• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MORGAIN: vidím to na podzim, pak se s tím ozvu :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENEVIEVE: Kdybys objednávala, napiš, asi bych taky něco vzala a mají zrovna docela velké poštovné.
    ISHA
    ISHA --- ---
    GENEVIEVE: já mám tyhle z bavlny a taky spokojenost
    Dámské body Verona - dámské body spodní prádlo
    https://www.spodni-pradlo-tiara.cz/Damske-body/Damske-body-Verona
    Levante BODY CLASSIC 93% BA Levante :: Prádlo | Dámské | Ostatní | e-Puncochace.cz
    http://www.e-puncochace.cz/cs/produkt/pradlo/damske/ostatni/body-classic-93-ba-levante
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DALEEN: boží, díky moc! Vypadají dobře :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Mě právě sjíždí i ty podvazky a punčochy na ně se mi hrozně blbě kupují - většinou jsou mi krátké.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENEVIEVE: Já ty horní kalhotky nosím i přes tu košilku, aby se mi nevysoukávala - řeší mi to právě oboje najednou, jak nezjíždění silonek, tak nevysoukávání kalhotek.
    Ale jinak se body dají z ebaye ramínkové a nebo i v menších obchodech takové, že má vršek jako tričko. Pár jich také mám.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ISHA: a kde takové body sháníš? Ono je to skoro marné, něco takového sehnat, ab yse to v rozkroku dalo rozepínat a v zimě bych za to platila zlatem (mám asi dlouhé torso nebo nevím, ale spousta košilek je mi krátkých, že lezou a to mě vytáčí, tak si kupuju tílka klasická, ale tam by to chtělo lepší materiál (taková 100% bavlna je boží).. no prostě jsem z toho každý podzim nešťastná :-)
    ISHA
    ISHA --- ---
    já přes silonky nosím někdy body, zvláště když je chladnějc, a drží to perfektně
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    uf, ale stále prezentace zboží je u TETRA příšerná
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BLANITCHKA: bohužel nikoliv. Doporučujeme na ně Riwuu, já teď nově Gretastore.pl
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENEVIEVE: inu každá máme jinak choulostivé "ústrojí" :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BLANITCHKA: přesně tak :-) normální kalhotky, silonky, druhý kalhotky :-) už přes 20 let :-)
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    KLAIR: u vás v Caresse nabízíte nějaký podvazkový pásy na vyzkoušení? Kvůli velikosti?
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    DIABOLUS: aha... no to jsou věci... rozšiřuju si obzor :))

Tetra, punčochové zboží, ponožky | Pánské silonové punčochové kalhoty s otvorem
    http://www.tetra-puncochy.cz/...-tetra/panske-silonove-puncochove-kalhoty-s-otvorem/?feature=related
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BLANITCHKA: ano prosím, nosím to takhle a nějak jsem si nějak zásadních problémů nevšimla
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    ale děkuju za doporučení Tetra
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    BLANITCHKA: heleď, ale řešení může být v některých situacích (děsně přiléhavá sukně) taky tohle : http://www.tetra-puncochy.cz/produkty/specialy-tetra/puncochove-kalhoty-s-otvorem/?feature=category a kalhotky přes jako u podvazků
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    KLAIR:
    GENEVIEVE:

jako nechci vypadat jako neandrtál, ale to nosíte jedny kalhotky na tělo, pak silonky a přes to ještě jedny kalhotky?

to svým intimním partiím asi neudělám, i jen samotný silonky jsou občas hraniční viz
    DIABOLUS:
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENEVIEVE: já osobně nesnáším silonky kuli tomu že se vždycky děsně zapařim :/, proto jsou podvazky jasná volba
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Jsem spokojená s punčocháčemi tetra. Mám 174 cm a od malička jsem z tancování naučená, že se nosí dvoje kalhotky přes silonky, nenosím to jinak, všechny mrchy sjíždí a mě to vytáčí, takže doporučím tohle. Nemusíš potom nosit velké velikosti, které se rolují a visí na nohách. Já si kupuje M-L podle období tlustosti a přes to kalhotky, ideálně nějaké pevnější, aby to fakt udržely, a všechno je boží.

co se tedy týče značek - na zimní punčocháče Tetra (třeba v Caresse je mají), silonky miluju Aries - nedrbu se po nich, jemně voní, vydrží, nejsou nijak extra lesklé a mají i hezkou barvu a hlavně je neprotrhnu už při oblékání)... od Aries mám i všechny punčochy na podvazky nebo samodržky. Byť teda na podvazky občas kupuju jinde, protože Aries nedělají s nějakou epesní krajkou, spíš takové praktické a občas člověk chce krajku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam