Omlouvám se, že jsem tak pomluvila samodržky, někomu mohou vyhovovat, ale reagovala jsem na i vaše zkušenosti. Zcela souhasím s Moirain, že všechny nevýhody podazků jsou ničím poroti trapasu spadlé samodržky ve společnosti. Mě prostě padají a zkoušela jsem různé. Drží těm, které mají štíhlá stehna, která se nahoru nerozšiřují. Když se vezmou občas navečer, tak se silikon dá vydržet, ale na denní nošení to opravdu není. Takže sorry, máte pravdu, jic není absolutní.
Dnes jsem důkladně prošla Gretastore a jsem úplně nadšená. Ceny příznivé - Zl - 6,5Kč Proč je to v Polsku a ne v naší kotlince? Asi polky nosí víc punčochy. Ukázala jsem to kamarádce - starší koegyni, hned se tady registruje, obě totiž jsme si chtěly objednat, ale jde platit jen PayPalem, který nemáme, moc by jsme uvítaly společnou objednávku. Shodly jsme se, že nejen mají výborné sřihy ale skvělé podvazkové sponky - velvety. Kovové, i malé a lakované, nenápadné. já mám teď docela dost nositelných pásů, ale uvítala bych renovaci právě těch sponek, objednala bych si hned několik párů. uvažuju o Mamba v bílé(druhý obrázek), fantastiké kalhotky přes pás, a kamarádka prý musí mít ten vysoký pás. Za úvahu stojí i výměna jednotlivých sponek za ty kovové po 4 Zl.
Dáme dohromady tu objednávku?