive, ze ho nespustim. Nechapu proc to neudelaj jako zcela odelene casti.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    SIRLOON: Tak když si najdeš RDR2 bugs na YT, taky na tebe taky vyjedou mraky videí. Tím nechci říct, že by bylo v RDR2 víc bugů, než v KC:D:) Ale hodně lidí píše věci typu "hrál jsem hlavní linku 30 hodin a větší bugů mě minuly". Já to hrál tak 60 hodin a kvůli bugů jsem přišel o půl hodiny hraní, když mi v bitvě zmizel Racek. Chápu, že někteří lidi takové štěstí neměli;)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HALCYON: v roce 1938 byl podle Time muzem roku Adolf Hitler... Mit titul "neco roku" mi fakt o kvalite nic nerekne :) ale videa na YT uz jo ;)
    DELKI
    DELKI --- ---
    Rok s usmevem ojebavat hrace je vlastne taky umeni:)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    SIRLOON: jak jako ojebali, vzdyt je to hra roku 2018 ne?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MAAAT: ulozto to nepromitalo? jako nechat si zaplatit za dokument aby ti ukazali jak moc te ojebali mi prijde jako slusnej lvl marketingu :) kdyby meli takhle dobry i QA, ta hra by nemela jedinej bug
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DEEFHA: Nekde jsem si stezoval, ze mi prijde drahy. Hned mi bylo vysvetleno, ze neni, ze delka dokumentu atd :) Ja ho cekal zdarma, nebo za symbolickou cenu, ale byl jsem jeste ochoten podporit. Koupil jsem za plnou cenu, abych si ho mohl prehrat vicekrat :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    VLAKODLAK: Hry na tom jdou hrát, to zas jo. ;)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BURKHAR: mam i5-2500k, 16gb ram a GTX 980ti - a jako brzda je procák no, ale jinak bych to ještě neodepisoval jako low end :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAAT: Mě teda spíš (ne)překvapilo, že ten dokument je placený :-P
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Taky me to nemile prekvapilo, ze jsem se to dozvedel az v tom placenem dokumentu.
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: Super zpusob komunikace: "...v placenem dokumentu.. Vavra tam rika, ze je mu fakt lito, ze nesplnili dany slib".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam