• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUCIASHECK: A musim s nim fyzicky mluvit/telefonovat nebo staci, kdyz napisu? :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: Zkus si nechat poradit od pana Kustry, ma eshop Timea a fakt se v sortimentu vyzna.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    A doporucite prosim nejake cerne prusvitne samodrzky pro 180 cm vysoke? Krome m&s XL...a pak i nejake na podvazky, cerne prusvitne.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MOODYCAT: ak ich máš napnuté a kĺžu hlavne pri ohybe kolena, tak potrebuješ dlhšie
    ak ich nemáš úplne napnuté a aj tak kĺžu, tak máš buď slabý silikón alebo mastné/vlhké nohy - skús si zapudrovať stehná pred oblečením samodržiek alebo inú značku
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    To, ze mi samodrzky sklouzavaji, je normalni nebo si mam koupit jine? Sklouzavaji lehce i za bezne chuze, ale kdyz si sednu nebo se nejak poposunu, tak klidne svine o kus sjedou, shrne se lem atd...jak ma pak clovem nekam dojit a vypadat dustojne.
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KEMENTARI: Tyhle se moc nenatáhnou no, ja je mam tak tak s nejvic povolenymi podvazky. Ty druhé (Wola w-neco) ti delkou určitě budou, ale jsou klasicky tělovo puncochacove, ale teda superpohodlne :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Nechtěly byste některá teplé zimní černé punčochy na podvazek?
    Jsem hodně vysoká, takže jsem si je jen vyzkoušela a bohužel jsou mi krátký.
    Jsou to tyhle: https://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Puncochy-na-podvazky-Trepon-Ega-d2270.htm
    Velikostí si nejsem jistá, asi 25-27. Za 70 Kč.
    ISHA
    ISHA --- ---
    Ale zas je vidět, jak to vypadá doopravdy :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: ty fotky jsou opravdu příšerný
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ach jo, punčochy za pětikilo a fotka tak příšerná, že i kdybych byla ochotná dát za punčochy tolik, tak je nekoupím
    Trasparenze BELLE EPOQUE punčochy podvazkové :: Punčochy | Podvazkové | e-Puncochace.cz
    https://www.e-puncochace.cz/cs/produkt/puncochy/podvazkove/belle-epoque-puncochy-podvazkove
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Před časem jsem šla na přednášku konanou v senátu. Klasický bezpečnostní rám a tak dále. S kamarádkou čekáme v řadě a uvědomujeme si, že já mám podvazky a ona kovovou sponu u opasku. První jsem šla já, pochopitelně jsem spustila alarm. Paní sekuriťačka mě ohlížela detektorem a nechápala, kde je problém. Takže jsem kousek stranu vyhrnula sukni a ukázala spolu podvazku, paní řekla "Aha!" a kamarádku nechala projít bez otázek.

LIBERA
    LIBERA --- ---
    Nesune a neroluje se, protože je vršek hodně vysoko až u podprsenky. Výborný materiál ta pevná síťovina, ze stejné šije teď Riwwa Beth, jedině lze doporučit Kromě střihu záleží asi taky na postavě, když mám trochu bříško, tak končí nad ním, spíš se mi trochy rolovaly nižší pásy, které končí kolem pupku.
    K Riwwě, ten informační text je fakt dobrý na ty moje co od ní mám naprosto souhlasí.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DIABOLUS: bavlněný už je pryč.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    hele a jak je na něm řešený ten vršek? já bch se bála, že se bude nahoře rolovat... jakože jak se hýbu a natahuju, tak se bude sunout dolů.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Kiss me dealy je boží, doporučuju ho, nosím ho týden, naprostá spokojenost, jenom jsem odpárala mašličky na podvazcích, které odstávaly, jinak velvety jsou nachlup stejné co dává dnes Riwwa nerona. Je to nejvyšší pás co jsem kdy měla, vlastě se vytáhne po podprsenku a vypadá jako korzet, ideální pro velká prsa - najdete podprsenku a ne korzet a pro baculky s bříškem. Krásně zbaví faldíků, má i stahovací proužky v pase aby tvaroval i pás. Geniální vykrojení vpředu a vzadu, stáhnutí kalhotek pod ním žádný problém. Týdení test OK, i v teple příjemný prodyšný materiál.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LIBERA: ten je takhle vysoky, skoro pod prsa?
    Kiss me deadly je dobra znacka, tem jsem verila, ze budiou funkcni, diky moc za reportaz;)

Btw:k Riwee: zajimavy informacni text o jejich podvazcich (a jejich funkcnosti): https://www.facebook.com/korzety.riwaa.nerona/posts/10153894015167885:0
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Hlásím, že jsem dostala od manžela dáreček extra vysoký podvazkový pás Kiss me dealy obrázek jsem našla na netu, aby jste se mi nelekly, já mám hodně větší prsa a bohužel i břicho, nůž nosím jenom v kuchyni, ale pás sedí fantasticky. Je z pevné pružné síťoviny, docela větrá, vhodný na stažení špeků i v teplejším počasí. Skvělý střih, vzadu 3 řady háčků, ale já je používám jen podle volby stažení, mám 105 boky, 80 pás a natáhnu ho jako bokovku zapnutý, vel L. Jeho super výhoda vykrojený klín vpředu ale hlavně vzadu, nižší kalhotky(brazilky) se snadno na toaletě stáhnou bez svlékání pásu. Takže jsem odpískala chození v bokovkách bez kalhotek, jak jsme tady o tom před časem diskutovaly, po pár pokusech jsem zjistila, že prostě na to nemám. Jediné minus nemožné krycí mašličky u podvazků, které odstávají, nic nekrejou, šly do pryč. Dneska poprvé na sobě, jenom pochvala, i v dnešním počasí, měla jsem služební jednání, takže vhodné silonky, 10 hodin na sobě a super. manžel neřekl, kde ho koupil, nechci se vyptávat, byl služebně v německu, ale na e bay ho mají asi za litr. Docela konkurence Riwwy nerony

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: celý bílý Stockings HQ velikost L v klidu 70, natažený cca 105cm
    mnou šitý bavlněný - v klidu 96cm natažený 102cm
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Dodej, prosím :-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: kdyby někdo chtěl mám tu ten samej ale větší, já z něho vyhubla. Nošenej, ale ne zas moc. Nechám když tak za 170,- a jeden co jsem šila bavlněný v zadním díle s pružným žabičkováním - bílý a růžovým zdobením. Kdyby měl někdo zájem dodám rozměry a fotky.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Hola, kamarádka prodává minimálně nošený podvazkáč (měla ho tuším jen na svatbu), Stockings HQ, velikost S, v klidu má 55 cm, natažený cca 85. Původní cena kolem tisícovky, teď 450 Kč a punčochy zdarma. Kontakt: lucihani@gmail.com

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam