• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MICA
    MICA --- ---
    BPB: Tož takhle hluboko do toho nevidim. V tomhle odvětví jde snad všechno :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    co vert? diff je dole, na směnárnách se snad probouzí..
    BPB
    BPB --- ---
    jinak ..musim se podělit o radost.., misto 2x7970 jsem rozchodil dneska krásných 3x 280X, mam radost jak malej kluk :) ..zatim to jede jenom na UTC, scrypt jeste ladim..zadna kombinaci mi nechce dat vic jak 3x 570 khs (melo byto umet pres 3x700 khs)..no..jeste to bude hodně práce jako...kdyby jste se nekdo cejtil na to mi pomoci..tam vam rad pristup pres teamviewer a odměna vás nemine ,)
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    BPB: jako UTC na měsíci je spíš můj vlhkej sen, protože jsem bagholder. Aktuální vývoj moc dobře nevypadá. Tak snad jedině jestli to bumface dostane na btc-e :)
    BPB
    BPB --- ---
    MICA: :) ..no..a takovej dotaz..... dokázali by vývojáři Doge toho skomírajícího čokla předělat na jinej algoritmus..a nebo to nejde..takhle za pochodu ? to by ho mohlo nakopnout myslim
    MICA
    MICA --- ---
    Prostě Ultracoin tů d moon neasi! :D
    BPB
    BPB --- ---
    MIKE23:
    ENAPAY: takže to zkusme shrnout: NXT je premined (je to tak?), AUR má jakej algoritmus? , QUARK by se dal těžit GPU right? potom tu máme MAX (keccak).. a dále UTC, na co jsem ještě zapoměl..co by se tak mohlo vyšvihnout jako coin s jinym algoritmem za BTC a LTC ? (pominu NMC, PPC...ty se jedou na CPU..je to tak?, TRC je dead defakto)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BPB: no myslím si, že ASIC na scryptu půjdou po nejvýnosnějších měnách a problémy můžou mít s těžením keccak a scrypt-jane. To bych viděl jako cestu ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BORGDOG: long story short - bez na server kde je aspon 100 lidi a hashrate tak giga jinak budes na svy coiny cekat tak dlougho az bude aurora za jeden satioshi.
    B3DA
    B3DA --- ---
    ANONYM_CZ: v jaký měně to chtěj realizovat?
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    B3DA: jo .. rovnou by to mohli i sami zalozit ..
    "hacknuli nas, takze s tim mame zkusenosti a ted nam nasolte prachy a my vas pojistime" :))
    B3DA
    B3DA --- ---
    ANONYM_CZ: pojišťováci už i ve světě crypto?
    :))))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ANONYM_CZ: Doufám, že ten šmejd, co to hacknul chytne tripla, až bude v bordelu ty prachy utrácet...
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    CoinEX: Initial 24h timeframe was a bit too optimistic, we need more time to catch up.
    While we're waiting for an answer from a few investors, we came up to another idea which could bring much more trust into the bitcoin community.

Long story short: an insurance company for Bitcoin-based services.

// nojeje
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Jasně. No, zatím těžit pro mě není co jiného, když je coinex hacklej, tak tam prostě zůstanu. Mně šlo spíš o to, jestli potvrdíte, že je ten pool "spolehlivej," abych netěžil nějakému lumpovi jako u spancoinů. Díky! :-)

A ty rigy... no, třeba ten za 20 tis. mi ještě přijde celkem příčetný. Kdybych je měl, tohle bych asi zvažoval. Bude zajímavé sledovat, jestli tenhle trend nárůstu bude pokračovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    chybami se clovek uci - vybirej pooly kde jsou nejaky lidi a maj aspon teoretickou sanci ze tam nekdo ten blok najde. tady to bude asi za hodne dlouho.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BORGDOG: blok naposled 14.3.
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: Dokud pool nenašel blok tak nemáš na nic nárok :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Spíš "základ" pro rig. Píše tam, že to nemá grafiku. Ale to označení je zavádějící, to je fakt.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Jo, ale rád bych dostal to, co jsem natěžil. Má cenu, psát jim na podporu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam