• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Ted jsem narazil na chudaka v pyliri, ktery:
    "Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil."
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    no a presne takhle vypadal stredovek, deti:p
    AIAX
    AIAX --- ---
    Už mě nebaví všude šmatlat pěšky, tak se naseru a ukradnu v Troskovicích koně. Zmerčí mě přitom strážný a už vidím zajíce, jak běží s mečíkem nad hlavou. Ale já mám koně a on ne, tak ujedu, cha chá. Okamžitě mi nahoře naskočí ikonka vězeňských mříží. Nasrat, stejně se do Troskovic nějakou chvíli nevrátím, teď přede mnou leží celý neprozkoumaný svět.

Po delší jízdě zadýchaně zastavím u nějaké samoty, sedí tam na lavičce baba a štrykuje. Pozdravím a vejdu dovnitř, že usrknu guláše. Jenže ouha, vnitřek není ani volný vstup, dokonce "modrý" soukromý prostor, ale rovnou "červený". Baba mě ani nenechá zorientovat a napravit chybu, hned na mě bafne, že prý buď zaplať, nebo tě udám rychtáři. Jelikož nemám ani vindru, tak řeknu, že přijímám trest. Jsem zvědavý, jak si s tím poradí, když žádný rychtář široko daleko není.

Baba mě drapne za límec, hra se přepne na fast travel a za chvíli jsme v Troskovicích. Tam mě postaví na pranýř, a jakmile mi skončí trest za hrdelní zločin překročení prahu barabizny té báby, tak mi ještě rozšmelcujou záda za krádež koně.

Tak jsem si řek, že budu raději spořádaný občan, a šel jsem makat do mlýna.
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: Ze začátku. Postupně se učíš nová komba, triky, úskoky, masterstrike pro meč a kdoví co ještě.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    DOUPLE: Jj, i kdyz mnoho lidi na soubojak zehra, vcetne lukostrelby...tak pro hrace soulsovek je dost primitivnim. Oproti jednicce velke zjednoduseni.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DOUPLE: hmm, kruci, poklad i meč na pařezu jsem minul :D
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Tak stredovekej simulator se ukazal v plny sile hned zkraje, neco podobnyho se mi stalo i v jednicce:
    - holej zadek, u sebe jen dve jabka, jdu hledat psa
    - prepadne me bandita s mecem, umlatim ho pestma bez ztraty HP (elden ring styl)
    - za tri minuty najdu "skrytej poklad" (at nespoiluju) stylem ze se mi ukaze na mape, aniz bych ho videl nebo byl extra blizko. 125 grosu a perk "municipal finance"
    - vracim se do vesnice vzdusnou carou, v lese na parezu lezi mec za 120

*survival mechanics*
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    imo by Ferda mravenec a brouk Pytlik byli vic na miste:p
    AIAX
    AIAX --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: Tak potvrzuju - v balení jsou 3 papíry s voucherema a kódama na klasický redeem přes účet PSN
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: Tak podle Reditu by v krabici měly být 3 redeem kódy - já to snad rozbalim....
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    FOXTANT
    FOXTANT --- ---
    Nevíte, jestli je někde už k dostání na vinylu KCD2 soundtrack ?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AIAX: Ale teď koukám, že GOLD to má v sobě koupená kdykoli - pro obyč verzi to mělo být jen pro předprodej
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AIAX: nemyslím, kde je to ve hře, ale jestli je nějajký promo kód, který musím aktivovat, aby to tam bylo - nemám na krabici day one edition
    AIAX
    AIAX --- ---
    BUCKOWSKI: Písař hned v první vesnici, kde tě hra vyklopí po prologu.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Je tu někdo, kdo kupoval v předprodeji krabicovku na PS5? Je tam ten day one Quest s brněním Bruncvíka? Ještě jsem nerozbalil krabici, tak jen přemšlím, kde to pak hledat.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PETINY: Aha, už? No konečně :-) Ne, dělám si prdel, samozřejmě to vím. Ale kdyby trochu víc zamakali, mohl jsem tenhle týden snídat moje Martensky :-D

[DEEFHA @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.]
    PETINY
    PETINY --- ---
    DEEFHA: o release?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    71 nových... Stalo se něco? O co jsem přišel?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam