• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    AETHER: jo, tam už jsem koukala, to je eshop právě k tomu obchůdku na Brandlově, takže se tam asi sjedu kouknout, možná maj v obchodě větší výběr než na stránkách. ale děkuju, taky mě zaujala nižší cena :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    SOFIJKA: ty mám, na noze vypadají opravdu dobře:) Já mám docela ráda tenhle obchod, ale koukám, že teď toho zrovna moc na podvazky nemají, nicméně alespoň za lepší ceny... http://www.e-puncochace.cz/cs/katalog/puncochy/podvazkove/vzorovane
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    SOFIJKA: našla jsem něco málo na Timee, ale většina neodpovídá mejm představám, je to buď hroznej kýč a nebo takovej ten vzor "ukazujeme, že jsme punčochy na podvazky". jediný trochu použitelný jsou tyhle: http://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Puncochy-na-podvazky-Veneziana-Calze-Retina-Fiori-d747.htm
    jdu radši zkoumat ebay, ale jestli máte nějakou ozkoušenou značku nebo obchod (eshop nebo kamennej v Brně, Brandlovu umim :-)), sem s tim.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    dámy, víte, jestli se někde daj sehnat černý punčochy se vzorem? kytičky, pruhy, třeba srdíčka, je mi to fuk :-)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    GABINKA: opravdu je nutné nechat se prosit o ty informace?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GABINKA: Ježkovy brejle, tak to napiš rovnou :-D
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Mám super tip na nové dobře držící podvazkové pásy. Máte-li zájem klidně předám dál. Ale vy jste tady nějak přes léto vymřely? Dneska jsem po dlouhé době šla v podvazkách. Pohoda a kupodivu žádný trapas. Zítra jdu zase.
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Ano, je to galanterie na devítce ve dvoře, asi u Kočky. Jinak dodávám, že výborná prodejnička punčochového zboží včetně podvazkových punčoch v Praze 3 je u Nákladového nádraží Žižkov, přímo u tramvajové zastávky na Ohradu. Mají i polské Gatty, ale já v nich za tu cenu, co se tu prodávají, nevidím žádnou výhodu. Jednak jsou dost pružné na délku a víc lezou dolů, naše strečovky 15 den jsou jemnější a 2-3x levnější.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MOIRAIN: diky!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SARAJ: nemám, ale na tom stockings sh je snad co týden nějaká akce
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy, nemate nektera vysledovane slevy na pasy?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GABINKA: galanterie U Kocky, je ta galanterka ve dvore na devitce, ze?
    (jinak pry jedna z nejlip vybavenych, minimalne v casti na severovychod od centra;-) )
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Punčochy Aries Sindy kupuji v Praze ve Vysočanech u Balabenky, Sokolovská asi 240, galanterie ve dvoře. Mají je vždycky, 40 Kč. V Kotvě je mají nahoře v patře taky, ale za 50 Kč. Dál v každém větším městě je speciálka Aries, koupia jsem je v Jičíně, Husova ul.-pěší zóna.
    Punčochy Elite Braňa - omlouvám se, minule jsem přehodila výrobce Elite a Boma - se seženou v menších obchůdcích, též např. Jičín, prodejnička punčoch v uličce k aut. nádraží, ale lze je spolehlivě objednat na e shopu Elite za 23- Kč., nebo e-bee, stejná cena i osobní odběr(bez poštovného) možný v centru Prahy.
    Punčochy Boma Kamila prodává e-shop Fuski s kamennými obchody opět Jičín, Pardubice v Praze Nusle ap., já jsem si 10 ks nakoupila na e- shopu zdarmadomu á 23 Kč., osobní odběr možný (bez poštovného) v Poděbraddech.
    Do společnosti nosím nestrečovky z obchodu mojepuncochy.cz. Clio Bas 602 15 den za 250 Kč, na extra událost ev. dražší Cervin Capri 7,10,15 den až do 550 Kč za pár - ovšem jen 7 den! Která jste je neměla nikdy v ruce a na nohou nepochopíte, že může být nak něco úžasného, když je pustíte ve vzduchu, tak se pomalu snesou, všechny jiné punčochy spadnou na zem ja ko kámen.
    Byla jse dost vyčerpávající, pomůže vám to?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GABINKA: rozhodně, když tak přidáme na nástěnku ;)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    GABINKA: tipy sem, mohlas napsat rovnou
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Když nosím tělové punčochy tak s opálenější barvou, ale teď jsem přijela i já opálená z dovolené, tady zima, punčochy jsou vhod a ty tmavší se nehodí. Narazila jsem taky na punčochy Brigita (Timo Praha Vysočany) v chapagne barvě, výborná volba na tmavší kůži. Škoda, že jsou 20 den, raději nosím 15. Na běžné denní nošení mám oblíbené 15 den od Bomy punčochy Braňa, od Elite Kamila, od Aries Sindy. Braňa jsou jen strečové, Kamila 3% elastanu, méně se zadrhávají, Sindy mají ještě víc elastanu, asi 13%, jsou lesklejší. Miluše jsou 20 den, vypadají jako levné punčocháče, nekupuju je. Braňa asi za 25, Kamila 30, Sindy 45 Kč. Super ceny, pohodlné. Sindy mají 2 tělové a černou, ostatní tělová, černá. Mě vyhovuje tmavší tělová Sindy, Braňu a Kamilu kupuji v černé, protože tělové jsou nevýrazné. Ještě k velikosti. Všechny se dělají v 25,27 vel., ale Sindy jsou delší, bohatě mi stačí 25, zvlášť Kamila jsou docela krátké, budu si asi spíš kupovat 27. Ono taky záleží na podvazcích, jak se tu psalo o pásu Cleopatra, 6 kovových spon, drží to mnohem víc než 4 plasty na úzkých páskách. A taky na délce sukně. Když je sukně delší, ke kolenům, dají se nosit kratší punčochy, protože se víc natáhnou a líp vypadají. Samo, pod kratší sukně musejí být až pod zadek, pak pod koleny nejsou tak napnuté. Chcete-li, mám tipy, kde je sehnat.
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KLAIR: Šíři stehna a jeho roli nejsem schopna moc posoudit(mám 58cm okolo stehna v nejširším místě a bez problému).. Ale přijde mi, že se roztahují do šíře vcelku v pohodě a ještě mají dost rezervu (ty Boma, ty ale kotva vyprodává a mám pocit že už je nebudou brát :/ ).

Teď jsem koukala ještě na značku Evona - punčochy Miluše - koupila jsem na zkoušku šedivé a supr. Na internetu je mají velikostně 25 a 27 + NV 25 a NV 27 (nadměrná velikost, předpokládám) ale ty mají zesílenou patu a nevím zda je mají na Kotvě na krámě v tom NV.

Elite jsem v Kotvě nepostřehla, spíš bych řekla že nemají(možná ten stánek u eskalátorů, ale tam začínají všechny punčochy cca na 3 stovkách). Já jsem skončila s přesvědčením, že je budu muset objednat online(ale nechám se ráda vyvést z omylu).
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KACHNICK: ok, díky moc, takže asi 25... a hraje tam nějak roli šíře stehna?

A teda v té Kotvě bych ty Elite na podvazky sehnala?
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KLAIR: Koukám teď na punčochy Boma stretch.. černé.. a je na nich normálně číslování 27/175 a 25/164.. zcela omylem(bez přemýšlení) jsem si koupila správné (27/175). :) Elite to má číslované taky takto klasicky(poslední odkaz co jsem přidávala).
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím pěkně o radu - jak určit, jakou potřebuju velikost punčoch?
    Mám široké nohy, jsem poměrně malá, ale zas by se mi líbilo, kdybych punčochy vytáhla skoro až k rozkroku.
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam