• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    E2E4: Není to nějak málo všechno? Jako je mi jasný, že doby kdy jsem tahal z Middlu 0.035Btc denně s 3Mh/s jsou pryč, ale to už snad vyjde lepší sám těžit čokla a rovnou ho točit, ne? Stejně mi přijde, že ty mulťáky nic jinýho nekopou.
    (já sám kopu už jen Doge nebo LTC do zásoby)
    B3DA
    B3DA --- ---
    E2E4: co jsem těžil na cleveru, tak se to vždycky docela krylo s tim co píšou..
    ale dneska mi (po měsíci) přišel invite na poolwarz, tak to testnu..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BTC/day per MH/s
    Clevermining 0.00593
    waffle 0.00449260
    coinshift 0.00400

- těžíte tam někdo, věříte těm číslům?

zvlášť ten clevermining mi přijde neuvěřitelnej..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTAVA: a zacinalo v pondeli.. teda utery.. teda mozna dnes.. :) klasika https://bitcointalk.org/index.php?topic=509173.0
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTAVA: dlouhodobe urcite nema :) tezba bude tyden. pak se predpoklada vicemene rychly zanik mince :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    kdy to zacina a ma to nejaky potencial ?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    bude nekdo zkouset tezit blitz?
    BPB
    BPB --- ---
    jedu pod WIN7, přesně mam tydle karty: GV-R928XOC-3GD rev2 a jednou revize 1
    EDASX
    EDASX --- ---
    no taky dost dobre mas mozna jiny hw. tohle jsou nejaky asusy z Overclockers.co.uk ;-)
    a ty to jedes na win nebo na linux?
    BPB
    BPB --- ---
    EDASX: no a ja bych měl hned dotaz na mistni znalce ,) ... nainstalil se mi k těm grafárnám nějakej soft..kterej jim dovolí "overtune".. AMD Catalyst control centre, engine de až do 1200 a víc, memory do 2000 Mhz, ...ale..timdle softem se to dá povolit a nastavit jenom dycky u jedný karty... nevim jak to provest u vsech třech? , kdyby se todle podařilo..mohl bych taky nataktovat memory na 1800 a víc, teď když překročim 1500..tak mi to spadne,..asi padneovladač a celej komp se restartne
    EDASX
    EDASX --- ---
    nastavoval jsem to fakt davno, takze uz fakt nevim co a jak :-) vim, ze pohybem memclocku nahoru po peti mhz se da jeste vytriskat vic... ale pak mi to padalo nebo nenabihalo ;-)

{
    "pools" : [
    {
    "url" : "stratum+tcp://eu-1.liteguardian.com:3334",
    "user" : "edasxx.1",
    "pass" : "x",
    "pool-priority" : "2"
    },
    {
    "url" : "stratum+tcp://usa-1.liteguardian.com:3334",
    "user" : "edasxx.1",
    "pool-priority" : "1"
    },
    {
    "url" : "stratum+tcp://middlecoin.com:3333",
    "user" : "1M82Yt1QRfwLBPYybw8QqyhiXAd6yRhKg2",
    "pool-priority" : "0"
    }
    ]
    ,
    "temp-target" : "80",
    "intensity" : "13,13",
    "vectors" : "1,1",
    "worksize" : "256,256",
    "kernel" : "scrypt,scrypt",
    "lookup-gap" : "2,2",
    "thread-concurrency" : "11200,11200",
    "shaders" : "2048,2048",
    "gpu-engine" : "1130-1130,1150-1150",
    "gpu-fan" : "100-100,100-100",
    "gpu-memclock" : "1830,1810",
    "gpu-memdiff" : "0,0",
    "gpu-powertune" : "-20,-20",
    "gpu-vddc" : "1.200,1.200",
    "temp-overheat" : "85,85",
    "api-mcast-port" : "4028",
    "api-port" : "4028",
    "expiry" : "1",
    "expiry-lp" : "3600",
    "gpu-dyninterval" : "7",
    "gpu-platform" : "0",
    "gpu-threads" : "2""log" : "5",
    "no-pool-disable" : true,
    "no-show-processors" : true,
    "no-show-procs" : true,
    "queue" : "5",
    "scan-time" : "1",
    "scrypt" : true,
    "skip-security-checks" : "0",
    "submit-stale" : true,
    "temp-hysteresis" : "3",
    "shares" : "0",
    "kernel-path" : "/usr/local/share/bfgminer",
    "scan" : [
    "opencl:auto"
    ]
    }
    EDASX
    EDASX --- ---
    tusin, ze to jelo 830 ale už to bylo unstable
    BPB
    BPB --- ---
    BLOODRAT: teploty mam mezi 75 a 78 stupnu.. a i když byly chladný dny.. a chladil jsem jak blazen..dycky byly teploty nad 70, no a do flashovani biosu se mi moc nechce zatim..ledaže by další víkend celej prochcalo..to bych si k tomu klidně sednul :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BPB: AMD APP SDK jsou knihovny ktery umoznuje menit frekvenci, otacky ventialtoru apod. z aplikaci "tretich stran" - napr. cgmineru
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BPB: Jo tak tobě to tak topí? A ještě mě napadlo - nevím jestli to tu už padlo, ale ten poslední bios tě nepustí nad 700 když jsou karty k 70°C a vejš...
    BPB
    BPB --- ---
    EDASX: budu rad za dalsi inspiraci :) ...trochu problem vidim v tom, že těch 280x se udělala snad miliarda druhů, jiný paměti, jiný ovladača...atd..atd... takže je to alchymie jak má blázen

ja nainstalil nakonec nějakou amd app sdk (ani nevim co to je :) )...nejnovejsi ovladače, podvoltovol jsem karty na O.99 (nebo si alespoň myslim, že jsou podvoltovaný), dal jsem i třetí kartu na riser....stabilizoval jsem teploty do 80st C, a je de mi to konečně stabilně uz cca 10 hodin odhadem, vysledek je 1.97 Mh/s v mineru a tak 2.1 až 2.2 Mhs odevzdanech share na poolech
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    B3DA: to se tyka brainwalletu. Penezenky vygenerovane nejakym heslem ze slovniku prichazi o peniza tak za 10s-2m od zaslani platby. Veci z vatigenu jsou v pohode (pro paranoid level hard: se pri generovani odpoj od netu). Pouzivam je taky, zatim vse v poho.
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm, koukám, že nám Ultracoin celkem skomírá :(
    B3DA
    B3DA --- ---
    EDASX: tohle me taky zajima..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EDASX: posli :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    EDASX: posli :)
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    MORPHLER: sorry uvedomil jsem si, ze to co jsem psal byla blbost, brute force takhle nefunguje, tak jsem se smazal ;) pokud vanity adresu vytvori duveryhodny generator, ma to uplne stejny level bezpecnosti, jako adresa vygenerovana z walletu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam