co vim, tak nejnizs se dostat na asi 2,7kč/kwh ... niz uz to nejde, protoze sice klesne cena tarifu samotnyho, ale vykompenzuje to rocni platba za jistic ... jenze na takle nizkou cenu el. uz musis mit minimalne primotopy + bojler + podlahovku .... 40A hlavni jistic pro barak 3faze a hned si na 10k jen za ten jsitic rocne (mozna i vic, kamos ma tarif takovej, ze uz mu nizsi nedaji tj 1,7 bez jistice ... tu 1 korunu dorovnava jistic samotnej + kdejaky posrany poplatky) .... a ja za cenu 2,7 tezim ...
jo zisk neni kdovi jakej, ale je (tady musim podotknout, ze zatim sem vymenil BTC na CZK jen velmi malinko na podzim 2017, kdyz byl kolem 350k) ... i kdyz i tahle veta je podivne recena, protoze splacim HW z vyplat, ale to je jedno, hw se da prodat (i kdyby za 1/4 ceny) nebo pronajmout
tezim xyz kryptomen (resp vzdy jen 1nu v danou chvili) a prevadim na btc, neco malo mam v portfoliu (ale to jde vlivem kuzu btc nahoru a dolu uplne do kopru a hlavne sem je kupoval ve spatnou dobu) a btc proste nerpodavam, dokud neni vhodny kurz ....
jasny, pocitam to na "denni" prijem vs vydej a zatim jsem porad v plusu vs el. a to mi staci ...
tezit za vic jak 3kc/kwh je dneska totalni nesmysl