• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak jsem od vydání znovu rozehrál, teď i se všema DLC. Musim říct, že není nad první zahrání. Teďka už mam skoro všechny skilly na max, postavu na 20ce a už to tak nepůsobí :) A to jsem relativně na začátku main story.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kingdom Come Deliverance BETA with RTX 3090 RAYTRACING in 2021 - still most realistic graphic today?
    https://www.youtube.com/watch?v=RxSf2NfkUzk
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: *líbily, pardon
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CHRMLE: Já mám bohužel z vlastního hraní podobné pocity, části hry se mi velmi líbili, ale potom to bylo sešito dohromady horkou jehlou a je to bohužel znát.

Ale jsem rád, že se to lidem líbí, jen ať užívají. Zaplatit se to snad zaplatilo, tak snad příště dostane CD Projekt víc času na dokončení..
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    REDSNAKE: No hlavne tvrdili, ze tyhle honicky budou generovany podle toho, jaka rozhodnuti (koho nastves) udelas... Na zacatku je to naskriptovany, ta finalni mise jsem slysel ze taky byla osekana, ze se tam ucis ovladat nejakej nastroj abys ho pak jendou pouzil a chrci z toho ze to melo byt mnohem delsi...
    DATEL
    DATEL --- ---
    VLAKODLAK: mě celkem běžně moje vlastní postava za jízdy na motorce zničehonic stojí s rozpaženýma rukama a bliká :-D po čase si zase sedne
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SEJDA: Mam 200h CP na PC a nikdy jsem neviděl nic jako postava vyrenderovaná vedle motorky atp. žebych byl klikař?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    REDSNAKE: Aha, no ale to je tutorial, ze? Muzes si to dat na stealth Netrunnera, ukladat pri kazdem postupu, a kdyz vypukne boj tak si uz nic neulozis. Kdyz te honi drony, jejich nezniceni skonci znicenim tebe, a tak se vzdycky "level" obnovi, abys to mohl zkusit znova. Honicka, kdy mne honila Arosaka, byla zabugovana (Santiago "sedel" vedle motorky), tak vlastne ani nevim, co tvurci zamysleli, ale auta rozhodne explodovala kdyz jsem se do nich strefoval. Jednou jsem si to loadnul, abych videl, jestli load pomuze hre posadit Santiaga na motorku, ale bylo to jeste horsi. Ale rozhodne auta neexplodovala podle skriptu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SEJDA: nevím jestli je tam těch honiček víc, protože zas tolik jsem to nehrál. Nicméně o čem mluví chrmle je zřejmě scéna ze začátku, kdy tě pronásledují auta a ty po nich střílíš z pistole. Nebo nestřílíš. Vždycky to dopadne stejně, ať už se trefuješ nebo missuješ nebo nestřílíš, prostě to auto má nascriptované kdy má začít hořet atd. A to je tak cyberpunk v kostce, no.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CHRMLE: zadne honicky jsem nezaznamenal, co presne tim myslis?

A musim si postezovat. Prave mi spadlo KCD .. Loadnu jednou na ceste z Rataji do Sazavy parta Kumanu, Loadnu po druhe tesne pred Sazavou se snazi 2 skupinky hrdlorezu vyvrazdit navzajem. Nahodny generator v plne krase ;)
    A neda se rict, ze by te tyto nahodne eventy nepronasledovaly, kdyz se snazis prchat, co ti sily staci ;)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    SEJDA: v poradku, hlavne si poradne uzij ty nahodne generovany honicky, ktere se vyskytuji podle toho, jak si se rozhodoval tj komu jsi pomohl a koho jsi namichl.
    Ve skutecnosti to tam je jednou a za celou dobu nemusis delat vubec nic, je to naskriptovany :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BURKHAR: A Vávra tam pořád je? Myslel jsem, že si WH prodal a užívá si nabyté miliony v ušáku pod karovanou dekou u krbu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BURKHAR: ME byl RPG, než se do toho vložila EA a udělala z něj coversooter pro "wide audience". Ještě to opatrne zkusili v Andromedě, ale to už bylo pozdě, protože "wide audience" už čekala cover shooter, takže ji ne zcela oprávněně odsoudili.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CHRMLE: tak ja jsem zatim na uplnem zacatku, ale jsem ohromeny tj. 100 %. Samozrejmne sem tam glitchik, ale to oko prehledne. Nepratel je tak akorat, az mi to pripomnelo Assasin's creed: Syndicate, takove to plizeni se okolo cerstveho chleba a okrajovani kurcicky ze vsech stran. I kdyz Cyberpunk je mimoradne potemnely, a to povazme ze se hra odehrava na sklonku 22. stoleti, kde by mely byt ledkdy reagujici na pritomnost cloveka vsudypritomne.
    Ale hraval jsem kdysi davno Shadowrun, takze mi svet Night City neni vubec cizi. Dej probiha na pozadi prezidentskych voleb, souboju syndikatu, drogoveho podsveti. Je to v tomto jako KC:D. I kdyz behate vsude mozne, veskera energie nezmeni nic vic, nez udalosti v jednom malem panstvi, na pozadi panevropske valky papezskeho cisare a protestantu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ERVIN: Co mám rozvádět? Prostě mi došel mail, jestli u nich nechcu makat jako animátor, toť vše.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Ja sem v cyberpunku pristupoval jako ke KCD a byl jsem straslive smutnej, kdyz sem si uvedomil, jak je ten svet jenom vykladni skrin, zadny mechanismy za tim. Pojem vlastnictvi tam neexistuje. NPC jsou divny. Technicky problemy v kazdy misi. Vliv na mise jsem moc nevidel, ale co ja vim.
    Jedina uchazejici vec je pribeh a i ten je takovej... jako... obcas cool, obcas drobnosti..

Btw KCD2 bude snad pecka, doufam, ze pribudou mechaniky a akorat rozsirej mapu, takze to bude i zpetne vylepseny... hlavne ty mass bitvy aby se vymakali... Chapu ze ramka a cpu jsou svinuchy, ale tak snad sakraaaaa to vymyslej :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BURKHAR:
    MILUCH2: Rozveďte. Mně teda stačí to jeho demogoický rejsnění na YT, takže asi tušim.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SEJDA: však v poho, budu jedině rád když si to užiješ. Ještě radši budu když napíšeš jak se ti to líbilo až si to reálně sám zahraješ. Třeba systém spawnu policie mi tu hru kompletně rozbil :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    REDSNAKE: tak ja si pamatuji i side questy W3, kde se na tebe sypali nekkerove nebo ghulove napriklad. Na nizsisch urovnich to bylo o loadovani jenom proto, aby se Geralt dostal pryc "ziv a zdrav". Tohle treba KD:C chybelo, vylozene "no go zony" pro newbies. ;)
    Ja jsem si zahral skoro kazde pekne RPG i na "death march" uroven, nebo pro pametniky "requiem". Mam to rad na styl hledani novych moznosti. Nejvice mne mrzi, kdyz skonci hra a ja mam v zasobe tisic povzbuzovacu zivotni sily aspol. I kdyz z Requiemu pro Skyrim mi bylo mistami fakt uzko ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: resp asi to na stealth hrát půjde, ale pochybuju že to bude zábava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam