• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KLAIR: Šíři stehna a jeho roli nejsem schopna moc posoudit(mám 58cm okolo stehna v nejširším místě a bez problému).. Ale přijde mi, že se roztahují do šíře vcelku v pohodě a ještě mají dost rezervu (ty Boma, ty ale kotva vyprodává a mám pocit že už je nebudou brát :/ ).

Teď jsem koukala ještě na značku Evona - punčochy Miluše - koupila jsem na zkoušku šedivé a supr. Na internetu je mají velikostně 25 a 27 + NV 25 a NV 27 (nadměrná velikost, předpokládám) ale ty mají zesílenou patu a nevím zda je mají na Kotvě na krámě v tom NV.

Elite jsem v Kotvě nepostřehla, spíš bych řekla že nemají(možná ten stánek u eskalátorů, ale tam začínají všechny punčochy cca na 3 stovkách). Já jsem skončila s přesvědčením, že je budu muset objednat online(ale nechám se ráda vyvést z omylu).
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KACHNICK: ok, díky moc, takže asi 25... a hraje tam nějak roli šíře stehna?

A teda v té Kotvě bych ty Elite na podvazky sehnala?
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KLAIR: Koukám teď na punčochy Boma stretch.. černé.. a je na nich normálně číslování 27/175 a 25/164.. zcela omylem(bez přemýšlení) jsem si koupila správné (27/175). :) Elite to má číslované taky takto klasicky(poslední odkaz co jsem přidávala).
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím pěkně o radu - jak určit, jakou potřebuju velikost punčoch?
    Mám široké nohy, jsem poměrně malá, ale zas by se mi líbilo, kdybych punčochy vytáhla skoro až k rozkroku.
    Díky
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    Hehe :) http://www.elite-cz.cz/BRIGITA/1063-detail-238.html Elite zařadili do výroby novou barvu - Champagne. Psala jsem jim na FB jestli nechystají nafotit life vedle sebe tělovou a champagne na nohách jedné nositelky, protože by to mohlo řešit dilema všech bělonohých a světlopleťových a 65 kč není moc :)) Tak uvidíme!
    KIA
    KIA --- ---
    CHANNAH: mas tam zpravu:))

A jinak jeste jednou diky NANTHEI: po dni co jsem ho mela na sobe, fakt bomba:)))
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    protřídila jsem své nasyslené nánosy punčoch a hodila je na Vohoz, kdyby měl někdo zájem, tak zde: http://www.votocvohoz.cz/uzivatele/231158-channah/predmety
    KIA
    KIA --- ---
    KACHNICK: Jojo:) ja to nakonec pochopila:)) chvili mi to trvalo najít, tak jsem sem proto psala jejich označeni:) jsem úplný anti talent na orientaci totiž:D vůbec to nebylo myšleno zle:)
    Ale vazne moc dekuju za tip, dneska jsem konečně měla v čem chodit a super:))
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KIA: Psala jsem druhé podlaží namísto první patro, protože jsem si nebyla jistá jak to tam mají číslované, takhle z hlavy ;D Sháněla jsem obyčejnější punčochy - proto ten zázemkový krámek, a je pravda že měli podle referencí mít i bezpatové, ale nakonec neměli.. a barva tělových punčoch mě vyděsila, tak jsem pořídila jen šedé a černé :)
    KIA
    KIA --- ---
    Report: Nakonec jsem vše našla v prvním patře:) Ten obchod s vlastním zázemím mě nezaujal, a nakonec se ukázalo, že mají jen jedny, univerzál velikost a se zesílenou patou. Nicméně, koupila jsem jedny a jen je vyzkouším. Cena 45

Lepší byl nakonec ten krám u eskalátorů. Sehnala jsem na zkoušku dvoje punčochy stejné značky, tělové a černé a paní byla příjemná. Cena jako za samodržky - 239- ale za to krásný materiál. Zítra vyzkouším vše a ještě dám vědět:)

Díky
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KIA: podej prosím report, já na podvazky v nižší cenové kategorii viděla jen se zesílenou patou a to nechci
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    LUCIASHECK: to bude Sko? jestli jo, tak bych měla zájem :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NANTHEI: Rhodos je GENIALNI podvazkac... Taky se ho budu ve stare velikosti zbavovat (ten je prakticky nenoseny, neb 67 v pase uz par let nemam)
    KIA
    KIA --- ---
    KACHNICK: Díky, zítra budou mít ode mně nálet.. Těším se!:)
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KIA: Kotva.. druhé podlaží.. Vyhnout se stánku s punčochami co je u eskalátorů a pokračovat ke stánku který má normálně široké zázemí :) (já sama to našla až na druhý pokus, ale stojí to za to!)
    KIA
    KIA --- ---
    A ještě poprosím.. mám dotaz..

Potřebovala bych poradit nějaký - kamenný obchod - v Praze, kde by se daly koupit nějaké punčochy na podvazky. Díky mockrát za jakýkoliv tip:))
    KIA
    KIA --- ---
    NANTHEI:
    ALONSIA:

děkuji děkuji děkuji..:) je úžasný:)))) a z krásného materiálu:)
    ostrá zátěž proběhne ve středu:)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ALONSIA: já se za něj můžu taky stoprocentně zaručit. tento zrovna jsem měla třeba na akci, kde jsem 8 hodin pobíhala jako produkční a řešič problémů a všechno drželo jak helvétská víra.
    KIA
    KIA --- ---
    NANTHEI: zprava:)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    NANTHEI: Tento konkrétní podvazkový pás můžu vřele doporučit. Nosím ho pravidelně už 4roky a pořád krásně drží, je pěkný a neměla jsem s ním nikdy žádný problémy. Je to pás na kterém jsem začínala a nikdy mi nevyklouzla punčocha z velvety ani jiná nehoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam