• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Včera mě pobavilo...už jsem se konečně naučil otevírat zámky, takže teď vybírám, co se dá...no a takhle si zas vesele rabuju truhlu, když se mě najednou zjeví chlápek a s hláškou" omlouvám se" si v truhle něco vezme a zase odchází. Tak mě to v tu chvíli zaskočilo, že si nejsem jistej, jestli se ještě přátelsky nerozloučil "zas někdy". Celé to proběhlo přímo při odemykání šperhákem, takže jasná krádež.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Vy mladí byste dneska chtěli všechno zadarmo
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AIAX: trochu jsem doufal, že i 2. lvl toho perku bude třeba stačit jedna modlitba a ne 3 nebo kolik toho mele....
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: tvl.... ty ten život vedeš - kdybych si dával kafe nebo buřta pokaždý, když se chci ve hře pomodlit, tak už jsem rozvedenej a vyhozenej z práce :)
    I když mi to trochu přimomíná Homera Simpsna a jeho míchání utlumovačů a životabudičů, aby to vyrovnal....
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BUCKOWSKI: akorát na uvaření vody na kafe nebo dobalení rozmotanýho buřta, ten buff za to stojí když ho potřebuješ :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEVIL: no jo, jenže na PS se ten alt tab prostě mačká dost blbě :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    BUCKOWSKI: Počkej až umřeš a budeš pánubohu vysvětlovat, že tři minuty na modlitbu je moc. A že to za ten "buff" nestojí :D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BUCKOWSKI: ja dycky alttabnu a ctu nakej clanek nez se domodli..
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Motliba u křížů a božích muk:

Hele - nevybavuju si, jestli v 1 bylo to modlení tak dlouhý, ale ve 2 mě to jebe. Jindra odřikává snad 3 modlitby. Za ten čas mi ten buff snad ani nestojí. Nebo víte někdo jak to zkrátit?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BAT: já neměl problélm ani s jednou variantou, takže to není nějaký obecný bug, že když nejdeš hned, že by to nefungovalo... ale to samosebou neznamená, že u Tebe se to tak blbě může chovat ...
    BAT
    BAT --- ---
    BUCKOWSKI: no nevim...
    Kdyz loadnu ten X hodin starej save kdy na me Capon jeste ceka, a jdu tam s nim rovnou, tak se to nebugne.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BAT: nehraje to roli, jestli jdeš hned
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Jo, asi hned
    BAT
    BAT --- ---
    Sakra, ja jsem reloadoval savy skoro hodinu zpatky, a porad je to stejny.

TAPINA, ERRTU: A sli jste ten vyslech delat hned, nebo az po nejaky dobe?
    Ja si vsiml, ze u toho questu mam ted napsano, ze Capona uz prestalo bavit tam na me cekat a sel si po svych, a ze ho mam najit a promluvit s nim.
    Chtel jsem totiz predtim rychle obehnout par veci, ale z "rychle" a "par veci" se stalo pul dne trajdani po vsech certech.

...zkusim jeste drivejsi save, kde tam snad muzu zabehnout heste nez Capounovi dojde trpelivost.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Tohle mi fungovalo normálně
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BAT: ted jsem ho dovyslechl :) a resim dilema jestli mam mladeho semina zaprit nebo ne...
    nastesti sem zadnej bug nemel, ale v nasledny cutscene stoji vsechny postavy asi 5cm nad podlahou :)
    BAT
    BAT --- ---
    Mam ted za ukol v Troskach jit s Capounem vyslechnout vezne, a je to cely nejaky rozbity.
    Vlezu tam, zacne cutscena, ale je tam jenom vezen a Capon ani Henry nikde (coz jim ale nijak nebrani v rozhovoru).
    Kamera prepina mezi zabiranim vezne a pak koukanim na... nic (predpokladam, ze na tom miste ma byt Capon, nebo Henry).
    A je to proste k zlosti. Jen tu hru trochu vychvalim, a pak tohle.

Zatim jsem jen vygooglil, ze tam maji lidi problem s tim, ze se jim tam Henry nehybe, ale ja ho tam nemam vubec (ani Kapouna jak uz jsem psal).
    Setkal se s tim nekdo? Nejaky workaround?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DIOM
    DIOM --- ---
    já si tam na druhý průchod dal rovnou mod, který redukuje XP o 50% ..ale pak jsem to stejně nedohrál, protože si počkám na HC
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    BAT: Asi jo, ale já to bral, že to tak prostě je :-D Nejhorší bylo kradení, to jsem se vlastně do teď nenaučil. Teď s perkama odemknu lehkou truhlu. Člověka jsem zvládl obrat jen přitom zkoušení na mlejně a i ten pacholek mě pak zabil (asi nějakej bug).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam