Když nosím tělové punčochy tak s opálenější barvou, ale teď jsem přijela i já opálená z dovolené, tady zima, punčochy jsou vhod a ty tmavší se nehodí. Narazila jsem taky na punčochy Brigita (Timo Praha Vysočany) v chapagne barvě, výborná volba na tmavší kůži. Škoda, že jsou 20 den, raději nosím 15. Na běžné denní nošení mám oblíbené 15 den od Bomy punčochy Braňa, od Elite Kamila, od Aries Sindy. Braňa jsou jen strečové, Kamila 3% elastanu, méně se zadrhávají, Sindy mají ještě víc elastanu, asi 13%, jsou lesklejší. Miluše jsou 20 den, vypadají jako levné punčocháče, nekupuju je. Braňa asi za 25, Kamila 30, Sindy 45 Kč. Super ceny, pohodlné. Sindy mají 2 tělové a černou, ostatní tělová, černá. Mě vyhovuje tmavší tělová Sindy, Braňu a Kamilu kupuji v černé, protože tělové jsou nevýrazné. Ještě k velikosti. Všechny se dělají v 25,27 vel., ale Sindy jsou delší, bohatě mi stačí 25, zvlášť Kamila jsou docela krátké, budu si asi spíš kupovat 27. Ono taky záleží na podvazcích, jak se tu psalo o pásu Cleopatra, 6 kovových spon, drží to mnohem víc než 4 plasty na úzkých páskách. A taky na délce sukně. Když je sukně delší, ke kolenům, dají se nosit kratší punčochy, protože se víc natáhnou a líp vypadají. Samo, pod kratší sukně musejí být až pod zadek, pak pod koleny nejsou tak napnuté. Chcete-li, mám tipy, kde je sehnat.