• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    tak co mam si dat budika na 5:30 a doufat ze tentokrat to budu ja na koho se usmeje stesti s 3 BTC?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    CHILDINTIME: Důvěřuju tvým schopnostem a v noci rád nahodím. :-)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    adresa myho zeit poolu je: https://zeit.altcoinmine.org/index.php

snad to pujde, nic neslibuju zejo, doporucuju se zaregistrovat i jinde, pripraveny to mam, jediny co chybi je stahnout, zkompilovat a pustit penezenku..to chybovy hlaseni co se na strance objevuje je spravne
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Kdo tezite UTC tak bacha, prave se zmenil nfactor a jsou zase hw errory. Nove configy jsem jeste nevidel.
    MICA
    MICA --- ---
    Jakej kalendář, takový notifikace, bohužel
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    No, to asi nebude, co?

Hey guys. Due to issues with the developer ones again we have to delay the launch date.
    We are deeply sorry and will announce a new release date when we actually have everything working.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

28.02. 17:00 - 2014-2-28 Error 502 Coin Scrypt GMT 1 5:02PM(Eidt:2014-2-21)
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    MRDAC_BEDEN: Po registraci na pool nedorazil zadny email.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Hele, do Pandy jsem šel na tvou radu a vydělal jsem zatím nejvíc ze všeho. :-) Takže jo, s autoritou se smiř. :-)
    MICA
    MICA --- ---
    hmm koukám, že http://www.shiliwu.com/ nebyl příliš vhodně zvolenej zdroj dat pro kalendář :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: Nevím, já bych se sebe rozhodně takovou autoritu nedělal: ) A hlavně teď je to na pytel všude díky Goxu, multipooly jsou zmatený jak to letí dolů, lidi kašlou na malý pumpy a lejou to do fiatu v honu za levnýma btc....
    Osobně, protože jsem musel vypadnout na víkend jsem přepnul miner na Ltc, to je asi jediná měna u který si myslím že má šanci ještě jednou překročit svůj stín: ) A jestli seženu večer net, rozhodně bych zkusil instamine zeitcoinu, stojí na masově známé myšlence co má spoustu příznivců a zajištěnou burzu.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: nyxí pool zní dobře :-P
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    A jak nebude co těžit, tak přepnu miner natrvalo na coinex.pw scrypt multipool a budu dělat jen trading ;) M8m ověřeno, že se tím také dá trochu vydělat, i když to denně sežere 2-3 hodiny u PC
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    kdyz vse pujde dobre tak muj pool na zeit bude, poslu link na pre-register nekdy vecer, launch je v 6 rano myslim.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Fajn, skočím taky na to, co on. :-) Třeba ten Zeit vypadá dobře...
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: o víkendu testuji waffle pool, teď je tam diff pro mě ideální 512 :-P jinak pro mě je měřítkem uživatel BLOODRAT, má asi 3x větší výkon než ja, ale dlouhodobě ví kam jít ;)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    No dobře. Tak co tedy budeme zítra těžit? :-) Zrovna jsem povypínal Digital Ocean, Primecoin akce ukončena... hledám nový cíl. :-)
    SMOTHY
    SMOTHY --- ---
    MIKE23: Pokud by byla worker diff nesmyslně vysoká, mohlo by se stát že včas neodevzdáš shares přijde třeba nový blok a práce bude k ničemu. S větší diff ale zase můžeš víc těžit a míň komunikovat s poolem = stihneš toho víc za stejný čas, takže ve výsledku by to opravdu mělo být jedno. I když diff 1024 na 750 kHs je fakt nějaká haluz, mě to většina poolů hodí většinou max na 256 (rubu podobnou rychlostí).
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MIKE23: Hele kdo neveri at tam bezi. Udelejte si testy, podle myho se to od parset khs srovna behem pul dne..
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MRDAC_BEDEN: s tema zaprnyma liquid assets to mam taky, souvisi to s tim kdy se ti potvrdi vytezeny bloky a je hlavne kvuli tomu ze tezis rychlejs nez se potvrdi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam