• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Mám pás se čtyřmi podvazky na každé noze a tohle se mi dělá taky. Myslím, že se to děje kvůli příliš úzkému lemu punčochy. Zjistila jsem, že když je lem dostatečně široký a ideálně pevnější (krajkový), tak se tohle děje míň nebo vůbec.
    U běžných punčoch se mi vnitřní strana punčochy sroluje pod špek vnitřního stehna a jednak to nevypadá esteticky a druhak je to dost nepříjemné (stehna se třou o sebe...)
    Takže jen dostatečně široký horní lem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DIABOLUS: Co pás s více podvazky?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ISHA: jsou levnější, ale já třeba už zkusila asi pět různých velikostí punčoch a všechny se mi shrnou ze vnitř stehna kde není podvazek do ruličky a pak je to dost nepříjemné.

Nemá někdo nějaký typ? Samodržky mít nemůžu, doslova mi žerou kůži :(.
    ISHA
    ISHA --- ---
    LIBERA: samodržky s podvazkama? to je zajímavé řešení :) Ale pak už se asi fakt vyplatí rovnou koupit punčochy na podvazek.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    LIBERA: Spis jsi měla špatně zvolenou velikost. Jestli je na me neco mekke a tvarované, jsou to rozhodne stehna. Samodrzky nosim celkem rada a nosim je dost vysoko. Nohy msm kratke, neb merim 160cm..
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Samodržící punčochy nejsou vhodné pro všechny nohy. Všude se radí, že se nemají prát v aviváži, že se nesmí požívat na nohy tělové mléko. A mě stejně nedrží. Ne, že by klouzaly dolů, prostě najednou se lem punčochy přehne a ta se roluje dolů, často tak rychle, že než si to uvědomím, je zle, punčocha u kolene. Je to tím, že samodržky drží dobře na stehně, které je pod lemem a nad lemem stejně široké. Jak je vršek stehna silnější, snadno se sroluje. Jsou dobré pro dlouhé štíhlé nohy, u stehen, které se nahoře rozšiřují je nuno nosit je katší, třeba jen do půlky stehen. Jenže se sukní nad kolena to nejde. Stačilo mi pár trapasů a samodržky jsem zavrhla a nosím jedině podvazky, punčochy tak mohu mít dlouhé. Je to taky mnohem levnější. Nechápu, proč jsou podvazky tak zavrhované. Kolegyně v práci mi říkala, jak ty podvazky můžu ještě nosit. Punčocháče taky nemá ráda, máme v kanclu přetopeno, takže taky bojovala se samodržkami. Nedávno se nadšeně pochlubila, že si koupila taky podvazky. No takové postelové proužky na kraječce, zapla si to na krajíček samodržek a punčochy jí drží. Je to tím, že sice takovéto podvazky normální punčochy neudrží, ale zabrání srolování silikonového lemu. Taky řešení, ale trochu zbytečné a drahé.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tak ten pan z Timey je uzasnej!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: Napis jim mail :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUCIASHECK: A musim s nim fyzicky mluvit/telefonovat nebo staci, kdyz napisu? :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: Zkus si nechat poradit od pana Kustry, ma eshop Timea a fakt se v sortimentu vyzna.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    A doporucite prosim nejake cerne prusvitne samodrzky pro 180 cm vysoke? Krome m&s XL...a pak i nejake na podvazky, cerne prusvitne.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MOODYCAT: ak ich máš napnuté a kĺžu hlavne pri ohybe kolena, tak potrebuješ dlhšie
    ak ich nemáš úplne napnuté a aj tak kĺžu, tak máš buď slabý silikón alebo mastné/vlhké nohy - skús si zapudrovať stehná pred oblečením samodržiek alebo inú značku
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    To, ze mi samodrzky sklouzavaji, je normalni nebo si mam koupit jine? Sklouzavaji lehce i za bezne chuze, ale kdyz si sednu nebo se nejak poposunu, tak klidne svine o kus sjedou, shrne se lem atd...jak ma pak clovem nekam dojit a vypadat dustojne.
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    KEMENTARI: Tyhle se moc nenatáhnou no, ja je mam tak tak s nejvic povolenymi podvazky. Ty druhé (Wola w-neco) ti delkou určitě budou, ale jsou klasicky tělovo puncochacove, ale teda superpohodlne :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Nechtěly byste některá teplé zimní černé punčochy na podvazek?
    Jsem hodně vysoká, takže jsem si je jen vyzkoušela a bohužel jsou mi krátký.
    Jsou to tyhle: https://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Puncochy-na-podvazky-Trepon-Ega-d2270.htm
    Velikostí si nejsem jistá, asi 25-27. Za 70 Kč.
    ISHA
    ISHA --- ---
    Ale zas je vidět, jak to vypadá doopravdy :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: ty fotky jsou opravdu příšerný
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ach jo, punčochy za pětikilo a fotka tak příšerná, že i kdybych byla ochotná dát za punčochy tolik, tak je nekoupím
    Trasparenze BELLE EPOQUE punčochy podvazkové :: Punčochy | Podvazkové | e-Puncochace.cz
    https://www.e-puncochace.cz/cs/produkt/puncochy/podvazkove/belle-epoque-puncochy-podvazkove
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Před časem jsem šla na přednášku konanou v senátu. Klasický bezpečnostní rám a tak dále. S kamarádkou čekáme v řadě a uvědomujeme si, že já mám podvazky a ona kovovou sponu u opasku. První jsem šla já, pochopitelně jsem spustila alarm. Paní sekuriťačka mě ohlížela detektorem a nechápala, kde je problém. Takže jsem kousek stranu vyhrnula sukni a ukázala spolu podvazku, paní řekla "Aha!" a kamarádku nechala projít bez otázek.

LIBERA
    LIBERA --- ---
    Nesune a neroluje se, protože je vršek hodně vysoko až u podprsenky. Výborný materiál ta pevná síťovina, ze stejné šije teď Riwwa Beth, jedině lze doporučit Kromě střihu záleží asi taky na postavě, když mám trochu bříško, tak končí nad ním, spíš se mi trochy rolovaly nižší pásy, které končí kolem pupku.
    K Riwwě, ten informační text je fakt dobrý na ty moje co od ní mám naprosto souhlasí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam