• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    BLOODRAT: to neumim zatim rict, myslim, ze tolik ne..

OTAVA: parada
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    CHILDINTIME: Asi mám, už jsem na 350.
    Hele, opravdu by to bylo schopný vytěžit třeba 30k denně? V tom případě zůstávám, vychhází to lepší než max :D
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    BLOODRAT: na ten druhej ti stacilo 64 sharu, trosku stesti no :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    No nevěřil jsem, ale fakt těžíme, mám 250 unconfirmed.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MICA: jo to byly casy, na testserverino mi to jelo vyborne a nejaky a asi 2-3 bloky jsem dal :)
    MICA
    MICA --- ---
    TOXICMAN: Já taky, budem mít o čem vyprávět vnoučatům :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MICA: já našel v začátku i doge blok (v poolu), heč :D
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MICA: :D :D :D
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    XSOFT: na uptime api a captchu jsem zatim kaslal..maily vypadaj ok, ale mailovej 2factor jsem vypnul..penezenka i stratum-miner vypadaj ok, ale to jejich logovani by mohlo byt trochu prijemnejsi..jaky jsi zkousel mince jeste? ja zkousel cat, ale maj uplne nahouby nody, blockchain se obcas nekde zasekne, je tam nevim kolik forku..chtel jsem zkusit diamond, prisel mi zajimavej, ale tam uz bych na blok cekal dele a to se mi nechtelo
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    TOXICMAN: no... tak ja tam treba poslal jeden comp,asi bysme vytahli jeste mnohem vice...
    MICA
    MICA --- ---

BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Hej, prvních 38 unconfirmed.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    XSOFT: tak ja dal na tom mym poolu bloku uz 28, ale zrovna ted kdyz je nas tam hodne se nedari
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    CHILDINTIME: zkousim dneska to samy a porad ne a ne najit dobrou minci co by dala blok. Bud jsou moc stary nebo treba Kittech mi pri 8M diff nedal nic.

Mrkni na zakladni nastaveni, projdi vse, koukni na captchu, jestli makaji maily, uptime api .. no a pak samozrejme penezenku spojeni s poolem jako takovy.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    aspoň víme, kolik MH/s můžeme v případě potřeby nashromáždit :))
    MICA
    MICA --- ---
    15GHash/s to už docela ujde :)
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    nepadá no, chce to potunit luck faktor
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Jako diff 0.52 je luxus :D
    DONALD
    DONALD --- ---
    CHILDINTIME: parada, jdu tam pustit i sebe... pokud budes davat na launch novejch coinu, tak myslim, ze se nas tu najde hromada co se radi pridaji
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    achjoo proc to tam ted nepada :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    CHILDINTIME: Dám tomu ještě tak deset minut, ještě jsem netěžil na takhle malém poolu, taky mě to zajímá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam