• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    NIGHTFURY: Tak to jsi otužilec, já polovinu času nosila boty nad kotníky...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    NIGHTFURY: vhledem k mé práci a to kdy v stávám to u nás kuli mrazům nešlo :(
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GENEVIEVE:
    NEVENA: Letošní zimu jsem prochodila v polobotkách :D
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    já už zakopla...
    (kozačky)
    a hurá do oxfordek!
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DIABOLUS: já úplně umírám touhou zakopnout kozačky a vzít si něco normálního :-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Blíží se jaro, už se těšim až vytáhnu střevíčku a kratší sukni :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    LIBERA: Tak co? :)
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Dost se tu sháněly silnější punčochy na podvazky. Našla jsem přímo bombu. Černé Gatta Awe 56den ze 28-29 Kč, 20 den za 23 Kč. např obchod Svůdné prádlo. Objednávám, ozvu se.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    kde se daj sehnat do kilča síťovaný nadkolenky?
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    GENEVIEVE: mám nějaký z M&S a viděla jsem i v Lindexu..
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    úplně to nejsou punčochy, ale možná byste mohly vědět. Sháním pletené podkolenky, nosím je do kozaček buď tak, že trochu vykukují nebo ohrnuté přes kozačky, ale mizerně se shánějí. Chci teplé, kozačky jsou mi příliš široké a kolem kotníků se bortí, podkolenky to vyplní, je mi teplo a vypadá to hezky. Nevíte kam na ně?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: já si pořizuju podprdy v brastop.com - nemůžu si vynachválit, teď na mě měli krásnou tělovku 36HH za 380,- , ale pořádný podvazky nevedou, jen takový ty vtipy do postele
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Kupuju podprsenky v Astratexu, má to výhodu pro pražačky že se to na netu objedná nezávazně a v obchodě bez poštovného vyzkouší, když to padne, tak se to teprve zaplatí. Pro mne druhou výhodou je, že je mají vyztužené i vel. 75H, konečně mně na ty ... něco sedí za šest stovek a nemusím platit dva a půl za Ullu Desous. Polsko, ale fakt super. To jenom na úvod, kdyby jste chtěly vyzkoušet. Ale: koupila jsem si tam přímo v obchodě - některé zboží mají bez objednání - punčochy na podvazky Gabriela Cher 15 Den v černé barvě a jsou fantastické. (89 Kč) Nejvíc se podobají drahým nestrečovkám. Doporučuji zkusit. mají taky tělovky
    LIGI
    LIGI --- ---
    CHANNAH: tak to se všechno výrazně zjednodušuje. děkuju.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LIGI: kdybych si vybírala punčochy podle toho daného schématu, šla bych po výšce postavy a váze, to má logiku (na širší noze se punčocha míň natáhne a naopak).
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LIGI: u punčoch se obvykle udává výška postavy v cm nebo velikost chodidla v palcích, o velikosti punčochy podle obvodu boků tedy slyším prvně :)
    LIGI
    LIGI --- ---
    no dobre, a jak to koresponduje s velikosti u puncoch?

je to to samy cislo? resim akorat to, ze kdyz ma nekdo cislo 70 podvazkoveho pasu, tak pro nej zrejme tyhle puncochy nejsou. je tak?
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LIGI: obvod pasu :) Aby pás nesjížděl, musí být opravdu v pase.
    LIGI
    LIGI --- ---
    damy, co znamena rozmer u tohodle pasu?

Pas do pończoch Czarna Mamba
    http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-czarny-z-falbanka,id218.html?a=sklep.view&produkt=218

to je obvod beder?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GABINKA: Zájem je větší, holky jsou ženštější, ale taky nezapomeň, že Polsko je prostě mnohem věší trh, takže se tam prostě i eshop s okrajovějším sortimentem uživí líp než u nás. :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    LUCIASHECK: no vidíš, to mi vůbec nepřišlo na mysl! Napadla mě verze nepoučeného začátečníka, ale tahle varianta vůbec :-o
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam