Punčochy Aries Sindy kupuji v Praze ve Vysočanech u Balabenky, Sokolovská asi 240, galanterie ve dvoře. Mají je vždycky, 40 Kč. V Kotvě je mají nahoře v patře taky, ale za 50 Kč. Dál v každém větším městě je speciálka Aries, koupia jsem je v Jičíně, Husova ul.-pěší zóna.
Punčochy Elite Braňa - omlouvám se, minule jsem přehodila výrobce Elite a Boma - se seženou v menších obchůdcích, též např. Jičín, prodejnička punčoch v uličce k aut. nádraží, ale lze je spolehlivě objednat na e shopu Elite za 23- Kč., nebo e-bee, stejná cena i osobní odběr(bez poštovného) možný v centru Prahy.
Punčochy Boma Kamila prodává e-shop Fuski s kamennými obchody opět Jičín, Pardubice v Praze Nusle ap., já jsem si 10 ks nakoupila na e- shopu zdarmadomu á 23 Kč., osobní odběr možný (bez poštovného) v Poděbraddech.
Do společnosti nosím nestrečovky z obchodu mojepuncochy.cz. Clio Bas 602 15 den za 250 Kč, na extra událost ev. dražší Cervin Capri 7,10,15 den až do 550 Kč za pár - ovšem jen 7 den! Která jste je neměla nikdy v ruce a na nohou nepochopíte, že může být nak něco úžasného, když je pustíte ve vzduchu, tak se pomalu snesou, všechny jiné punčochy spadnou na zem ja ko kámen.
Byla jse dost vyčerpávající, pomůže vám to?