• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    REDSNAKE: well, grafika je jedinej důvod, proč si všichni gameři nakupujou obrok novej hardware za cenu měsíčního platu+.

MILAZAJICEK: imho největší problém s grafikou je nevyváženost. Krajina vypadá asi nejlíp, co sem kdy v podobnejch hrách viděl, jenže pak příjdeš do civilizace a už to začíná bejt průser, první plot z prutů hned srazí hodnocení grafiky o stupeň dolů, a pak potkáš villagera a začnou ti cukat koutky.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jen trulant odsoudi hru na zaklade grafiky...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    V Game Passu je KCD tak jsem to konečně viděl. A první dojem je dost hroznej. Na XOX nei grafika nic moc . Některý věci dostali vice pece než jiné takže celek působí dost odflaknutě a amatérsky. Vytýkané obličeje jsem si neuměl představit teď už vim jak hrozné to je. Snad už je to alespoň bez bugů. Nebyt to ceska hra tak uz ten vizual me odradi od toho abych do toho investoval cas.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SEJDA: Ale to asi je. Protože mladší stejně nezajímá :-P
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOFI: pointa je az v update, je to hra 18+
    TOFI
    TOFI --- ---
    V Austrálii zakázali českou hru Kingdom Come: Deliverance - Cnews.cz
    https://www.cnews.cz/kingdom-come-deliverance-australie-zakaz
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    LUCIEN: taky bych ocenil nejakej zpetnej "cinema mode" ve kterym by bylo videt, kdo te chytil... Protoze udajne te nekdo musel videt, ale kolikrat tam okolo nikdo nebyl ... mozna jak se clovek plizi, tak ze si daj pak straze dve a dve dohromady... ale ano, obcas to vypadalo docela nekonzistentne...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Vcera jsem sel trenovat s klackama s Borkem, abych se trochu vylevelil na souboj s Prckem. Kdyz uz jsem toho mel dost, tak jsem sjel do Rataji opravit si zbroj, vlezu do kramu a po chvili na me zacala straz utocit, ze jsem nekoho zavrazdil, zmlatili me a soupli do vezeni. Je fakt, ze jsem ze zacatku par lidi potaji zabil u nich doma, ale nikdo me nikdy nevidel a reputaci v Ratajich mam skvelou. Navic to bylo fakt davno, nevyvolal jsem zadnej poplach. Je tohle normalni?
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Zdravim. Je nejak mozne sokoncit ten quest Vengeance?kde treba Zabit Markvarta? Diky
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    EATHAT: Hele, v pohodě. Grafika určitě není "top notch", hlavně ty obličeje, ale má moc hezky scenerie, krajiny atd. Souboje jsou divný a je třeba si na ně zvyknout. Questy jsou vesměs dobrý,některý skvělý.
    Český dabing není a nebude, tvůrci se vyjádřili, že by byl moc drahé.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    EATHAT: obecne grafiku bych kc:d urcite nevycital, nektery pohledy do prirody jsou z nejhezcich, co se mi ve hre naskytly. mrtvy obliceje, kuli tomu to zavrhnout?... mno, mozna jsi mohl zkusit youtube, nez si to koupil, urcite uz to twm nekdo dal. stezujes si celkem nesmyslne a ceskej dabing tam neni, protoze to bylo mireno na svetovej trh. takovou vytku bych chapal spis, ale podle me je to spis skoda a da se to přehlednou t.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EATHAT: ja to hraju s nemeckym dabingem, tak nejak mi to pripada jeste lepsi vyobrazeni minulosti.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    EATHAT: me to treba prijde daleko hezci na pohled nez witcher 3, ale ne diky kvalite grafiky, ale diky celkovymu pojeti designu, kostymu apod. - pusobi to daleko vic jako realnej svet.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tak dik za pokec...sorry za vopruz jen sem to nemel s kym probrat:D zenskou to nezajima zejo atd...

a este posledni otazka...je nekde nakej mod s ceskym dabbingem...asi bych to pustil znova s nim...puvoidne sem si myslel ze to je jasna vec ze to tam bude..jakoze hlavni hrdina jindrich syn kovare...takova ceka pohadka ze by to jako byla:D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EATHAT: ja to chapu taky tak, ale hranice neni nikdy ostra, jsou i strilecky/klikacky s prvky RPG (jako treba stromem dovednosti nebo nekolika NPC atp) .. witcher 3 je RPG, i kdyz slo pribeh ignorovat a jenom klikat, nicmene neverim, ze by se nekdo dostal dal bez michani jedu nebo aplikovani mutagenu a volby dovednosti.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EATHAT: Z myho pohledu witcher 3 ciste rpg, dark souls si nejsem jisty, rpg prvky tam rozhodne jsou ale..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EATHAT: Ale to je v pohode, jestli te to nebavilo nema smysl se do toho nutit, neni to urcite hra pro kazdeho.
    Ja to hral na sve plecce a docela v poho, uz si nepamatuju nastaveni ale az na doskakujici textury obcas jsem si na grafiku nemohl stezovat. Mozna mam jen jinak nastaveny standardy.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    btw...witcher 3 a darksouls 3 jsou podle vas RPG nebo ne? Chapu to tak ze teda pokud nejsou ve hre dialogy co zasadne ovlivnujou svet a pribeh..tak to teda neni RPG?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    REDSNAKE: ja vim vlastne nevim proc to sem pisu...asi proste sem jen strasne zklamanej...koukal sem na cisla co ta hra vydelala atd...a proste sem asi cekal neco jako witcher 4 FPP.
    Ultra nastaveni sem samo zkousel ale cely to padlo na 30fps...vy to hrajete treba na dvou 1080gtx?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EATHAT: jasne, RPG jsou o pribehy, o vciteneni se do postavy, splnyti s prostredim. Ted si predstav, ze se RPG hraly, kdyz veskera trava byla proste zelena podlaha, reky a jezery byly tmave modra podlaha (to aby se dala rozlisit od svetle modre oblohy), no lesy, hory to byly jenom ruzne nabarvene krabice. A NPC nehnuli ani koutkem ust, o pohybu stinu na jejich tvari ani neslo uvazovat.

Z tohoto pohledu je KC:D neskutecne daleko svoji grafikou a myslim, ze si jeste chvili pockame abychom si mohli rict, ze RPG jsou zase o nejaky vetsi krok dal, nez byly trebas pred 3 lety.

RPG jsou o komplexnim svete, snaha je cilena na propojeni postav, sledovani dopadu tvych rozhodnuti, postupneho rozpabalovani pribehu, ev. i vyvoj NPC. U KD:C dokonce o o co nejrealnejsi napodobeni kulis.

Dilo to neni Vavry, ale celkem nekolika stovek lidi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EATHAT: Tak jestli jsi to vypl po hodine, nevyzkousel jsi ultra nastaveni, co na torict no. Kazdemu to asi nesedne. Je jasne ze mrtve obliceje zmena grafiky nespravi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam