Tak jsem dnes strávil asi 5 hodin hraním Titanfall a bohužel mě to zklamalo ač je to hra pěkná.
Nejvíce mi vadilo, že hráči vůbec spolu nekomunikují. Nevím, zda je to trend poslední doby, ale když jsem hrál v minulosti FPS shootery, tak lidi píšou v chatu a používají mikrofon a tady nic a člověk potom nemá moc pocit, že hraje s ostatními hráči. S vlastní partou asi tento problém mizí a může to být o něčem jiném.
Nejspíš to bude tím, že je hra strašně rychlá, pořád se něco děje, po smrti se hraje opět a není tedy moc prostor pro psání. Tahle rychlost mi taky moc nevyhovovalo a pořád někde skákat, běhat, pořád akce. Neříkám, že mi vyhovuje když lidi kempí, ale kdyby to bylo trochu pomalejší asi by mi to vyhovovalo více.
Jinak jsem moc nepochopil ten význam těch NPC, chápu, že mohou zabít a jsou za ně body, ale chci hrát proti ostatním hráčům a ne botům.
Každopádně nechci jen kritizovat, grafika hezká, koncept skákání taky moc pěkný, titáni taky hezký nápad a fakt celkově hezky udělaná hra, ale chybí tomu něco málo, co pro mě dělá hru zajímavější a zábavnější, co jsem zmínil výše.
Dal jsem tedy refund, do 5 minut mi napsali z EA podpory, že refund schválili a do dalších 5 minut jsem měl peníze zpátky na PayPal. Pokud někdo tedy bude chtít Titanfall vyzkoušet a nebude si jistý jako já, tak může využit stejný způsob. Mexický Origin -> 24 hodin na vyzkoušení -> pokud nelíbí, tak refund.