• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    SALOMET: Kupovala jsem ho v kamenné prodejně v Brně a vzala ten nejmenší, takže 75. V pase mám kolem 65cm a přes boky asi 90, tak jsem si řekla, že zkusím nejmenší a uvidím. A ono to docela sedělo :-)
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    BRIOSO: Jak ten Barley vlastně objednáváte? Vidím tam jen jeden obvod a nenašla jsem vysvětlení jaký obvod to vlastně mám měřit.
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    BRIOSO: Tak jsem si ten od Barley včera pořídila, tak jsem zvědavá :-)
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    LIBERA: Díky za odpověď a za tipy na další. Musím to prozkoumat :-)
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Pás Barley bude pravděpodobně velmi podobný střih jako jsou české bokovky Üpavan, Spoltex-Bonita, nebo polský Mittex Ira. Üpavan a Spoltex mají pevnou břišní část, ještě lépe stáhne břicho. Klingel prodává dobrou německou Harmony, která je vyšší a začíná až nad pupkem, takže vyhladí postavu od žeber pod zadek. Ovšem v síle stažení nezapínacích bokovek na našem trhu je špička, jak jsem už psala Naturana 2023 z madlenkashop. Záleží na zvyku na stažení a na tom, jestli je to jen na večer, nebo na celodenní nošení. Určitě ale bokovky se v pohodlí nedají srovnat s stahovacími kalhotkami, v těch nevydržím ani hodinu.

Dneska jsem si koupila černé podpůrné Ariesky, díky Gabinko za tip, jsou super. mírně lesklé a vůbec na noze nevypadají na 70 DEN. Na zimu za tu cenu, platila jsem 106 Kč výborná volba, aspoň i něco pro zdraví mých žil taky při sezení v kanclu.
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenost s tímto: http://www.barley.cz/pas-barley-7660/ Dnes jsem ho viděla na živo a za 350 Kč mě docela zaujal.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GABINKA: To je prima zpráva, černý mi v nabídce fakt chyběly. :)
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Mám skvělou zprávu: Aries opět vyrábí černé podpůrné punčochy na podvazky 70 DEN za 108 Kč. Když v zimě silnější černé punčochy, tak s výhodou jsou podpůrné, hlavně pro nás, kdo sedíme celý den u počítače. Mají je např. na prodejně Aries v Praze na Proseku
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    AETHER: bohužel odkaz neodkazuje na obrázek :(
    AETHER
    AETHER --- ---
    A co vzit neco takoveho a nechat si dolu prisit podvazky?

Wholesale maternity suspender belt from China maternity suspender belt Wholesalers | Aliexpress Mobile
    http://m.aliexpress.com/w/wholesale-maternity-suspender-belt.html
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: hmm..... leda tak nechat ušít
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: nic moc mne nenapadá, možná něco ve stylu kombiné
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: nějaký typ?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: taky si nemyslím, že je to pro těhotnou vhodné
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: se bojim že když to natáhnu přes břicho že mi ty podvazky budou pekelně krátký - už tak mám problém sehnat dost dlouhý punčochy...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: za boha ho na těch stránkách nemůžu najít :(
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: to vypadá dobře, ale je to i na těhotný vyklenutý břicho? mám teď v pase 114cm a bude hůř :)..
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Tohle je pro baculky fakt skvělý pás, výborně tvaruje a je velmi pevný. Podvazkové spony vypadají jako z plastu ale jsou kovové, super drží. Na madlenkashop.cz za 580Kč. Doporučuju, je to nejpevnější bokovka, co se dá na našech obchodech sehnat.
    Příští týden se má ochladit, bude to už brzy na punčošky, to bude nezvyk po takové době naboso!

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: to by chtělo tedy takový, co bude veliký přes pupek, ideálně s gumičkou nad pupkem... všechno co se mi "zařízne" uprostřed břicha mi vadí...
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    SALOMET: Jau, normálně jsem uviděla ty proužečky z fotek zaříznuté tam, kde se dámě nic zařezávat nemá. Jsem normální? :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam