Na levné podvazkové pásy, které drží úplně zapomeňte. Co ještě za pár korun drží, je Úpavan bokovka za 4 stovky. sice 4 plastové podvazky, ale běžné strečovky to udrží celý den. Nevýhoda je že se to musí stahovat na WC.
Kovové podvazky na SHQ, nebo Rago, rhodos ap. jsou super, většinou po 6 i 8mi, což považuju za zbytečné trápení při oblíkání. Drží to skvěle, nerozepínají se. Jsou ale pod úzkou sukní děsně vidět, jedině to áčko. Riwa používá podobné, ale české, nejsou vůbec spolehlivé, jazýčky děsně vyklouzávají, jak nejsou v tahu. Takže když si sednu a navíc třeba nohu přes nohu, když vstanu tak mám často přední rozepnuté. Dá se s tím chodit(narozdíl od rozepnutých zadních) ale příjemné to není.
Všechny pásy, i vysoké, které se dnes prodávají s tenkými proužky k podvazkům stojí za houby, punčochy lezou dolů. Hlavně, než v tom vyrazíte, chce to vyzkoušet. Kdysi jsem v novém vyrazila do divadla a při prvním posazení - tam jsem stála v tramvaji, úžasný lup a zadní rozepnutý. Vsedě jsem se chvíli trápila, ale zapnout to nešlo, tak jsem letěla na záchod o přestávce s punčochou někde nad kolenem.Při posazení zase druhý, lup...
Pro ty bohatší: Ulla dessous Classic, zapínání vpředu na boku. Sice 4 podvazky, ale širší, bílé, kovové velvetky, nejsou vidět pod sukní. Ale 2100 Kč.