• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    KRISHNA: Delam v alze, cili pokud by bylo neco od nas tak je to me teoreticky zajimave.
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Hmm, tak zejtra posílám na dobírku jednu 280x taky za 3,9kkč. Teď si jen řikám, jestli si ty dvě krásný Vapor-X co mi zbejvaj nechat obě, jednu, nebo je poslat takhle pod cenou do světa obě, achjo :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DESTROYER: co dil, to jinej shop, proc? :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    KRISHNA: u koho mas zaruku? (shop)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MIKE23: no tak prvni sem to chtel nabidnout tady vam, nez zevlakum na aukru :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    KRISHNA: To prodej postupně po částech na Aukru ...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    nechcete někdo nějakou část tohohle? Provozovat už to asi nebudu a celý prodat to jde taky blbě, tak to nějak rozeberu :) Za řeč stojí ten hliníkovej rám, ten je fakt kvalitně zpracovanej.



    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: hmm, fakt přemejšlim, že za tu cenu si snad nechám dvě karty a střelim jen jednu :)
    JTCS
    JTCS --- ---
    Tak mi bylo porazeno řešení rozdílných hashrate na 32 a 64 bit debianu. Z nějakého důvodu se do /opt/AMDAPP/lib/x86_64 nedostali správné soubory. Je potřeba rozbalit amd-driver-installer-14.20-x86.x86_64.run --extract a někde tam najít soubory pro 86_64 a nahrát je do /opt/AMDAPP/lib/x86_64. Teda nevim, první se instaluje catalyst, a poté až AMDAPP, tak nechápu jak se tam mohli dostat nějaké staré knihovny z apt-get instalací balíčkovaných driverů.

    Toto nezkopírování se děje jak u linux-amd-catalyst-14.6-beta-v1.0-may23 tak i amd-catalyst-14.6-beta-v1.0-jul11. Chápu že to je beta driver, ale teda... pěkně odfláklé, když to na 32b šlape.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: 280x za 3.9..
    možná by to šlo i líp ale radši jsem pospíchal.. jedna mi doma stačí...
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm, koukám, že moment kdy prodat grafiky jsem zle prokaučoval. Po 280x za 4,5kkč už nikdo neštěkne.
    To než abych je prodával za 3500kč tak si je snad nechám na paření a akceleraci After Efects.
    Podařilo se Vám někomu v poslední době prodat? a za kolik?
    B3DA
    B3DA --- ---
    XSOFT: no prekladac trochu pomuze.. :) nicmene to taha ann thready a i jiny co jsou vytvoreny nove a v prehleeny tabulce clovek vsexhny ty vetsinou launche vidi aniz by musel refreshit ann subforum a filtrovat to ocima.. docela jsem si na to zvyk. umi to i jiny veci jako sledovani uzivatele - dev watch :) a ruzny budiky ale neco chce typek taky platit pro vic fubkci.. nedavno slo prihlaseni co je vyplnene tedy vlozit jen captchu al evcera otevreli free registrace a uz to nejde.. chtelo by to fakt tu anglictinu ale i takhle jsem to shledal celken pouzitelnym a sdilenihodnym..
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    B3DA: mas k tomu nejaky vic info? Taklhe to vypada dost crypto...
    B3DA
    B3DA --- ---
    kdybyste snad někdo těžil starty, tohle neni špatnej nástroj: http://ann.ymq123.com/Default.aspx
    B3DA
    B3DA --- ---
    je to taky bída (tabulka pro 1x 280x), ale tak lepší než scrypt no.. vychází to něco málo přes 0.002btc/scryptMHs/den
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XSOFT: Hele a kolik vam to dava v scrypt btc/mhs/den ?
    Scrypt je ted fakt bida, 0.0006 apod.
    JTCS
    JTCS --- ---
    Do bamtu jsem 14.6. dostal tímto návodem: http://rumorscity.com/2013/12/08/amd-display-driver-update-for-r9-290x-on-bamt-litecoin-miner/ - dle tohodle je potřeba znovu nainstalovat AMD_APP takže to tak dělám, ale možná to nutné není.

    Na sg5 jsem na 32bit debianu rozchodil 14.6. rychlost totožnou (+/-) s sph-sgminer_x11mod od djm34. (7870 - 2,6 MHs, 7950 3,6 Mhs) na sph-mineru od lazybeara mi to jelo 1.8 a 2.6 MHs na 13.12 driveru.

    Jinak vlastně vůbec nemám tucha čím by to mohlo bejt. Kdyby to aspoň nefungovalo, ale že mi to s 14.6 jede jako s 13.12 catalystem - to nechápu. (zkoušel jsem čistou instalaci 14.6, bez předchozí instalace 13.12, i upgrade pomocí výše zmíněnýho návodu). Na foru mi někdo pověděl že mu vše funguje na 64bitovym gentoo, to ale pro mě taky není řešení :) Dám vědět jestli na něco přijdu.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    JTCS: jj sgminer co se prepina pouzivam taky (jedu na nicehash poolu). Ohledne driveru v BAMTu, co fakt jen prehrajes AMD_APP slozku?
    B3DA
    B3DA --- ---
    JTCS: není to na linuxu ale win8.1 64bit, kde mi tenhle sgminer 5 dával s novým driverem taky starý hashe.. používám ty starší sgminery 4 s x11mod,x13mod zvlášť a tam se hashrate zvednul, takže jsem to neřešil a sgminer 5 nepoužívám a když náhodou potřebuju automatiku na nicehashi, používám totok: https://bitcointalk.org/index.php?topic=655022.0
    ale to asi pro linux není úplně řešení a tvůj problém to taky neřeší - jen jsem byl taky překvapen relativní pomalostí karet na tomhle sg5/14.7beta driveru
    JTCS
    JTCS --- ---
    Nějak mrtvo. Jen se zeptám - těžíte někdo? (joke) na 64bitovym Linuxu x11,13... alga? Zafungoval vám nárůst hašrejtu s catalystem 14.6? Mě to funguje jen na 32bit linuxech (SMOS, BAMT, PIMP, Debian32bit), na 64bitovym debianu mi to jede jako na driverech 13.12. a nevim co s tim :( Instalaci těch debianů který se lišej jen architekturou provádím úplně stejně, jen vyměním AMD_APP podle bitovosti toho co instaluju.

    BTW sgminer kterej umí za běhu měnit alga už nějak funguje a dá se celkem rozumě provozovat, kdyby to někomu uniklo https://bitcointalk.org/index.php?topic=632503.0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam