• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BPB: Mlč, tam jsem promeškal těžbu. :-(
    BPB
    BPB --- ---
    MIKE23: co SPAINcoin .D
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    HOUMLES: ten skrblím od začátku jak sysel ;)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    MIKE23: btc :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Tak jsem si říkal, že bych začal nějakou měnu skrblit, ale člověk neví co :(
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: No, nic jiného mi nezbývá. Auroru budu držet tak do toho dvacátého, pak ji prodám za cokoliv, teď už je to fuk, ztráta asi 50%. U čokla momentálně nějakých 25%. Pokud sklesne pod 50 satoshi, taky spáchám harakiri a prodám. Mé tradování je zatím jeden velký "úspěch." :-/
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: jj..to by šlo ...přejdu halt na 280x :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: Nevim, nic jinyho nez obyc scrypt sem nezkousel. Z 7970 taham 750kh/s a z 280x tak 680kh/s, ale je pravda, ze jsem se s nastavenim ty 280x nikdy nijak nezabejval, nechal jsem prvni, co bylo stabilni.

Proto bych radsi vymenil svoji 280x za tvoji 7970. Ale jestli to chces obracene, tak je mi to asi jedno..
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: to by šloo..mam s tim fakt potíže ..sou sice stejný jakože.. 7970ce nastaveny parametry fungujou pěkně..ale ta druha potvora se nechce pořadně rozeběhnout a padá ta... dostavam z nich jenom 1 Mhs/s na scryptu a jenom 2x70 khs/s na scrypt jane / UTC /...což je asi dost malo co ? mam nastavenou intenzity 12 a jakmile pridam na 13...začně to okamžitě hazet HW errors
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: tak s tebou jednu kartu vymenim, mam je stejne rozhazeny
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MICA: Čoklům ještě pořád věřím, počkejte na halvening.
    MICA
    MICA --- ---
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BPB: smutna napajeci kaskada :)
    ON_SLM
    ON_SLM --- ---
    rofl, "malinkou"
    BPB
    BPB --- ---
    DESTROYER:
    CHILDINTIME: tak s tou reklamaci to je jasné ! ,) akorát 1, bude to trvat a mezitím se musí situace nějak řešit za 2, mam to na firmu..a tam je reklamace v jinym režimu za 3, těžení ted zrovna moc nenese..a mozna lepsi by bylo koupit nějaky coiny a čekat ...

každopádně..nebyl to nakonec zdroj.ale po dukladné kontrole jsem nalezl malinkou závadu na jedné 7970 :D
    foto 1
    foto 2

heh :) ..takže jsem vyreklamoval, koupil novou 280X a ted mi kazdou chvili padaj ovladače a nebo mi každá karta běží jinak..protože mam 1x 7970 a 1x 280x, který by měly bejt totožný..ale evidentně je někde problem :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Dneska jsem v tradingu trochu v mínusu, musel jsem se zbavit měn (ANC, DGC), které už moc multipooly netěží.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Já mám order na 220, ale cítím zápach psí mršiny a 3 satoshi.
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: nj doužkojny taky nějaký mám :( čekal jsem, že to pujde nad 300 santoshi
    B3DA
    B3DA --- ---
    a to je ta horší varianta :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Myslíš? S tím, jak jdou altcoiny do háje? Spíš si říkám že za půl roku po nich neštěkne pes...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam