• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: tvl.... ty ten život vedeš - kdybych si dával kafe nebo buřta pokaždý, když se chci ve hře pomodlit, tak už jsem rozvedenej a vyhozenej z práce :)
    I když mi to trochu přimomíná Homera Simpsna a jeho míchání utlumovačů a životabudičů, aby to vyrovnal....
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BUCKOWSKI: akorát na uvaření vody na kafe nebo dobalení rozmotanýho buřta, ten buff za to stojí když ho potřebuješ :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEVIL: no jo, jenže na PS se ten alt tab prostě mačká dost blbě :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    BUCKOWSKI: Počkej až umřeš a budeš pánubohu vysvětlovat, že tři minuty na modlitbu je moc. A že to za ten "buff" nestojí :D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BUCKOWSKI: ja dycky alttabnu a ctu nakej clanek nez se domodli..
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Motliba u křížů a božích muk:

Hele - nevybavuju si, jestli v 1 bylo to modlení tak dlouhý, ale ve 2 mě to jebe. Jindra odřikává snad 3 modlitby. Za ten čas mi ten buff snad ani nestojí. Nebo víte někdo jak to zkrátit?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BAT: já neměl problélm ani s jednou variantou, takže to není nějaký obecný bug, že když nejdeš hned, že by to nefungovalo... ale to samosebou neznamená, že u Tebe se to tak blbě může chovat ...
    BAT
    BAT --- ---
    BUCKOWSKI: no nevim...
    Kdyz loadnu ten X hodin starej save kdy na me Capon jeste ceka, a jdu tam s nim rovnou, tak se to nebugne.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BAT: nehraje to roli, jestli jdeš hned
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Jo, asi hned
    BAT
    BAT --- ---
    Sakra, ja jsem reloadoval savy skoro hodinu zpatky, a porad je to stejny.

TAPINA, ERRTU: A sli jste ten vyslech delat hned, nebo az po nejaky dobe?
    Ja si vsiml, ze u toho questu mam ted napsano, ze Capona uz prestalo bavit tam na me cekat a sel si po svych, a ze ho mam najit a promluvit s nim.
    Chtel jsem totiz predtim rychle obehnout par veci, ale z "rychle" a "par veci" se stalo pul dne trajdani po vsech certech.

...zkusim jeste drivejsi save, kde tam snad muzu zabehnout heste nez Capounovi dojde trpelivost.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Tohle mi fungovalo normálně
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BAT: ted jsem ho dovyslechl :) a resim dilema jestli mam mladeho semina zaprit nebo ne...
    nastesti sem zadnej bug nemel, ale v nasledny cutscene stoji vsechny postavy asi 5cm nad podlahou :)
    BAT
    BAT --- ---
    Mam ted za ukol v Troskach jit s Capounem vyslechnout vezne, a je to cely nejaky rozbity.
    Vlezu tam, zacne cutscena, ale je tam jenom vezen a Capon ani Henry nikde (coz jim ale nijak nebrani v rozhovoru).
    Kamera prepina mezi zabiranim vezne a pak koukanim na... nic (predpokladam, ze na tom miste ma byt Capon, nebo Henry).
    A je to proste k zlosti. Jen tu hru trochu vychvalim, a pak tohle.

Zatim jsem jen vygooglil, ze tam maji lidi problem s tim, ze se jim tam Henry nehybe, ale ja ho tam nemam vubec (ani Kapouna jak uz jsem psal).
    Setkal se s tim nekdo? Nejaky workaround?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DIOM
    DIOM --- ---
    já si tam na druhý průchod dal rovnou mod, který redukuje XP o 50% ..ale pak jsem to stejně nedohrál, protože si počkám na HC
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    BAT: Asi jo, ale já to bral, že to tak prostě je :-D Nejhorší bylo kradení, to jsem se vlastně do teď nenaučil. Teď s perkama odemknu lehkou truhlu. Člověka jsem zvládl obrat jen přitom zkoušení na mlejně a i ten pacholek mě pak zabil (asi nějakej bug).
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja sem teda taky jako sel do kuttenberg mapy se vsema skills na 29. krom speech...
    ja tak zboznuju jak vsichni brutalne rvou kdyz je zabijite. nekdy do nekonecna nahravam nejaky bitvy dokud mi vsichni zivastneni krasne nezarvou na posledni vydechnuti...
    BAT
    BAT --- ---
    CHOTOUCHOVAK: bez perku to muselo dat asi sakra praci, klobouk dolu
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Teď dokončuju trosecko, mám to skoro vše hotové (hlavní linku i vedlejší úkoly) a teprv nedávno jsem přišel na to, že si můžu odemykat perky. Měl jsem jich k dispozici celkem snad 60, tak jsem to všechno naklikal a najednou jsem byl jak superhrdina :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam