• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ELGEMA: tyhle jsou extra dlouhé: https://www.stockingshq.com/extra-tall-stockings-t383 (viz. nástěnka)
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    Ahoj, potrebovala bych radu.
    Nedavno jsem si koupila podvazkovy pas z nylonessy http://www.nylony.home.pl/...&cPath=2_104_106&products_id=552&zenid=9a4e998e8416b97c6c98ebc29f8b93da Je krasny, pevny, kvalitni. Co me ale trapi jsou puncochy. Co jsem vyzkousela, jsou mi vsechny kratke a uzke (na stehne se zarezavaji) i kdyz si zamerne beru vetsi velikosti. Nejsem zadne tintitko, ale na druhou stranu nic mimoradneho (vysoka jsem 170 cm, kalhoty nosim vel. 40). Navic pas ma pomerne kratke uchyty a sotva dosahne na puncochu i v nejdelsim nastaveni. Asi neco delam spatne ale nevim co. Mate doporuceni na nejake dlouhe a siroke puncochy?
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    RADIM: Mají ho v Hedvě na Svoboďáku nebo v Centrumu na Maliňáku.
    RADIM
    RADIM --- ---
    BRIOSO: a kde v Brně prosím?
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    SALOMET: Kupovala jsem ho v kamenné prodejně v Brně a vzala ten nejmenší, takže 75. V pase mám kolem 65cm a přes boky asi 90, tak jsem si řekla, že zkusím nejmenší a uvidím. A ono to docela sedělo :-)
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    BRIOSO: Jak ten Barley vlastně objednáváte? Vidím tam jen jeden obvod a nenašla jsem vysvětlení jaký obvod to vlastně mám měřit.
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    BRIOSO: Tak jsem si ten od Barley včera pořídila, tak jsem zvědavá :-)
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    LIBERA: Díky za odpověď a za tipy na další. Musím to prozkoumat :-)
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Pás Barley bude pravděpodobně velmi podobný střih jako jsou české bokovky Üpavan, Spoltex-Bonita, nebo polský Mittex Ira. Üpavan a Spoltex mají pevnou břišní část, ještě lépe stáhne břicho. Klingel prodává dobrou německou Harmony, která je vyšší a začíná až nad pupkem, takže vyhladí postavu od žeber pod zadek. Ovšem v síle stažení nezapínacích bokovek na našem trhu je špička, jak jsem už psala Naturana 2023 z madlenkashop. Záleží na zvyku na stažení a na tom, jestli je to jen na večer, nebo na celodenní nošení. Určitě ale bokovky se v pohodlí nedají srovnat s stahovacími kalhotkami, v těch nevydržím ani hodinu.

Dneska jsem si koupila černé podpůrné Ariesky, díky Gabinko za tip, jsou super. mírně lesklé a vůbec na noze nevypadají na 70 DEN. Na zimu za tu cenu, platila jsem 106 Kč výborná volba, aspoň i něco pro zdraví mých žil taky při sezení v kanclu.
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenost s tímto: http://www.barley.cz/pas-barley-7660/ Dnes jsem ho viděla na živo a za 350 Kč mě docela zaujal.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GABINKA: To je prima zpráva, černý mi v nabídce fakt chyběly. :)
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Mám skvělou zprávu: Aries opět vyrábí černé podpůrné punčochy na podvazky 70 DEN za 108 Kč. Když v zimě silnější černé punčochy, tak s výhodou jsou podpůrné, hlavně pro nás, kdo sedíme celý den u počítače. Mají je např. na prodejně Aries v Praze na Proseku
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    AETHER: bohužel odkaz neodkazuje na obrázek :(
    AETHER
    AETHER --- ---
    A co vzit neco takoveho a nechat si dolu prisit podvazky?

Wholesale maternity suspender belt from China maternity suspender belt Wholesalers | Aliexpress Mobile
    http://m.aliexpress.com/w/wholesale-maternity-suspender-belt.html
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: hmm..... leda tak nechat ušít
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: nic moc mne nenapadá, možná něco ve stylu kombiné
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: nějaký typ?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: taky si nemyslím, že je to pro těhotnou vhodné
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: se bojim že když to natáhnu přes břicho že mi ty podvazky budou pekelně krátký - už tak mám problém sehnat dost dlouhý punčochy...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: za boha ho na těch stránkách nemůžu najít :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam