• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DELKI: Měli by se znovu objevit (AFAIK) zhruba po týdnu herního času poté, co úspěšně dokončíš quest Pestilence.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Btw. mam ted aktivitu, ze mlynari mam ukrast kone z Mrchojed. Tam ale vsechny kone zmizeli, nedaji se koupit, najit, nic. Nestalo se nekomu?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    CHRMLE: link?
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Nikdo tu uz dlouho nic nenapsal, tak to sem nahodne hodim...
    sem vcera videl video stramu z pred xxx lety tu verzi co ukazovali producentum...
    Vypada to NADHERNE... fckng konzole :D
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Mě MD nezajímá a jsem spíš proti, ale klidně si na to tady zkuste udělat anketu.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    SEJDA: To je fakt... ruším založení M.D diskuze. Sem se vlezem..

MYKEZ: Nevadí, když budem tady s M.D.?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    XYNDLL_2Q3F: ono by stacilo jenom upravit jmeno toho klubu .. na "medieval realistic games"
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Zase jsem to včera drtil (M.D.) ... 926 Dynasty points, 9 budov, 0 lidí. Druhé jaro začíná .... v0.1.1.1 žadné bugy :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    XYNDLL_2Q3F: a mne to prisel jako vyborny vtip.
    EA = Eletronic Arts, ale samozrejmne v tomto kontextu to je ten early access.
    Ale asi je to uz vousaty vtip.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Ta hra mně hodně chytla. Vůbec jsem nespal :)
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    MYKEZ: :) Njn. Je ráno.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    XYNDLL_2Q3F: early access
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    JCD: Co je EA?
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    VLAKODLAK: Ne, je to samostatná hra.
    JCD
    JCD --- ---
    XYNDLL_2Q3F: jsem to poridil minuly vikend, hral jsem to asi 2 hodiny. Je to vizualne docela pekne. Ma to dobre UI na to, ze to je EA. Vypada to ze se dukladne venuji detailum. Staveb a craftu tam zatim prilis implementovano neni, ale maji ambice, pred par dny zverejnili content roadmap.

Jeslti to nezariznou jako napr. Folk Tale tak by to mohlo byt super. Navic je to hra za dvacku.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    XYNDLL_2Q3F: hrál jsem to jen chvíli, je to EA pokud se nepletu, takže tam toho obsahu moc není, mi přijde. Nevím proč ale mám z toho pocit, že by to měla být onlinovka, u singlu na podobné hry nejsem tak zvyklý. Prošel jsem si jen základ, ale z toho co jsem hrál vše funguje v pořádku, jediný problém na který jsem narazil je občasné problikávání vody. Nároky jsou imho ok a grafika je pěkná.

Myslím že se to minimálně vyplatí sledovat co s tím udělaj do budoucna.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Připomnělo mi to způsobem prezentace bastl jménem AreaZ od jednoho čobolského neschopného kokota, který mě skoro rok otravoval na FB nejdřív s Arma 3 a pak s UE4 věcmi. A ještě si platí za pozitivní recenze. Never again.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    VLAKODLAK: Asi tak. Včetně assetů a story. Bude to IMHO provar.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    XYNDLL_2Q3F: To je nová hra? Jsem to akorát jen zahlédl na yt a měl za to že je to mod k KCD :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    XYNDLL_2Q3F: My máme doma jen noťasy, takže jde spíš o grafiku. Když máš všude tu integrovanou Inteláckou mrdku, tak si věru moc nezahraješ :-/ Taky proto máme konzole, žejo!
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Jinak teda je to off topic... tady v K.C.D., ale je to hodně podobná hra. A není na nyxu diskuze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam