• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ISHA: umoznuje to objednat jen a pouze 1 kus =/////
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ISHA: a č. 5 je největší velikost. zkusila bych jedny, ale budou hodně drahý když zaplatím poštovný :)
    ISHA
    ISHA --- ---
    tip na punčochy https://www.luxusnipradlo.cz/puncochy-veneziana-calze-15-den-1/ za tu cenu vypadají až podezřele dobře, nemáte někdo zkušenost? Asi nakoupím do zásoby, protože i kdyby vydržely jen pár nošení, tak se to vyplatí.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Na tohle jsem ted narazila na instaci :)

DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Bohužel nemám. Taky bych potřebovala svělé. Ani v tom Lindexu jsem nenašla světlé. Samodržící ano, ale na podvazky ne. Neptala jsem se, tak příště.
    Pokud najdu, tak dám vědět ;)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DALEEN: ty vypadají moc pěkně! neměla bys jěště nějaký typ na světlou barvu? většinu šatů kterou mám se moc nedá kombinovat zrovna s černou :(
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LIBERA: Nemyslím si, že by podvazky byly nějak "zavrhované", resp. nemyslím si, že je to nějak obecně probíraná věc, aby se to dalo takhle shrnout.
    Nechápu vůbec komentář kolegyně, co je jí do toho, co nosíš za punčochy? To je nosíš tak, že jsou vidět?
    Pokud to s ní probíráš, asi má pocit, že se k tomu má oprávnění vyjádřit, ale mně to přijde, jako kdybych s kolegyní (nebo i kamarádkou) konzultovala, jaký mám nosit střih kalhotek. Je to věc osobní preference a ať si každý nosí, co mu vyhovuje.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MOUNTBATTEN: napsala jsi to moc hezky...
    ISHA
    ISHA --- ---
    DALEEN: vypadaj moc pěkně
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DALEEN: Konkrétně tyhle https://www.bonprix.cz/produkt/podvazkove-punochy-erno-ervena-974609/ Jestli i ty další od nic nevím, ale tyhle jsou super.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Mám 174 a není to výškou a tloušťkou mých nohou :)
    Jedny široké mám z bonprix. Ten krajkový lem je takový výrazný a byl červeno černý. Tam se dala určit velikost punčoch. A teď jsem si koupila jedny v Lindex, černé s krajkovým lemem. A sice to dělají taky, ale ne tolik. Kdybych vzala větší velikost, tak to bude lepší.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Samozřejmě, pokud některé z vás samodržky vyhovují a drží, nebo nedráždí silikon pokožku (mě už po 2-3 hodinách), proč by je nenosila, nosí se mnohem víc nez podvazky. Já mám s nimi ale špatné zkušenosti a jedna prodavačka mi právě řekla, že to stahno má být stejně široké, pak drží. Zkusila jsem kdysi hodně krátké a ty držely, nešlo to ale nosit.
    Jinak co se týče rolování punčoch s podvazky, myslím, že není to v té krajce - navíc jsou mnohem dražší než hladké, ale je třeba si zapnout podvazek do úplného kraje a ne do středu lemu. Protože nemám zas tak silná stehna, nemám s tím problém, i když se lem trochu zařízne, není to tak zlé a nevadí mi to, jsem na punčochy zvyklá. Ještě bych poradila zkusit punčochy s méně % elastanu, jsou méně pružné a lemy jsou měkčí na nošení. teď mám Romartex na zimu s mikrovláknem a je to super pohodí.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DIABOLUS: znacka Fiore miva puncochy s vysokym hornim lemem, tedy nejak zdobenym, vypevnenym
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DIABOLUS: Tak to asi bohužel ne:-( Jen se přidám k doporučení vyšších a pevnějších lemu.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ADELHAIDA: mám pás se 6 Riwy (gyrdl) a s 8 no name, a ani jeden nefunguje. Máš typ na nějaký který by fungoval? nechce se mi dávat dalších 1500,- pro nic za nic :(

DALEEN: no to se mi přesně děje. Aha, a víš kam na krajkový lem u podvazkových punčoch? Páč už jsem měla i největší Timei docela drahý a stejně se mi to děje :(. A to mám 172cm, takže zas takový obr nejsem.

ISHA
    ISHA --- ---
    DALEEN: Jo, s krajkovým lemem mám taky lepší zkušenosti než s obyčejným.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LIBERA: porad premyslim, cim jsou tve prispevky (pro mne) tak iritujici - pritom pises subjektivne. Ale asi to bude tim, ze po osobnim pohledu ("mne samodrzky stejne nedrzi"), sklouznes k obecnemu, jakoze neosobnimu pohledu a pusobi to jakoze rozdavas absolutni pravdy:)
    (btw:minus nemas ode mne!)

Ja mam stesti,ze mi ten silikon na kuzi nic nedela, nulove opruzeniny, takze mohu samodrzky nosit s klidem. A miluju je a jsem mala a tlusta a nosim je poradne vysoko. Presne na tom nejsirsim miste stehen, u mne az nahore pod mezinozim. Krasne to kreje to treci mistecko:)
    Vlastne kvuli tomu trecimu mistecku nosim malo puncosky na podvazky, i ty girdly s kratounkyma camfourkama (a o vice podvazku, nez 4) nedrzi puncochy na TOM miste, tedyaz nahore a tak se o sebe trou. A pak take mivam problemy jako holky - shrnuje se ten vrsek, take mam vsak zkusenost, ze kdyz horni lem je z pevnejsi latky, treba krajka, a je sirsi, ze se neroluje. Nicene stale sedi o trochu niz, nez bych chtela;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Mám pás se čtyřmi podvazky na každé noze a tohle se mi dělá taky. Myslím, že se to děje kvůli příliš úzkému lemu punčochy. Zjistila jsem, že když je lem dostatečně široký a ideálně pevnější (krajkový), tak se tohle děje míň nebo vůbec.
    U běžných punčoch se mi vnitřní strana punčochy sroluje pod špek vnitřního stehna a jednak to nevypadá esteticky a druhak je to dost nepříjemné (stehna se třou o sebe...)
    Takže jen dostatečně široký horní lem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DIABOLUS: Co pás s více podvazky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam