• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BAT: nehraje to roli, jestli jdeš hned
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Jo, asi hned
    BAT
    BAT --- ---
    Sakra, ja jsem reloadoval savy skoro hodinu zpatky, a porad je to stejny.

TAPINA, ERRTU: A sli jste ten vyslech delat hned, nebo az po nejaky dobe?
    Ja si vsiml, ze u toho questu mam ted napsano, ze Capona uz prestalo bavit tam na me cekat a sel si po svych, a ze ho mam najit a promluvit s nim.
    Chtel jsem totiz predtim rychle obehnout par veci, ale z "rychle" a "par veci" se stalo pul dne trajdani po vsech certech.

...zkusim jeste drivejsi save, kde tam snad muzu zabehnout heste nez Capounovi dojde trpelivost.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Tohle mi fungovalo normálně
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BAT: ted jsem ho dovyslechl :) a resim dilema jestli mam mladeho semina zaprit nebo ne...
    nastesti sem zadnej bug nemel, ale v nasledny cutscene stoji vsechny postavy asi 5cm nad podlahou :)
    BAT
    BAT --- ---
    Mam ted za ukol v Troskach jit s Capounem vyslechnout vezne, a je to cely nejaky rozbity.
    Vlezu tam, zacne cutscena, ale je tam jenom vezen a Capon ani Henry nikde (coz jim ale nijak nebrani v rozhovoru).
    Kamera prepina mezi zabiranim vezne a pak koukanim na... nic (predpokladam, ze na tom miste ma byt Capon, nebo Henry).
    A je to proste k zlosti. Jen tu hru trochu vychvalim, a pak tohle.

Zatim jsem jen vygooglil, ze tam maji lidi problem s tim, ze se jim tam Henry nehybe, ale ja ho tam nemam vubec (ani Kapouna jak uz jsem psal).
    Setkal se s tim nekdo? Nejaky workaround?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DIOM
    DIOM --- ---
    já si tam na druhý průchod dal rovnou mod, který redukuje XP o 50% ..ale pak jsem to stejně nedohrál, protože si počkám na HC
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    BAT: Asi jo, ale já to bral, že to tak prostě je :-D Nejhorší bylo kradení, to jsem se vlastně do teď nenaučil. Teď s perkama odemknu lehkou truhlu. Člověka jsem zvládl obrat jen přitom zkoušení na mlejně a i ten pacholek mě pak zabil (asi nějakej bug).
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja sem teda taky jako sel do kuttenberg mapy se vsema skills na 29. krom speech...
    ja tak zboznuju jak vsichni brutalne rvou kdyz je zabijite. nekdy do nekonecna nahravam nejaky bitvy dokud mi vsichni zivastneni krasne nezarvou na posledni vydechnuti...
    BAT
    BAT --- ---
    CHOTOUCHOVAK: bez perku to muselo dat asi sakra praci, klobouk dolu
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Teď dokončuju trosecko, mám to skoro vše hotové (hlavní linku i vedlejší úkoly) a teprv nedávno jsem přišel na to, že si můžu odemykat perky. Měl jsem jich k dispozici celkem snad 60, tak jsem to všechno naklikal a najednou jsem byl jak superhrdina :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    VLAKODLAK: Bohužel to můj mozek nepovolí, abych se na něco vysral. Takže jsem přelvlenej šel do druhé mapy na 27 🤯
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VLAKODLAK: Já jsem na to levelování docela kašlala a šla spíš po příběhu,to stejný se mi nevyplatilo už v jedničce... no ale zase to pak je trošlu drama :o)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    VLAKODLAK: zalezi jak to clovek hraje;
    Ja na prvni pruchod hral hlavne pribeh, takze sem sidequesty delal podle toho na co Jindra narazil, ale aktivne sem je nevyhledaval. Na druhý mapě sem jako první osvobodil Ptáčka a jel hlavně příběhový mise. Končil sem někde lehce nad lvl 20.
    Druhej průchod je víc completionist, vyzobávám rozinky, zkouším alternativní řešení a snažim se to všemožně rozbít. To má za efekt že všema skill checkama procházím jako nůž máslem, ale to dobře napsaný, takže mi to úplně nevadí.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Docela by mě zajímalo, co myslíte... ale je fakt, že v prvním sektoru jsem se vytáhl tak na 80% všech skillů a pak byl zbytek procházka :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    AIAX: tam je "oficialni strategie", ze te to ma naucit, ze pistol one shotuje. hlavniho rytire one shotnes hned po skonceni cutsceny, a pak jen trochu pomuzes souputnikum. zaroven je esencialni behem rozhovoru nedat zadnej skill check, ale obycejonu odpoved, jinak se cast kamosu zalekne a utece...
    AIAX
    AIAX --- ---
    TAPINA: Jestli myslíš tu loupež, kde všem selhala pištole, tak tu jsem opakoval snad pětkrát, i když jsem měl bojovou přípravu výbornou. Tam to podle mě Warhorse trochu přepískli, poněvadž všichni kámoši zařvou tak do tří sekund, a pak je člověk jeden proti deseti.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: To tam právě že nešlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam