• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    zeit za 4, to bud nejrychlejsi dump co uvidim :-)
    tak z jak ouho asi umre na 1.

co tezite ted ?
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

02.03. 07:00 - 2014-3-1 365Coin 12:00pm CST(Add:2014-2-28)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Fakt. Nevím, co tam dělají...
    B3DA
    B3DA --- ---
    ten cryptorush je dneska ale votravnej...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Dopsal jsem na do záhlaví jak je to s těmi časy, protože jsem v tom měl sám kromě GMT bordel a nebavilo mě to pořád dokola googlit :o)
    MICA
    MICA --- ---
    Hype nulovej no :-/
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Mě se ten coin nezdá, myslím že to buďto odloží nebo budete těžit do šuplíku :/
    MICA
    MICA --- ---
    CHILDINTIME: V záhlaví je přepočítanej čas
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MICA: tjn, ale je to takovy divny ten coin, vcera oznameni dneska start..za jak dlouho to je? musim uz se konecne naucit pocitat casovy pasma :)
    MICA
    MICA --- ---
    CHILDINTIME: Přecejenom zatim je k dispozici jenom jeden pool. Mít pool na druhym místě by mohl bejt dobrej benchmark aspoň :))
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MICA: jo..maxe jsem mel nekde pripravenyho
    MICA
    MICA --- ---
    Co si myslíte o 365Coin?

CHILDINTIME: Zvládnul bys pool pro keccak? :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: No, na Quark dlabu, ten Zeit sranda coin nechám běžet a konec, pro dnešek mám dost. Aspoň jsem střelil 10 XPM na Cryptsy a můžu se utěšovat, že navzdory všemu mi konto přece jenom narůstá. A pokud bude pes pořádně výt na Měsíc, tak se to ještě zlepší.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    E2E4: Tak nějak, ale je to divoký odhad. Diff docela skáče, byly velké výpadky, pool mi ukazuje skoro půl mega mincí na den, počítám tak s polovinou a maličko lepším kurzem.

BORGDOG: Epic fail :o) Ale s linuxem se fakt nauč, není to takový problém, nainstalovat si pod win třeba xubuntu distro a pak už je to jenom o google skillz co zvládne i začátečník. Třeba časem přijdeš tučňákovi natolik na chuť že ho začneš upřednostňovat před Windows, jako se to stalo mě :o)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Ono je to asi fuk, ze tří poolů mi nejde ani jeden. A legrace navrch: Nemám 23 tis. zeitcoinů, ale jenom 23 coinů. Epic...
    MICA
    MICA --- ---
    E2E4: Mně se to blbě udává přesně když výkonu 10~15% tvoří grafika na kompu, kterou mám puštěnou jen občas :))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BORGDOG: šmarjá, použíj BAMT nebo SMOS, nauč se trochu s Linuxem, není to těžký..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BLOODRAT: aby to bylo srovnatelny, musime udavat udaje v mBTC/Mhs/den. A měli bychom tuhle jednotku nějak pojmenovat, např. výtěžák. :)

Tj podle tvých odhadů 20-100 výtěžáků? Ale to od začátku, ne když začneš těžit teď, ne?
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: Na čase nějakou flashku vyhradit pro nějaký live distro :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Hmm, tak QuarkBar wallet jenom na Linux. Zase. Ať už s ním jdou všichni do...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam