• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOFI: Nemá a mít nebude.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TOFI: já mám teda za to, že konzolí se to netýká.

Imho stejně není o co stát, ale já mám nějakej divnej vztah s českejma dabingama her od dob poldy a podobnejch potrhlostí..
    TOFI
    TOFI --- ---
    Muzete nekdo potvrdit ze Kingdomecome ma cestky dabing (update) i na PS4/PS5 verzi ?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Já slovo držím a jsem připraven. Ostatně rozemletý na prach se dá sníst skoro cokoliv :⁠-⁠)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: Hmm, asi bych to v ramci viralku snad i vydal driv, jen aby te to hitlo. On se tu nekdo z WHS urcite najde, kdo to posle dal na spravne misto :-]
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PATRON: Ajta... Tak to bude těsně :-P

ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TOFI: Super taky mám Epic verzi
    TOFI
    TOFI --- ---
    ja to ted hodinu hral (Epic verze se vsemi DLC) a vse funguje v pohode
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    JUNGLER: No mě to včera po 15minutách crashlo ve skalici, znovu jsem se k tomu nedostal, tak snad to nebyl nějaky opakujici se bug

JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DIOM: Mimochodem bez těch dlc by mi ta hra přišla dost prázdná. Určitě doporučuji znovu zahrát komplet celou hru včetně všech rozšíření.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DIOM: Komplet všechno
    TOFI
    TOFI --- ---
    poslusne hlasim ze i Epic verze ma cestinu, cela hra dostala nekolik GB update a po stahnuti to jede cesky
    DIOM
    DIOM --- ---
    jsou nadabovaný i DLC? ..přemýšlím, že to s češtinou znovu rozehraju a mám jen základ
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BUCKOWSKI: Celou češtinu implementovali jako oficialní update lidi z Warhorse, u distributora bohužel neprošly konzole, protože jsou tam další poplatky které by se už nezaplatili. Za mě je ta čeština na velmi vysoký úrovni, nedabovali to žádný béčka, nebo jsem na žádné za ten kousek, ve Skalici, co jsem odehrál, nenarazil.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kingdom Come: Deliverance ─ 5 Years Anniversary Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=aaUYq1DNmz4
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    CLUSMAN: Zkus! Japonci jsou děsně přehnaní, až je to místy vtipný :]
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Já jsem se o to moc nezajímal ze dvou důvodů. a) mám PS verzi b) dle ukázek mi to přišlo dost strašný. Navíc to bylo od začátku prezentováno jako fanouškovský projekt, který jede jako MOD pro PC. Ty steam podporuje pro KC:D.

Už jsem nevěl, že získali razítko Warhorse, takže to nakonec je oficiální "update", ale ne dělaný Worhorse, ale s jejich razítkem. Takže žádné patch notes nikde nejsou a ani žádné jiné úpravy / opravy se v tom update nedají očekávat.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    NOOLY: ty jo Japonsky to musim zkusit, citim ze to dostane uplne novy naboj
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    BAT: :D Chápu, ale já mám relevantní informace. V rámci 20GB updatu jsou jen lokalizační paky a videa (zvuk včetně češtiny a japonštiny je v nich zapečený).
    BAT
    BAT --- ---
    NOOLY: teda nechci znit nevdecne, ale "pokud vim" a "co vim", zni jako jinymi slovy receno "nevim, ale neco si myslim" :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    BUCKOWSKI: je to normálně oficiální aktualizace na steamu a podobně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam