• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    BAT: Asi jo, ale já to bral, že to tak prostě je :-D Nejhorší bylo kradení, to jsem se vlastně do teď nenaučil. Teď s perkama odemknu lehkou truhlu. Člověka jsem zvládl obrat jen přitom zkoušení na mlejně a i ten pacholek mě pak zabil (asi nějakej bug).
    BAT
    BAT --- ---
    CHOTOUCHOVAK: bez perku to muselo dat asi sakra praci, klobouk dolu
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Teď dokončuju trosecko, mám to skoro vše hotové (hlavní linku i vedlejší úkoly) a teprv nedávno jsem přišel na to, že si můžu odemykat perky. Měl jsem jich k dispozici celkem snad 60, tak jsem to všechno naklikal a najednou jsem byl jak superhrdina :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    VLAKODLAK: Bohužel to můj mozek nepovolí, abych se na něco vysral. Takže jsem přelvlenej šel do druhé mapy na 27 🤯
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VLAKODLAK: Já jsem na to levelování docela kašlala a šla spíš po příběhu,to stejný se mi nevyplatilo už v jedničce... no ale zase to pak je trošlu drama :o)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    VLAKODLAK: zalezi jak to clovek hraje;
    Ja na prvni pruchod hral hlavne pribeh, takze sem sidequesty delal podle toho na co Jindra narazil, ale aktivne sem je nevyhledaval. Na druhý mapě sem jako první osvobodil Ptáčka a jel hlavně příběhový mise. Končil sem někde lehce nad lvl 20.
    Druhej průchod je víc completionist, vyzobávám rozinky, zkouším alternativní řešení a snažim se to všemožně rozbít. To má za efekt že všema skill checkama procházím jako nůž máslem, ale to dobře napsaný, takže mi to úplně nevadí.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Docela by mě zajímalo, co myslíte... ale je fakt, že v prvním sektoru jsem se vytáhl tak na 80% všech skillů a pak byl zbytek procházka :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    AIAX: tam je "oficialni strategie", ze te to ma naucit, ze pistol one shotuje. hlavniho rytire one shotnes hned po skonceni cutsceny, a pak jen trochu pomuzes souputnikum. zaroven je esencialni behem rozhovoru nedat zadnej skill check, ale obycejonu odpoved, jinak se cast kamosu zalekne a utece...
    AIAX
    AIAX --- ---
    TAPINA: Jestli myslíš tu loupež, kde všem selhala pištole, tak tu jsem opakoval snad pětkrát, i když jsem měl bojovou přípravu výbornou. Tam to podle mě Warhorse trochu přepískli, poněvadž všichni kámoši zařvou tak do tří sekund, a pak je člověk jeden proti deseti.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: To tam právě že nešlo.
    BAT
    BAT --- ---
    TAPINA: Strategickicka prace nohou, jinak zvana utek? :-D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nepodceňujte bojovou přípravu :o) Já teď měla v jednom místě docela zásek, nebudu prozrazovat kde, Jindra byl vocas v bitvě, kde měl už trošku předvést výkon. Ale nakonec jsem to jistou strategií dala.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BAT: ja myslim ze jsou v misc.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    MRTS: To jsem měl úplně stejně, jako pískal jsem si, že se mi to povedlo, ani mě nerozhodilo, že mě pak vysmála za výkon :-D
    MRTS
    MRTS --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Také jen "tu druhou".

Tu trochu zakřiknutou, jak jí tam dohazovala její máma. Ta jak tancovala mizerně...

A nakonec s "výkonem" v seníku spokojená nebyla. Zajímalo by mě, jestli na to je také potřeba nějaký skill, nebo tak je prostě jen napsaný scénář ;)
    BAT
    BAT --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Taky by me zajimalo.
    Zkousel jsem to na Mysku, ale bud to tam hned nejde, nebo jsem to nejak potento.
    A ty dcerce co neumi tancovat jsem se pak vyhybal (po tanci), a ne protoze neumi tancovat :-D
    Jinak souhlasi... vsechno jak v realu :-DD
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Povedlo se vám na svatbě někoho zbalit? A případně koho? Já chtěl jednu a povedla se mi tak druhá...klasika, taky jako v reálu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Mě to tam strašně bavilo, procházet se mezi lidma, kecat s nima, užírat dobrůtky, pochlastávat... prostě jako v reálu :o)
    BAT
    BAT --- ---
    Ta svatba v Semine je vyborna.
    Asi nejlepsi udalost podobneho typu co jsem videl zpodobnenou ve hre.
    Neresim realisticnost obradu a podobne veci o kterych nic nevim, ale jak to na mne, hrace, celkove pusobilo.

Pobihani mezi svatebcany a reseni souvisejicich tasku a situaci mi navodilo vybornou atmosferu a dojem toho typickeho chaosu co podobne akce provazi.
    Celou dobu me to drzelo tak akorat napnuteho, s obavami abych neco nepodelal, a zaroven to bylo zabavne.

I takova ptakovina jako hlidani Vostatka aby se neozral, kdy jsem ve chvilich "klidu" mezi ostatnimi situacemi pobihal po celem dvore a hledal kam se zase zasil.
    Misto nej nachazel ostatni hosty a videl jak se v prubehu casu meni jejich stav (nejen Krejzl, ale na to jak me stval tim svym bullshitovanim, vse odpusteno :)).
    A Vostatek porad nikde, a ja uz nevedel kam se kouknout, prohledal jsem i vsechny zakazane prostory, vsechny mistnosti a pokoje...
    Az jsem si konecne vpomnel na misto venku ktere jsem vynechal, a on tam samozrejme byl.
    Jak se mi ulevilo ve chvili kdy jsem ho konecne nasel, a hned sup resit neco jineho...

A super animace. Ty musim zvlast pochvalit.
    Z tance v prvni osobe jsem se sice v prvnim okamziku malem poblil, ale aspon mi to pripomnelo, ze musim zmenit FOV a pak uz bylo dobre.

Cela akce, od zacatku az do konce, vynikajici zabava.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BAT: namyslenej spratek se chova jako namyslenej spratek dokud mu nezacnou odbijet posledni hodiny zivota, pak zjihne.
    WH moc nepocitali s tim ze lidi na trosecku obehnou vsechno nez pujdou na tu svatbu, ja Hanse taky objevil az na konci...az se dostanes v pribehu o trosku dal, tak bude zrejme ze nektere veci se na Trosecku staly, protoze pribeh potrebuje abys byl v urcitem case v urcite situaci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam