• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    DIABOLUS: To, co prodávali v terranově jsem se snažila zapnout, ale nějak se mi to nedařilo. Nějaký divný patent, nebo se takhle zapínají všechna? Co si pamatuju dávný sestřenčin kousek, měl zapínání na háčky jako podprsenka.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENEVIEVE: bodíčka jsou teď v módě viděla jsem je v teranově a pod....
    MORGAIN: já si oblékám spodky přes podvazky a v poho.. bez spodního prádla chodit neumim
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    BLANITCHKA: ano, nosím deně přes punčocháče případně přes podvazkový pás ještě stahovací kalhotky, uhladí mi to bříško a boky a všechno drží :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: volala....
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GENEVIEVE: nam taky neco, nam taky neco... volali mala krkavcata
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MORGAIN: vidím to na podzim, pak se s tím ozvu :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    GENEVIEVE: U těch s krátkým rukávem mívají občas i jiné barvy než černá/bílá/šedá. Já jsem měla růžové, bývalo modré a červené..... Chce to sledovat.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENEVIEVE: Kdybys objednávala, napiš, asi bych taky něco vzala a mají zrovna docela velké poštovné.
    ISHA
    ISHA --- ---
    GENEVIEVE: já mám tyhle z bavlny a taky spokojenost
    Dámské body Verona - dámské body spodní prádlo
    https://www.spodni-pradlo-tiara.cz/Damske-body/Damske-body-Verona
    Levante BODY CLASSIC 93% BA Levante :: Prádlo | Dámské | Ostatní | e-Puncochace.cz
    http://www.e-puncochace.cz/cs/produkt/pradlo/damske/ostatni/body-classic-93-ba-levante
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DALEEN: boží, díky moc! Vypadají dobře :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Mě právě sjíždí i ty podvazky a punčochy na ně se mi hrozně blbě kupují - většinou jsou mi krátké.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENEVIEVE: Já ty horní kalhotky nosím i přes tu košilku, aby se mi nevysoukávala - řeší mi to právě oboje najednou, jak nezjíždění silonek, tak nevysoukávání kalhotek.
    Ale jinak se body dají z ebaye ramínkové a nebo i v menších obchodech takové, že má vršek jako tričko. Pár jich také mám.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ISHA: a kde takové body sháníš? Ono je to skoro marné, něco takového sehnat, ab yse to v rozkroku dalo rozepínat a v zimě bych za to platila zlatem (mám asi dlouhé torso nebo nevím, ale spousta košilek je mi krátkých, že lezou a to mě vytáčí, tak si kupuju tílka klasická, ale tam by to chtělo lepší materiál (taková 100% bavlna je boží).. no prostě jsem z toho každý podzim nešťastná :-)
    ISHA
    ISHA --- ---
    já přes silonky nosím někdy body, zvláště když je chladnějc, a drží to perfektně
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    uf, ale stále prezentace zboží je u TETRA příšerná
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BLANITCHKA: bohužel nikoliv. Doporučujeme na ně Riwuu, já teď nově Gretastore.pl
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENEVIEVE: inu každá máme jinak choulostivé "ústrojí" :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BLANITCHKA: přesně tak :-) normální kalhotky, silonky, druhý kalhotky :-) už přes 20 let :-)
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    KLAIR: u vás v Caresse nabízíte nějaký podvazkový pásy na vyzkoušení? Kvůli velikosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam