• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    BAT: jo quest jsem v pohodě vyřešil ale hned na začátku mě překvapilo ze quest kterej hralo mozna nekolik milionu lidi je porad rozbitej.
    BAT
    BAT --- ---
    CHRMLE: Nevim, nezkousel jsem. Ale MILAZAJICEK tam pise, ze mu v urcity fazi dala hra na vyber jestli ho nechat jit, nebo zabit - asi jako to pozdeji dela u banditu atp. - jestli to byl bug je otazka, pamatuju si ze nejakej takovej bug jsem nekde videl popisovanej, ale podrobnosti neznam.

Neda se ho nahodou i omracit/uspat kravatou? ...pokud jo, jeste je otazka co bude az se probere, ale pokud u toho Jindru nikdo nevidel, snad by to melo bejt v pohode.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    BAT: Neda on se i zabit?
    BAT
    BAT --- ---
    MILAZAJICEK: Samozrejme to naskriptovany je, ale pokud se moc nepletu, tak tenhle quest se da resit nejmin 4 ruznyma zpusobama (vyrazneji "naskriptovany" jsou z nich jen dva).

Ne vzdycky u vsech questu to tak je, ale obcas je dobry se zastavit a ujasnit si co je presne cilem.
    V tomhle konkretnim pripade neslo ani tak o to ziskat od Kunese penize nebo veci za ktery dluzil, ale hlavne prinest tatkovi uhli.
    Kunese muzes zbusit sam, muzes ho zbusit s kamosema, muzes se mu vyhout a ty veci mu proste ukrast (na coz potrebujes lockpick, kterej muzes ziskat od jednoho z kamosu), muzes se na nej uplne vykaslat a penize na uhli ziskat jinak (jsou nejmene dva zpusoby jak).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAT: Presne. Muzes vse delat spravne a kdyz je Jindrich proste vemeno...
    BAT
    BAT --- ---
    MILAZAJICEK: Tohle se na tom bojovym systemu malinko nepovedlo - clovek nema poradnej feedback, kterej by mu rikal jestli to dela spatne, nebo jestli je to tim, ze Henry jeste nic poradne neumi.
    Hrac se citi hrou oklamanej, pac vi ze zmacknul tu kterou klavesu vcas, ale postavicka ho proste neposloucha.
    Docela trva nez si na to clovek zvykne.
    Klicem je spravnej mindset - uvedomit si ze to takhle je a prijmout to, nebojovat s tim.
    Jak postavicka leveluje, tak se to lepsi.

Me ten pocit ze me hra nekdy "ochcava" nikdy nezmizel uplne, ale na tom ma vinu asi hlavne negativni zkusenost s drivejsima verzema hry, kde byl treba bug s ripostou, kdy se hra tvarila jakoze se ji Henry naucil, ale ten perk ve skutecnosti nedostal, takze riposta nefungovala a clovek si marne lamal hlavu s tim co dela sakra spatne - nez se na to prislo a doslo k oprave tak uz jsem mel ten pocit ze me hra ochcava tak zazitej, ze jsem se ho dosud uplne nezbavil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILAZAJICEK: samozřejmě že to jsou scripty, jak jinak bys to chtěl řešit?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    REDSNAKE: Aha :) Quest se vyřešil jinak. S tou bandou co jsme házeli němcovi hnůj na barák jsme došli za tím "nevím jak se jmenuje" společně. Jdu tam ten se choulí v koutě celej od krve. Sejdu se s tou skupinou kumpanu a jdem za nim on v plné síle veselej a čistej nás pošle k šípku pak ho dobijou i když byl už napokraji smrti a klíč mi dá. Přijde mi to prostě nascriptovany a jakmile nejedeš přesně podle notiček tak se to rozbíjí.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILAZAJICEK: to že s tím soubojovým systémem bojuješ tak na tebe může působit, protože přestože děláš vše správně, Jindřich je ještě jelito a vůbec to nefunguje jak má. Až se vyleveluješ, tak bude poslouchat lépe. Co s questem nevím.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Jsem se včera dostal k tomu rozehrát KDC a hned první quest vymožení peněz za kladivo a hřebíky je rozbitej. Poprvý dostal jindřich po čumáku protože jsem vůbec neuměl bojovat, a furt s tím bojovým systémem bojuju :( Tak si šel postěžovat tatínkovi a mamince. Maminka ho vyléčila a tatínek poslal at si zjedna pořadek že je už dosta starej, tak jsem ho dobil a najednou dialog jestli ho chci zabít nebo nechat jít, nechal jsem ho být a on už jen zdrhal a o žádným vracení peněz nešla vůbec zavést řeč. :(
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Nevím už přesně jak, ale v nějakém komplikovaně dostupném nastavení (něco kolem bezpečnosti) se nám podařilo kompletně odstavit všechny tyhle funkcionality sdílení screenshotů, streamování a tak dále. Je to nějak jako že když nepovolíš sdílení, tak se pak dá zakázat i samotné vytváření screenshotů a nahrávání videí, už fakt nevím. Je to dávno a od té doby jsem se v tom nevrtal, neschází mi to. Prostě to nejde.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: ????? Jak zakazany?
    BAT
    BAT --- ---
    MILUCH2: odpoved na tuto otazku by mne take zajimala :)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    BAT: a pouziva nekdo vubec ten nvidia ansel ? :D
    BAT
    BAT --- ---
    DEEFHA: Ok, ale musi to bejt kresleny ve stylu jakym jsou kresleny mapy v KCD, jinak to neplati.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BAT: Sorry, screenshoty máme na Xboxu zakázaný. Ale příště to zkusím nakreslit.
    BAT
    BAT --- ---
    DEEFHA: 21 let od vynalezeni screenshotu, a porad lidi fotej obrazovky mobilem ;-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    21 měsíců po vydání a pořád to není ono... :-)

GURBON
    GURBON --- ---
    BURKHAR: Divil bych se kdyby pomohlo OC. Spis budes muset vymyslet, co jsi tam posledne zmenil v tom configu. Pak se podel, taky by me zajimalo, jak to donutit behat na takhle starym procaku.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BAT: Dík, mrknu na to, teď nejsem u kompu. Pak pošta, ať to tu nezasíráme.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Na něčem určitě dělaj, to vím. Víc informací nemohu, nechci nikomu posrat NDA.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam