• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Já teď nasazuju Mintcoin https://bitcointalk.org/index.php?topic=450381.0
    Ale jen proto že vidím nízkou diff a stoupající kurz u cryptowarz a middle to nějak sere, takže střílím naprosto naslepo. Klidně zprubni něco úplně jinýho, nehledej v tom doporučení :o)

Težím tady, je tam nejvíc lidu.
    [MINT] HashStrike Mining Pool I Home
    http://mint.hashstrike.com/
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    jojo, klidne uz to vypnete vsichni, na test mi to stacilo, diky moc..kdyby nekdo chtel maxe staci napsat :) ... budu nejak sledovat ty novy coiny, kdyz neco vysondujete zajimavyho tak sem napiste..z pohledu spravce poolu jde o to infiltrovat se do skupiny devu na irc a zajistit si source penezenky pokudmozno pred launchem :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    taky už přehazuju, diff je neúprosná. dej vědět až budeš nasazovat něco nového :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Ok. Musím valit, takže přehazuju na middla. Vytěžil jsem dohromady 440 foxů, not bad.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    BLOODRAT: jono, jak rikam, vybral jsem ho zamerne kvuli tomu abych vyzkousel pool a nachazel jsem s nim bloky
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    CHILDINTIME: Tak to by koneckonců nebyl problém. Problém je, že celkový volume téhle měny ve směnárnách je tak 0.5btc dohromady :o)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    BLOODRAT: to neumim zatim rict, myslim, ze tolik ne..

OTAVA: parada
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    prijde mi, ze ten coin funguje spatne..net hashrate se rapidne zvysil, ma to pouzivat kimoto retarget, ale podle myho poolu/penezenky i blok exploreru jsou novy bloky porad s nizkou/stejnou slozisti
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    a já pořád žádný blok, styďte se :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CHILDINTIME: Sazim to tam, poslu ti svu megahas aspon na 24 hodin, mozna dyl
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    CHILDINTIME: Asi mám, už jsem na 350.
    Hele, opravdu by to bylo schopný vytěžit třeba 30k denně? V tom případě zůstávám, vychhází to lepší než max :D
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    BLOODRAT: na ten druhej ti stacilo 64 sharu, trosku stesti no :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    No nevěřil jsem, ale fakt těžíme, mám 250 unconfirmed.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MICA: jo to byly casy, na testserverino mi to jelo vyborne a nejaky a asi 2-3 bloky jsem dal :)
    MICA
    MICA --- ---
    TOXICMAN: Já taky, budem mít o čem vyprávět vnoučatům :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MICA: já našel v začátku i doge blok (v poolu), heč :D
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MICA: :D :D :D
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    XSOFT: na uptime api a captchu jsem zatim kaslal..maily vypadaj ok, ale mailovej 2factor jsem vypnul..penezenka i stratum-miner vypadaj ok, ale to jejich logovani by mohlo byt trochu prijemnejsi..jaky jsi zkousel mince jeste? ja zkousel cat, ale maj uplne nahouby nody, blockchain se obcas nekde zasekne, je tam nevim kolik forku..chtel jsem zkusit diamond, prisel mi zajimavej, ale tam uz bych na blok cekal dele a to se mi nechtelo
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    TOXICMAN: no... tak ja tam treba poslal jeden comp,asi bysme vytahli jeste mnohem vice...
    MICA
    MICA --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam