• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    B3DA: treba tohle: https://www.dropbox.com/sh/9i31ictz0m7feur/eojsvfbYCC
    jako na par kompu ti staci co umi jejich web, ale jak se ti minioni rozlezou, hodi se nejaky weby jak je drzet pohromade

takhle je drim v lati, na zdrojaky nebo tooly se me ale neptej. kdyz kouknes na net, urcite najdes sam co ti bude vyhovovat. upravit to je otazka zmeny par radek. gl hf
    B3DA
    B3DA --- ---
    myslim, že minimálně nějakou dobu, snad do konce roku, snad dýl, bude ještě možný scrypt měny na grafikách jet, aby to neslo zisk. na základě toho, že do scrypt coin trhu se s příchodem asiců naleje dost peněz, by některý coiny růst a předpokládám, že většina majitelů scrypt asiců o 100 a více MH/s se spokojí s nasměrováním na ltc, middle a podobně, jelikož se jim to stejně (zatím, snad ze začátku) vyplatí a nebudou se chtít srát s projížděním nových startů.
    pak jsou tady coiny, který maj jiný algo a nejsou zavedený a buďto koukám na neustálej pád kurzu způsobenej právě tím těžením a dumpováním, případně multipool rape, nebo jiný, který se od toho dna odrazí a alespoň si i v dobách masivní výměny všeho za btc/ltc/fiat nějakou svou hladinku udržují.
    což má někde důvod, někdy přehnaný očekávání, spojení se známym jménem, lépe pak něco, na čem můžou profitovat uživatelé, co třeba ani coin netěží, jako jsou rychlý časy transakcí, obchody kde je možný měnu utratit.. takovejch coinů zas až tolik neni, některý nový mají snad správně nakročeno.
    ať už to nakonec bude jakkoli, karty prodávat nehodlám, když náklady na elektřinu přesáhnou profit dám jim ochutnat nějaký pěkný hry:)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Moc těm pre-orderům zatím nevěřím ... už podezřelé je všude 2Q/3Q
    BPB
    BPB --- ---
    BORGDOG: NXT se ale netěží ne ? co si tak ted o tom čtu, mě zajímají coiny..co pojedem na našich grafikách..ja to prodávat nebudu..to to radši nechám schořet snad :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: už tu máš pár takových, jestli dobře chápu princip proměnlivého N u vertu a scrypt-jane a jejich klonů...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Problem je ze pro kazdej algorytmus prijde drive nebo pozdeji nejaky ASIC kdyz se to vyplati. Takze jedine nejaky polymorfni algorytmus ktery nepujde tak lehce na ASICu udelat.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BPB: Pak nevím... možná ten NXT? Anebo něco, co teprve přijde, třeba na bázi Eternia.
    BPB
    BPB --- ---
    MRDAC_BEDEN: no..tudle diskusi jsem se tu pred časem pokoušel rozvířit.. která měna to bude do třetice ? která je teď vlastně dlouhodobě top 3 (nepočítám-li měny těžené pomocí CPU ?)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MRDAC_BEDEN: Musím si do té doby nastřádat na nový komp. :-)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    tak se hromadne prejde na keccak, jane nebo vert, slozitost vyleti nahoru a cena diky mine&dump dolu....
    B3DA
    B3DA --- ---
    tak co jsem slyšel příběhy z minulýho roku, museli výrobci vydělat neskutečně, pokud na tom doopravdy jeli před odeslánim.
    já myslim, že pro grafiky tady vždycky nějaký ty mince budou, rekrutuje se z nich jedna do trojice k btc a ltc.. jenom doufám, že to bude ta, kterou zrovna pojedu já :))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Jo, vidím to stejně. Možná, že Sarth má nakonec pravdu a budoucnost patří NXT-typ měnám, co se prostě netěží. Anebo jsem možná neměl prodat ty Primecoiny...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nicmene to je konec vsech scypit men, doufamz e puleni psa prijde driv nez se tydle monstra zapoji do akce, abych to stihl jeste strelit.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: A to je jen předpoklad, že to BUDE v létě. Ale co když to bude někdy v listopadu? Vyplatí se to i PAK? Já dost pochybuji... ale výrobce vydělá, to určitě.
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: s diff jaká bude v létě, bude-li se opakovat scénář roku minulého? dont think so...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Jo, viděl jsem to. Že by už ranná fáze paniky nastartovaná Gridseedem?
    B3DA
    B3DA --- ---
    na aukru se nám pomnožily rigy na prodej :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    skoda ze nemam tech 200 k.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TOXICMAN: ale esli dobre pocitam - 100 Mhs ve scryptitu, i kdyby udelal 0,2 Litecoinu / 1 Mhs za den, tak to vychazi

0,2 * 30 (mesic) * 17 (cena za LTC) *100 (Mhs) = 10200, mas to za mesic zpatky.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    tak je to tu, KnC jde do scryptu...
    KnCMiner Accepting Pre-orders for First Scrypt Miner 'Titan'
    http://www.coindesk.com/kncminer-accepting-pre-orders-first-scrypt-miner-titan/

minimum 100MH/s za $9,995
    Shipment begins in Q2/Q3 of 2014

Bitcoin Mining Hardware – Get your high performance Bitcoin Miner here
    https://www.kncminer.com/products/titan
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam