• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Mě právě sjíždí i ty podvazky a punčochy na ně se mi hrozně blbě kupují - většinou jsou mi krátké.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENEVIEVE: Já ty horní kalhotky nosím i přes tu košilku, aby se mi nevysoukávala - řeší mi to právě oboje najednou, jak nezjíždění silonek, tak nevysoukávání kalhotek.
    Ale jinak se body dají z ebaye ramínkové a nebo i v menších obchodech takové, že má vršek jako tričko. Pár jich také mám.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ISHA: a kde takové body sháníš? Ono je to skoro marné, něco takového sehnat, ab yse to v rozkroku dalo rozepínat a v zimě bych za to platila zlatem (mám asi dlouhé torso nebo nevím, ale spousta košilek je mi krátkých, že lezou a to mě vytáčí, tak si kupuju tílka klasická, ale tam by to chtělo lepší materiál (taková 100% bavlna je boží).. no prostě jsem z toho každý podzim nešťastná :-)
    ISHA
    ISHA --- ---
    já přes silonky nosím někdy body, zvláště když je chladnějc, a drží to perfektně
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    uf, ale stále prezentace zboží je u TETRA příšerná
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BLANITCHKA: bohužel nikoliv. Doporučujeme na ně Riwuu, já teď nově Gretastore.pl
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENEVIEVE: inu každá máme jinak choulostivé "ústrojí" :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BLANITCHKA: přesně tak :-) normální kalhotky, silonky, druhý kalhotky :-) už přes 20 let :-)
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    KLAIR: u vás v Caresse nabízíte nějaký podvazkový pásy na vyzkoušení? Kvůli velikosti?
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    DIABOLUS: aha... no to jsou věci... rozšiřuju si obzor :))

Tetra, punčochové zboží, ponožky | Pánské silonové punčochové kalhoty s otvorem
    http://www.tetra-puncochy.cz/...-tetra/panske-silonove-puncochove-kalhoty-s-otvorem/?feature=related
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BLANITCHKA: ano prosím, nosím to takhle a nějak jsem si nějak zásadních problémů nevšimla
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    ale děkuju za doporučení Tetra
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    BLANITCHKA: heleď, ale řešení může být v některých situacích (děsně přiléhavá sukně) taky tohle : http://www.tetra-puncochy.cz/produkty/specialy-tetra/puncochove-kalhoty-s-otvorem/?feature=category a kalhotky přes jako u podvazků
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    KLAIR:
    GENEVIEVE:

jako nechci vypadat jako neandrtál, ale to nosíte jedny kalhotky na tělo, pak silonky a přes to ještě jedny kalhotky?

to svým intimním partiím asi neudělám, i jen samotný silonky jsou občas hraniční viz
    DIABOLUS:
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENEVIEVE: já osobně nesnáším silonky kuli tomu že se vždycky děsně zapařim :/, proto jsou podvazky jasná volba
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Jsem spokojená s punčocháčemi tetra. Mám 174 cm a od malička jsem z tancování naučená, že se nosí dvoje kalhotky přes silonky, nenosím to jinak, všechny mrchy sjíždí a mě to vytáčí, takže doporučím tohle. Nemusíš potom nosit velké velikosti, které se rolují a visí na nohách. Já si kupuje M-L podle období tlustosti a přes to kalhotky, ideálně nějaké pevnější, aby to fakt udržely, a všechno je boží.

co se tedy týče značek - na zimní punčocháče Tetra (třeba v Caresse je mají), silonky miluju Aries - nedrbu se po nich, jemně voní, vydrží, nejsou nijak extra lesklé a mají i hezkou barvu a hlavně je neprotrhnu už při oblékání)... od Aries mám i všechny punčochy na podvazky nebo samodržky. Byť teda na podvazky občas kupuju jinde, protože Aries nedělají s nějakou epesní krajkou, spíš takové praktické a občas člověk chce krajku :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    A punčocháče nebudou sjíždět, když přes ně dáš kalhotky....

A jinak možná rada - co zkusit nejdřív jeden pás a pak uvidíš, jestli Ti to vyhovuje?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BLANITCHKA: Já mám přes 180 taky a ještě fakt dlouhé nohy a široká stehna a jsou mi a nesjíždí mi silonky od tetra punčochy (ano, vím, že na tohle se neptáš, ale kdybys to chtěla zkusit, doporučuju a jsou i levný :-)).
    Tetra, punčochové zboží, ponožky | TETRA
    http://www.tetra-puncochy.cz/

Jinak teda moje zkušenost je, že podvazkové jsou mi leckdy taky krátké, tak je to pak i s výběrem těch trochu alchymie - trochu pomáhá brát to, co je označené jako Queens size.
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    Ráda bych využila tady naakumulované moudrosti žen nosících podvazky se svým dotazem.

Jsem postavou vcelku nekonvenční žena - mám 186 cm výšky a poslední dobou jsem radikálně zhubla (asi 25 kg) a mmj. se rozhodla jsem se dost upgradovat šatník více směrem do ženskosti - takže šaty, sukně. Celý život z duše nenávidím silonky (a proto jsem nenosila sukně a šaty mimo léto), protože nejpozději do hodiny mám rozkrok u kolen a nedá se v tom chodit, i když deklarují velikost XXL:) samodržící punčochy mě několikrát dost vypekly, kdy začaly sjíždět (mimo jiné, když jsem přednášela- jeden z velkých životních trapasů :))) a jsem k nim velmi skeptická (vyzkoušeno xkrát, x modelů)

A tak jsem se po několika letech rozhodla se k tomu postavit čelem a zainvestovat do řešení svého problému tak nějak systémově a rozhodla se pro podvazky. Jako člověk, který z duše nenávidí nakupování (jak online, tak offline), a to zejména oblečení a doplňků, se v tom topím. Nedokážu poznat, co bude dobře vypadat a co je šunt. Nejsem schopná se zorientovat v problematice kolik žabiček, jaké punčochy, kolik DEN, strečové, nestrečové atd atd. Už x krát se mi vyplatilo využít "služby" lidí, pro které je to vášeň, než se snažit být autodidakt.

Proto přicházím pro někoho možná s lákavou (?) nabídkou- pomožte mi a vyberte si jakou odměnu za pomoc chcete (přidat se k objednávce a koupit nějký zboží "na mě", peníze, čokoška, láhev rumu, whatever). je mi úplně jedno z jakýho storu (nebo kombinace) to bude. Upozorňuju, že nejsem "pin up" ani retro, řeším spíš funkčnost, trvanlivost a kvalitu než styl.

Co bych potřebovala (vše heavy-duty, ne erotické "hračky"):
    - podvazkový pás bytelný na denní nošení 2x černý, ideálně něco, co umožňuje co nejvíc easy běžné fungování (WC, oblékání)
    - podvazkový pás stahovací přes boky/ břicho pod úzké šaty/sukně
    - punčochy jarní/podzimní- tělové, nelesklé, které vypadjí jako opálené nohy, ne babkovský :) 10ks
    - punčochy zimní bytelné- šedé, černé, tělové- 10ks
    - punčochy jarní/podzimní- barevné/ vtipné- jen tak pro radost 6ks v různých barvách/vzorech.

Nepotřebuju úplně počítat každou korunu, ale taky nevím, co je dobrý poměr cena/ výkon. Chtěla bych se vejít do cca 8000Kč, ale nevím, jak moc je to reálný. Jsem z Českých Budějovic, ale relativně často se pohybuju i po Praze, tak by šlo domluvit i osobní předání, ale raději bych eshop.

Pokud by to některou z vás zaujalo, prosím napiště mi do pošty.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LIBERA: jo, taky se mi furt velvety od Riwy rozepínají, u polského "light" http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-kusidelko,id344.html se nerozepínají, ale zase posouvají posuvníky
    jinak pár funguje, splňuje v podstatě to, co jsem od něj chtěla, i přemýšlým, že si podle něj ušiju další, ale bez "volánku" a s pořádnými velvety, ale z čeho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam