• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kingdom Come: Deliverance ─ 5 Years Anniversary Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=aaUYq1DNmz4
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    CLUSMAN: Zkus! Japonci jsou děsně přehnaní, až je to místy vtipný :]
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Já jsem se o to moc nezajímal ze dvou důvodů. a) mám PS verzi b) dle ukázek mi to přišlo dost strašný. Navíc to bylo od začátku prezentováno jako fanouškovský projekt, který jede jako MOD pro PC. Ty steam podporuje pro KC:D.

Už jsem nevěl, že získali razítko Warhorse, takže to nakonec je oficiální "update", ale ne dělaný Worhorse, ale s jejich razítkem. Takže žádné patch notes nikde nejsou a ani žádné jiné úpravy / opravy se v tom update nedají očekávat.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    NOOLY: ty jo Japonsky to musim zkusit, citim ze to dostane uplne novy naboj
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    BAT: :D Chápu, ale já mám relevantní informace. V rámci 20GB updatu jsou jen lokalizační paky a videa (zvuk včetně češtiny a japonštiny je v nich zapečený).
    BAT
    BAT --- ---
    NOOLY: teda nechci znit nevdecne, ale "pokud vim" a "co vim", zni jako jinymi slovy receno "nevim, ale neco si myslim" :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    BUCKOWSKI: je to normálně oficiální aktualizace na steamu a podobně
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BAT: Pokud vím, tak to není žádná oficiální aktualizace přímo od Warhorse.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    BAT: Co vím, tak nejsou.
    BAT
    BAT --- ---
    Tusi nekdo, jestli v ramci ty aktualizace jsou i nejaky opravy bugu, nebo nejaky vylepseni?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DEEFHA: pry to neprošlo.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Mimochodem - letos jsem zase zapomněl na výročí: před měsícem to byly čtyři roky, co jsem se vsadil, že pokud do pěti let vznikne druhý díl KC:D, tak sežeru vlastní Martensky. Takže příští rok to ukončíme a já je budu moct konečně vyhodit :-)

[DEEFHA @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.]
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELECTRICKOTA: Co konzole? Už se ví?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Na Steamu a později Gog i Epicu bude dnes dostupná aktualizace s Českým dabingem
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Hrajeme živě Kingdom Come: Deliverance s českým dabingem. Pojďte si poslechnout úvod hry česky
    https://www.youtube.com/watch?v=wjJtuT0D6HU&ab_channel=Vortex
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TOYAK: To BETA v názvu zřejmě neznamená že by to byla betaverze raytracingu, ale že to je fakt původní beta KCD, kde byla herní mapa ohraničená těmihle ploty a prý tam byla hustota porostů v lesích vyšší než ve finální verzi.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    TOFI: Co tam dělají ty železné zábrany (ploty) v cca 6:00 minutě nalevo?
    TOFI
    TOFI --- ---
    [8K] Kingdom Come Deliverance BETA with RTX 4090 RAYTRACING RTGI in 2022 - nearly Reallife Forests
    https://www.youtube.com/watch?v=WGP08JdFJ9o&t=1
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    PUNKREASS: myslím, že Ptáček je zalezlý někde v tom spodním hradu, ale nereaguje, ale já už asi nemám žádné questy, s tímto npc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam