• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    BAT
    BAT --- ---
    BUCKOWSKI: Ja ten turnaj neprohral. Ja na nej vubec nesel, protoze ucastnit se turnaje kdyz neumim poradne drzet zbran, by prave divny bylo.
    Nevedel jsem, ze se kazdej tyden opakuje (jak jsem se ted dozvedel od DELKI), coz mi teda mimochodem moc realny neprijde ;-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BUCKOWSKI: tady jde spise o stret v tom, ze ta hra simuluje realny cas, tj. hodinove, denni i tydenni cykly. A to se netyka jenom pocasi ale i toho kde ktere postavy najdes a o cem se bavi.
    Coz je na jednu stranu skvele, dalsi vymakana imerze pro hrace typu "ukradnu vsecko", na druhou stranu velke minus pro hrace "ted si k tomu sednu a konecne pokorim turnaj".
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BAT: ta hra se snaží být reálná, takže prohrát turnaj, když pořádně neumíš držet zbraň není zrovna nic divného
    DELKI
    DELKI --- ---
    BAT: Turnaj je kazdy tyden, nemusis se ho ucastnit dokud nechces. A idealni poradi by asi bylo 1) Tereza, 2) Johanka, 3) Pribyslavice, 4) Ptacek, 5) banditi, 6) turnaj.
    BAT
    BAT --- ---
    Tak vam pekne dekuju, mooooc dobre jste mi s tema DLC poradili...
    Prave jsem failnul turnaj v Ratajich, protoze jsem myslel ze to pocka, ale nepockalo.
    Zacal jsem novou hru, takze Henry je naprostej noob. Mel jsem prvni trenink s Bernardem a hned mam jit vyhravat turnaje? ...takze jsem celkem pochopitelne predpokladal, ze ten turnaj zacne nekdy pozdejc, sel jsem na patrolu s Jaroslavem, a turnaj mezitim skoncil. WTF?
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    DELKI:
    SEKI1: dík, ale mám pocit, že jsem si s tou hrou užil víc než dost (55 hodin a některé příběhy byly fakt pěkné), tak se mi teď do toho nechce na sílu. Počítám, že někdy na jaře to třeba doklepnu:)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DAYSIR: jj klaster je blbej no kdyz nejedes podle pravidel nebo se to nesnazis ochcat. ALe musim rict ze se mi zdala druha polovina hry lepsi co se tyce pribehu, bavilo vic. Mozna skoda ze jsi to zazdil. .
    BAT
    BAT --- ---
    Dik za info, tak teda s chuti do toho :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DAYSIR: Klaster je hroznej, ale jde celkem lehce a rychle splnit quest a jit dal.
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    BAT: hrál jsem rovnou se všema a i když jsem nedohrál (a přes klášter se asi jen tak neprokousám, nemám vůbec motivaci to zapnout), tak DLC nabíhají myslím velmi přirozeně a máš vždycky jasnou možnost je jít řešit. Je to cajk udělaný.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BAT: ad Woman's Lot - tak právě tohle DLC zapadá asi nejlíp.
    BAT
    BAT --- ---
    Je nejaky doporuceny poradi v jakym nainstalovat / odehrat ruzny DLC?
    Mozna to zni jako blba otazka, ale ja fakt nevim... rozjizdim to ted znova, tentokrat uz se vsema DLC, a uvedomil jsem si, ze nevim jestli jednoduse nainstalovat rovnou vsecko a ty DLC do ty hry nejak plynule zapadnou a sami se prihlasej o pozornost, nebo si to musim nejak zorganizovat?
    Napr. co Woman's Lot - jak to vubec zapada do normalni dejovy linky?
    JCD
    JCD --- ---
    dobre psycho ;)
    Kingdom Come: Deliverance - Party like it's 1403
    https://www.youtube.com/watch?v=7uLTxtTKMLk
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    PETRPEDROS: Counter strike daboval Luděk Sobota?? Sakra, to mi úplně uniklo... :-))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    NEVILL: Já si frčel určitě ty warkrafty, counter strike s luďkem sobotou a samozřejmě operaci flaishpoint.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    JCD: ja si to vcera nadsene stahl a pak cumel jak puk, co se po mne vlastne chce...
    Dneska si k tomu chci sednout a precist si navod... aspon jak se to pousti...
    JCD
    JCD --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - Introducing Modding Tools
    https://www.youtube.com/watch?v=bYqs_LDMf2E
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BURKHAR: Švitorka, švitořící toustovač?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DELKI: Nemáš to hrát na toustovači.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DELKI: Aha, tak na konzoli to asi neovlivnis, pravda. Smutne, no.
    DELKI
    DELKI --- ---
    REDSNAKE: Je. Xbox One Elite. RDR2 slape jak blazen. Ale to uz bychom si dali kolecko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam