Dobrý den, jsem tady nová, byla jsem pozvána do diskuze. Ráda se připojím, protože podvazky nosím denně. K těm silnějším punčochám: Tělovky neřeším, vypadají babsky, jedině černé. Na puncocace.cz jsou k mání 40 den Pamela Mann 99 Kč, nebo Levante Levia 70 zdravotní za 220, jsou skoro nezničitelné, ale bohužel teď nebyly na skladě. Podobné lze objednat na Witt International, 140 a 70 den - ty mám v antracitové barvě - téměř černá, moc pěkné, ale stojí 429 Kč. Nosím je v zimě a protože mají od kotníků klesající kompresi k lemu, dělám i určitě dobře svým žilám při celodenním sezení v kanceláři.
Z tenkých nejoblíbenější mám také Boma Kamila, jsou za babku, jemné a strašně pohodlné. Teď jsem si pořídila za pětistovku 20 ks. Jestli máte problém s délkou punčoch, pak noste Sidy Aries v vel 27, ty musí stačit i dvoumetrové košíkářce.
Velmi, velmi bych se přimlouvala za společnou objednávku z Gretastore, protože řeším podvazky i úpravu postavy, nosím ráda girdle bez zapínání a hned mám chuť z toho obchodu na girdle ecru, girdle czerny. Pokud by jste některá objednávala, pošlu peníze na účet a v Praze vyzvednu kdekoli.
Jinak výborné pásy a girdle si nechávám šít u p. Sowové v Ostravě, udělá vám na přání cokoli, i podle obrázku z katalogu. Problémem jsou sponky podvazků, které má k dispozici jen malé z plastu a kovové naše, stejné jako Riwaa, které se mi ale samy často rozepínají. Nemáte nějaký tip na to aby líp držely?