jaj! kovarna! uz jsem i zub trhal, nebozaka nahanel, on se branil a tak jsem mu vytrhl zub pesti :) jen skoda ze neuzili ceskou cimrmanovskou klasiku "mam bezbolestne kleste.", "neverim vam!" ozvalo se pod podlahou, schovaval se totiz v seniku (imho nespoiluju, hledate ho v jedinem baraku a jednom dvorku v kutny hore.
ale teda vylepsovani kovarny, zakazky, odhalovani minulosti ne-otce martina, za me absolutne super a je videt ze se warhorse hodne poucil z predchoziho dilu a pomerne melke spravy pribyslavic. kovarna je logicky mensi nez vesnice ale prijde mi obsahove uz ted vyrazne nabusenejsi a uzitecnejsi. mimo jine je z ni regulerni base kde si vyperete, vyspite, najite se a ukovate si. super napad je prodejni truhla do ktere hazete nepotrebny loot a bud se to proda nebo to vasi zamestnanci (zatim mam jednoho) pouziji na suroviny. ano, neproda se za max ktery ukecate u obchodnika primo ale dost to eliminuje pulhodinove obihani vendoru po navratu z divociny kdy se mi kun bori metr do dlazby diky vaze lootu. tj. najednou ma cenu sbirat i poskozene nebo lacine veci.
ale mam dotaz... jsem jedinej kdo nema v cestine u dlc konverzaci dabing? postavy ani nehybaj pusou, nic.
prepnu do eng a vse ok. mel jsem to uz u barev smrti, reinstall nepomohl.