• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MICA
    MICA --- ---
    Ummm cgminer na linuchu se nějak odmítá chytnout, achjo
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: od 4 rano je novy nfactor..
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: je řeč o UTC ? jestli jo..jedna 280x by mela davat 135 khs celkem ne ?
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: urcite to nebude tak easy.. chystam se zkusit na to yacminer od thirtybirda,melo by to jit vyladit..
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Takže s každou změnou n-faktoru je TC dvojnásobné a hashrate poloviční :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: tedka u toho nejsem ale vsechno mam stejny krome tc 36864.. cca 50khs na kartu
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Pro 280x to je --sj-nfmin 12 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 ?
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Hmm koukám, že ultra2 je mrtvý, to budu asi trochu zmrd, když se zas vrátim na ultra1 potom co mi zaplatili odměnu 25 UTC za přechod :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    12
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: kolik je nko teď?
    B3DA
    B3DA --- ---
    wtf včerejší výsledky middlecoinu na poolpickeru?
    můžete to někdo potvrdit? (0.028217/mhs/den)
    co to kua těžili, začnu zas projíždět starty..
    B3DA
    B3DA --- ---
    utc má nový n faktor a zrovna teďka sype 2x tolik co včera (diff 0.7 :))
    ON_SLM
    ON_SLM --- ---
    ty vetraky jsou vsechny ze starych pocitacu, co jsem kde kdy sebral, ty vingly jsem taky doma nasel, kdovikcemu mely slouzit a proc se nevyuzily... takze me to prave nestalo vubec nic. uz se mi nejak nechce momentalne nic vic investovat, jen si hraju co dum da:) jo, par sroubku a matek jsem musel koupit, ale to bylo jen par korun, akorat ta silikonova sracka, co se dava na dvere/okna me stala dost. ale sral mel takovy divny periodicky zvuk... ze to dela kraval kontinualne, to mi nikdy nevadilo, ale nekdy to prosto vydavalo periodicky zvysujujici/snizujujici hlasitost a to me fakt sralo, tak doufam, ze to tim vyrezim (mam podezreni, ze za to muze zdroj)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ON_SLM: Ty baumax vingly stály víc než ten větrák, ne? :o)

Novýho nic, fabriky maj ASICY na scrypt a než to pustí do Batche1 tak je žhaví dočervena....
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Dvě grafičky prodané...to byl fofr.
    B3DA
    B3DA --- ---
    gridseed už 160$ :)
    300+ KH/s Single Gridseed ASIC Miner - GAW Miners
    http://www.gawminers.com/300-kh-s-single-gridseed-asic-miner/
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Jasně. No, kdybys to někde zahlídl znova, napiš, prosím. Klidně i do pošty. Na Aukru je to pořád, ale tam je to akorát překupované z e-baye a o 10-30% dražší.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BORGDOG: uz jsem to nekde zahlid za necelych dveste babek.. bejt to pod150 po jednom kusu, asi se v tuhle chvili vzhledem ke spotrebe moc nerozmyslim. na druhou stranu, je to jen na scrypt a za par mesicu nejspis vzhledem k vykonu novejch masinek k nicemu..good bless gpu
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Dokonale chápu, prostě, mission complete. :-) Já si začínám pohrávat s myšlenkou na ten nejlevnější gridseed za 4-5k, jenom pro zábavu, prostě abych mohl střídat coiny, chytat startupy, apod. - jo, teď už jenom na něj našetřit. :-)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: Nutný ne...ale mám rád rychlý úspěšný obchody, což je tam kde jsem teď...vyděláno, grafičky nejsou ohořelý a dojebaný rokem těžení, minimálka za elektřinu a nechci čekat do léta až vyleze první asic a těhle supergrafáren bude plný trh. Já už v tuhle chvíli vydělávám víc spekulací, takže je třeba přesedlat koně :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam