• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MOIRAIN: ano, kovove presky na podvazkaci jsou na letisti trosku neprakticke:)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    MOIRAIN: Kdyby jen sjetá, to není ten největší problém. Nejhorší je, že stačí mít citlivější kůži a vyraší vám tam potničky nebo rovnou kopřivka
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KLAIR: co je "levnější"? Dobré zkušenosti mám s rosmannem, toho času asi za 80 Kč pár. Fascino oproti nim strašně lesklé. Dva roky bez díry (jako fakt, dva roky) mi vydržely samodržky aries Meggy asi za 140 Kč.

Podvazkový pás mám od Riwy se 6 podvazky a si bych chtěla 8, tj. ještě jeden víc vzadu a jsem s ním spokojená, sem tam sice vyskočí, ale sjetá samodržka je 100x horší. Nosím i pod volnější úpletové šaty, trošku to vidět je, ale nějak mne to netrápí, protože to by mi někdo musel dost důkladně čumět na nohy, aby identifikoval, co to tam je. Jen z toho byla teď trochu paf na letišti bezpečnostní kontrola ;).
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Hele, mozna sem blesk, ale nemaj cinaci i nejak posunuty znaceni DEN?
    Ty samodrzky (vizMOUNTBATTEN) maji znaceni 100DEN, ale prijdou mi +- stejny, jako samodrzky z M&S, ktere maj uvedeno 40 den
    Jo a jinak, na delku nejsou prilis kratke (prumerne vysoka ceska holka IMO v pohode), ale jsou uzsi na stehnech, pro holky s krasnyma stehnama to moc nebude (ja mam cca 55 okolo stehna a zarezava se to. Ne teda zariznuti a srolovavani dolu, ale proste mi to dela na stehne spicek, coz mi trebas ty Mka z M&S nedelaj).
    Toz konec hlaseni pokusu s asijskyma lacinyma samodrzkama
    (este po case dodam info, kolik dnu vydrzely;-) )
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NEVENA: Rhodos ma spony naprosto perfektni.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    GABINKA: OK takže jestli jsem pochopila ten druhý odstavec, tak Rhodos má spolehlivější spony než ty co používá Riwaa?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Já musím pochválit pás z http://www.gretastore.pl/, mám klasiku - "Czarna mamba" a je super :) i cena mi přišla fajn :)

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MOUNTBATTEN: Jo, takhle jsem přišla k nějakým čtyřsponovým od Marlies Dekkers, které se následně dokonale osvědčily na normální celodenní pobíhání. Jeden dokonce funguje tak, že mi tu moji podpupkovou pneumatiku krásně stáhne a nikam neleze ani pás, ani špek, což byl při všelijakém stahovacím prádle neřešitelný problém - asi holt mají lepší statiky a inženýry než zbytek světa.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    z vlastní zahrádky - punčochy Cervin Bicolore, mé nejmilovanější (pás Van Doren 6 strap belt, ale nejni tady moc vidět ;)

MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BRIOSO: jojo, ebay, ale zrovna vcera sem koupila za sedm petek v jednom sikmookem obchode na Palmovce, dnes je teda jeste nemam na sobe, ale tak pak muzu dat tip/varovani na konkretni "znacku" (takovy muj pokus)
    Jinak driv v Deichmanu mivali samodrzky za kilo a ty taky mi vydrzely vice dnu (jen kdyz jsem se po nich pred mesicem ptala, rikali, ze nemaj. Coz sem nepobrala,zda nemaj na tomto krame, nebo uz vubec, slecna prodavacka byla chuderka nejaka otravena,tak jsem ji nechtela zatezovat:-))) )
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Na levné podvazkové pásy, které drží úplně zapomeňte. Co ještě za pár korun drží, je Úpavan bokovka za 4 stovky. sice 4 plastové podvazky, ale běžné strečovky to udrží celý den. Nevýhoda je že se to musí stahovat na WC.
    Kovové podvazky na SHQ, nebo Rago, rhodos ap. jsou super, většinou po 6 i 8mi, což považuju za zbytečné trápení při oblíkání. Drží to skvěle, nerozepínají se. Jsou ale pod úzkou sukní děsně vidět, jedině to áčko. Riwa používá podobné, ale české, nejsou vůbec spolehlivé, jazýčky děsně vyklouzávají, jak nejsou v tahu. Takže když si sednu a navíc třeba nohu přes nohu, když vstanu tak mám často přední rozepnuté. Dá se s tím chodit(narozdíl od rozepnutých zadních) ale příjemné to není.
    Všechny pásy, i vysoké, které se dnes prodávají s tenkými proužky k podvazkům stojí za houby, punčochy lezou dolů. Hlavně, než v tom vyrazíte, chce to vyzkoušet. Kdysi jsem v novém vyrazila do divadla a při prvním posazení - tam jsem stála v tramvaji, úžasný lup a zadní rozepnutý. Vsedě jsem se chvíli trápila, ale zapnout to nešlo, tak jsem letěla na záchod o přestávce s punčochou někde nad kolenem.Při posazení zase druhý, lup...
    Pro ty bohatší: Ulla dessous Classic, zapínání vpředu na boku. Sice 4 podvazky, ale širší, bílé, kovové velvetky, nejsou vidět pod sukní. Ale 2100 Kč.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    FRANCINE: super, děkuji moc!
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    KLAIR: Levné samodržící mají i v drogerii Rossmann (cca okolo 80 peněz), nebo v DM pod jejich značkou Fascino (cenová hladina podobná). Kvalita ucházející. Ale pozor, jsou lehce lesklé (obě dvě značky.
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    AETHER: V M&S už je nemají za těch 160, ale aspoň o stovku dráž. Nosila jsem je dlouho a chtěla si letos na začátku léta zase koupit zásobu, ale zdražili je.
    AETHER
    AETHER --- ---
    KLAIR: http://www.aries.eu/meggy-puncochy-samodrzici.html nejlevnejsi pouzitelne - sezenes i levneji, myslim nekde v Brne. V M&S maji dvoje bez krajky asi za 160, ale strasne se trhaji, ty Meggy proti tomu drzi mnohem lip.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    CHANNAH: Tak mě ještě napadá kouknou na aukro. Jestli se tam právě takový vrácená kus neobjeví, protože ten už se prý snad nesmí regulérně prodat
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    LUCIASHECK: Původní plán byl jeden funkční podvazkáč a jednu sadu prádla na parádu... :)
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    MOUNTBATTEN: A ty čínské kupuješ kde? Ebay? Předpokládám, že asi jo.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KLAIR: nebojim se kupovat cinske, sice jsou kratky, coz pro mne je OK a jak sou to puncochy, nemusim resit zadek.
    Jako zkusenost, kdy sem koupila Ann Summers a zaroven par noname cinskych a ty AS vydzely jeden par jeden den, druhy sklouzl uz rano na zastavce, kdezto ty cinsky celkem dlouho:-/
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    hlásím 50% slevu na zahraniční poštovné (takže za nějakých 75Kč) a slevu 10% na silnější punčochy :) http://www.stockingshq.com (nejlepší obchod s punčochami ever)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já jsem si někdy před osmi lety pořídila čtyřpodvazkový pás s plastovými sponami od Triumphu a je docela dobrej, spony drží, když přes něj mám kalhotky, tak se v něm dá v pohodě být celý den. Ale míra jistoty se s šestipodvazkovým s kovovými sponami srovnat nedá:-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Nemáte prosím ozkoušené nějaké levné samodržící punčochy? Já nechci punčochy s krajkou a nechci nic drahého, když vezmu v potaz, jak dlouho mi vydrží... takže třeba d ostovky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam